Cagliari – Salernitana 4:2 (kon.) | Sassuolo – Frosinone 1:0 (kon.) | Bologna – Inter 0:1 (kon.)
Janov – Monza 2:3 (kon.)
konec
Janov CFC
2:3 (0:2)
AC Monza
Sobota 09.03.2024, 20:45 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Příjemnou sobotu u sledování Serie A! Dnešní program italské nejvyšší soutěže uzavře souboj dvou celků ze středu tabulky, Janov bude hostit Monzu.
     
    JANOV CFC (12. místo)
    26 Z, 8–9–10, 29:33 (-4), 33 bodů

    Hráčům Janova druhá polovina sezóny vychází dle plánu: svěřencům kouče Gilardina se od prosince podařilo bodovat hned v 11 ze 13 utkání a rychle vymanévrovat ven ze spodních pater tabulky. Zatím se tedy zdá, že loňský vicemistr Serie B se v nejvyšší soutěži udrží bez výraznějších starostí.

    Il Grifone sahal po velmi cenné remíze i v pondělí, kdy se představil na San Siru proti suverénnímu Interu. Lídr tabulky sice po poločase vedl 2:0, Johan Vásquez mu pak ale svou první sezónní trefou znepříjemnil život a snížil na 1:2. To bylo nicméně ze střeleckého zápisu vše, a všechny body tak zůstaly v italské metropoli.

    Poslední zápasy Janova
    4. 3.: Inter Milán – Janov 2:1
    24. 2.: Janov – Udinese 2:0
    17. 2.: Neapol – Janov 1:1

    Nejlepší střelci Janova
    Albert GUÐMUNDSSON – 25 Z, 9 branek
    Mateo RETEGUI – 20 Z, 6 branek
    Ruslan MALINOVSKIJ – 23 Z, 3 branky
    Domácí přípravu na dnešní duel nepodcenili.
     
    AC MONZA (11. místo)
    27 Z, 9–9–9, 28:34 (-6), 36 bodů

    V posledním kole narazila také Monza, které los postavil do cesty pro změnu AS Řím. Nutno podoktnout, že duel měl výrazně jednoznačnější průběh: oživení Giallorossi, kteří jsou od lednového příchodu kouče De Rossiho takřka neporazitelní, totiž těsně před koncem vedli 4:0, než jim naděje na čisté konto zhatil Andrea Carboni.

    Nenechte se ovšem zmást – hosté nejsou žádným otloukánkem a dokáží i nepříjemně kousnout, o čemž se relativně nedávno přesvědčil mimo jiné i AC Milán. Upevní si dnes skvadra trenéra Palladina svou pozici v tabulce a odskočí Janovu na rozdíl šesti bodů?

    Poslední zápasy Monzy
    2. 3.: Monza – AS Řím 1:4
    24. 2.: Salernitana – Monza 0:2
    18. 2.: Monza – AC Milán 4:2

    Nejlepší střelci Monzy
    Andrea COLPANI – 27 Z, 7 branek
    Matteo PESSINA – 27 Z, 4 branky
    Lorenzo COLOMBO – 21 Z, 4 branky
     
    PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    O tom, že v Janově budeme sledovat velmi vyrovnanou podívanou, svědčí také výsledek prvního vzájemného měření sil dnešních soků v této sezóně. Dlouho se v něm totiž čekalo na rozhodující zásah, než pár minut před koncem Monze přisoudil vítězství Dany Mota.

    10. 12. 2023: Monza – Janov 1:0 (0:0)

    Branky: 83. Mota (Colpani).

    Žluté karty: 65. Kyriakopolous (MOA) – 3. Vásquez (JAN), 86. Frendrup (JAN).

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 1:10. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:13.

    AC Monza: Di Gregorio – Pereira, D'Ambrosio, A. Carboni, Kyriakopoulos – Gagliardini (72. Akpa-Akpro), Pessina (C) – Colpani (87. Donati), V. Carboni (57. Mota), Ciurria (72. Machín) – Colombo (56. Marić). Hlavní trenér: Raffaele Palladino.

    Janov CFC: Martínez – De Winter, Drăguşin, Vásquez – Sabelli (88. Ekuban), Messias (78. Hefti), Badelj (C), Frendrup, Haps (78. Fini) – Retegui, Guðmundsson. Hlavní trenér: Alberto Gilardino.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím utkání byl jmenován Ermanno Feliciani, pro kterého to bude teprve 14. karierní duel v italské nejvyšší soutěži. Na stranách bude mít k dispozici Edoarda Raspolliniho a Marca D'Ascaniu.
    V Janově je vše připraveno, začínáme ve tři čtvrtě na devět.
     
    Úvodní sestavy:

    Janov CFC: J. Martínez – Vogliacco, Bani, De Winter – Sabelli, Strootman, Badelj (C), Frendrup, Messias – Guðmundsson, Retegui.
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Cittadini, Pittino, Spence, Thorsby, Bohinen, Malinovskyj, Vitinha, Ekuban.
    Trenér: Alberto Gilardino.

    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli, Izzo, Marí, A. Carboni – Akpa-Akpro, Bondo – Colpani, Pessina (C), Mota – Đurić.
    Náhradníci: Sorrentino, Gori – Donati, Caldirola, Kyriakopoulos, Machín, Pereira, V. Carboni, Popović, Colombo, Zerbin, Maldini, Ciurria.
    Trenér: Raffaele Palladino.

    Rozhodčí: Feliciani – Raspollini, D'Ascanio.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný sobotní večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Celky nastupují na plochu, domácí v červenomodrých a hosté v bílých dresech. Start se rychle blíží.
     
    Úvodní výkop obstará Janov, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí se prokousali dopředu a hned jsme se dočkali i první střely, kterou připravený Izzo zblokoval za svou svatyni. Obratem tak následuje rohový kop.
     
    2
    Malý nápor Janova ovšem ukončuje útočný faul, Monza se dostává k míči a může odsunout hru pryč.
     
    3
    Viděli jsme nepříjemný souboj mezi Banim a Pessinou na středu plochy, domácí borec trefil hostujícího kapitána loktem do hlavy. Na plochu míří zdravotníci.
     
    4
    Pessina nakonec zákrok celkem rychle rozdýchal. Janov chvíli nato získal standardku, přičemž Guðmundsson z dobré pozice zakončil jen nad bránu.
     
    5
    Modročervení kombinují na středu bitevního pole. Monze vstup do utkání úplně nevyšel, svěřenci trenéra Palladina se stále pořádně nedostali k balónu.
     
    6
    Strootman krátkou přihrávkou za sebe podél postranní čáry připravil centr pro Sabelliho. Ten ve vápně hledal Guðmundssona, jenž ovšem na míč nedosáhl.
     
    8
    Monza právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí hodně hořký zásah, Monza se prosazuje hned z prvního tažení do útoku! Obrana Grifone si nepohlídala šestnáctku, ve které Colpani srazil dlouhý centr na nikým nehlídaného MATTEA PESSINU a ten obratem hlavičkou otevřel skóre utkání – 0:1!
    8. Matteo PESSINA - 0:1
     
    9
    Strootman si proti Birindellimu počínal hodně ostře a na křídle ho srazil k zemi, volný kop pro hosty.
     
    10
    Monze vstřelený gól vlil krev do žil. Zatímco v úvodních minutách na hřišti dominoval Janov, nyní jsou na míči takřka výhradně hráči z města motorů.
     
    11
    Hosté úspěšně otupili další červenomodrý výpad, Marí následně nakopává míč na soupeřovu polovinu.
     
    12
    Janovu to v útoku dře, momentálně se mu nedaří překonat zpevněnou obranu Monzy. De Winter drží míč u středové čáry a hledá, komu by ho mohl zahrát.
     
    13
    Do domácích statistik putuje další faul, Colpani se rychle zvedá ze země po zákroku Badelje.
     
    14
    Messias se po straně protáhl až na kraj vápna, kde jej na poslední chvíli hraničně odzbrojil Pessina. Podle sudího vše proběhlo dle pravidel, penalta to nebude.
     
    15
    Nyní ovšem Janov získává standardku, a to z velmi slibné pozice. Di Gregorio před sebou staví zeď.
     
    16
    Postavil jí skvěle. Exekuce nařízeného kopu se ujal Guðmundsson, jenž ovšem zasáhl jen clonící protihráče. Hostující gólman tak stále čeká na první zákrok.
     
    17
    Rozhodčímu došla trpělivost s poměrně tvrdou hrou Janova, Stefano Sabelli (JAN) ve snaze získat míč přišlápl nohu protihráči a vidí žlutou kartu.
     
    18
    Monza právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, tak tohle byla hodně velká fotbalová paráda z dílny DANYHO MOTY! Colpani jen krátce po úvodním rohovém kopu červenobílého celku v tomto zápase odcentroval míč na vzdálenější stranu vápna přesně k portugalskému útočníkovi, který Martínezovi nedal šanci nádhernou ranou z voleje – 0:2!
    18. Dany MOTA - 0:2
     
    19
    Grifone se snaží na studenou sprchu odpovědět, cesta zpět do útoku je ale zahrazena obranou Monzy.
     
    21
    Hosté jsou pod tlakem, který se jim ovšem nedaří přetavit v nějakou výraznější šanci. Birindelli na straně ubránil soka, Di Gregorio bude odkopávat.
     
    22
    A ospalou kombinaci Janova na středu nyní přetnul právě Birindelli, který se vydal dopředu, přesprintoval De Wintera a zakončil vedle vzdálejší tyče.
     
    23
    Guðmundssonův centr nikoho nenašel, Di Gregorio se za ním jen ohlédl. Balón spadl za jeho svatyni.
     
    24
    Marí se pokusil dlouhým balónem vysunout do útoku Đuriće, jenže Bani měl akci přečtenou a míč vyrazil.
     
    25
    Di Gregorio měl první větší starosti! Nerozuměl si totiž pořádně s jedním z obránců a měl problém včas zkrotit neposedný míč po dalším hostujícím centru, nakonec ho ale dostal pod kontrolu!
     
    26
    Obrovská šance na druhém konci bitevního pole! Na rozdíl tří branek mohl skóre upravit Colpani, jehož prudká rána orazítkovala břevno domácí klece! Martínez si jistě pořádně oddechl...
     
    27
    Hraje se nahoru dolu, diváci se nenudí. Momentálně je na míči Monza, jenž se opět tlačí dopředu.
     
    29
    Marí viděl dotěrného pressujícího protihráče a z kraje svého vápna pro jistotu odkopl míč do zámezí, hra tak bude pokračovat vhazováním Janova.
     
    30
    Frendrup si počíhal na Izza a jednoduchým manévrem pozastavil vznikající výpad Monzy.
     
    31
    První půlhodina je za námi. Sabelli poslal míč dopředu na vysunutého Guðmundssona, kterého pak ale těsně vedle rohového praporku zastavil Akpa-Akpro.
     
    32
    Janov se zatím neprezentuje nijak špatným výkonem, stále se mu ale nedaří snahu přetavit v gólové šance. Nyní si nicméně vyzkouší rohový kop.
     
    33
    Guðmundsson balón od praporku naservíroval přesně do ohně, přičemž Messiasova hlavička pak proskákala vedle zadní tyče. Di Gregorio zůstal v klidu.
     
    34
    Izzo odvedl kvalitní práci ve své šestnáctce a pohlídal si aktivního útočníka, čímž umožnil Di Gregoriovi zkrotit skákající míč po dalším janovském centru.
     
    35
    Monza kontroluje míč na své polovině a hledá nějakou cestu dopředu, domácí pak mírně pressují.
     
    36
    Chaotický souboj u středové čáry byl teď posouzen ve prospěch Janova, který získává volný kop.
     
    37
    Už delší dobu jsme na Stadio Luigi Ferraris neviděli nějakou výraznější šanci, a to na kterékoliv straně. Hra se drží primárně na středu hrací plochy.
     
    39
    Birindelli pečlivě držel krok se Sabellim a zblokoval jeho balón, Grifone se ujmou dalšího rohového kopu.
     
    40
    Balón od praporku se od zad branícího Pessiny odrazil přesně do Di Gregoriova náručí.
     
    41
    Monza se už několik minut pořádně nepodívala ven ze své poloviny, obstojně ale brání a nepouští soupeře do šancí. Di Gregorio je více méně bez práce.
     
    42
    Na konci trochu přetaženého centru byl Vogliacco, kterému kontakt s balónem nevyšel dle představ. Míč zamířil vysoko nad hostující bránu.
     
    43
    Úvodní poločas se vesměs v poklidu chýlí ke konci. Monza se dostala dopředu, Birindelli se v konkurenci soků snaží něco vymyslet na levém křídle.
     
    44
    Těsně před pauzou vidíme první žlutou kartu pro červenobílý tým, Milan Đurić (MOA) během souboje o letící míč zasáhl Baniho loktem do hlavy.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    45+1
    Dění v Janově stále stojí, otřesený Bani je v péči zdravotníků. Zdá se však, že půli dokončí.
     
    45+2
    De Winterův skákající míč Di Gregoria trochu potrápil, hostující gólman ho nicméně zkrotil včas.
     
    45+3
    Běží poslední desítky sekund. Domácí si přihrávají na středu hřiště, přestávka se rychle blíží.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:50.
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 4:5.
     
    Zajímavé úvodní dějství je minulostí a Monza má skvěle nakročeno k tomu, aby poskočila na desáté místo v tabulce. Janov byl sice v prvním poločase častěji na míči, na rozdíl od hostů se ale v útoku trápí a dosud gólmana soupeřů pořádně neohrozil. Biancorossi jsou oproti tomu produktivní a díky zásahům Pessiny a Moty vedou 2:0. Inu, uvidíme, co duel nabídne dále.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Alessandro Vogliacco, přichází Djed Spence,
    ze hřiště odchází Morten Frendrup, přichází Ruslan Malinovskyj,
    ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Vitinha.
     
    47
    Druhá půle je v plném proudu. Znatelně obměněná jedenáctka Janova se ihned vrhla dopředu a snaží se co nejdříve poprvé v utkání ohrozit Di Gregoria.
     
    48
    Spence se pokusil procedit míč do vápna na Reteguiho, přičemž mírně zaskočení hostující zadáci byli nakonec nuceni míč odehrát za svou svatyni.
     
    49
    Malinovskyj následující rohový kop zahrál na kraj malého vápna, kde číhal De Winter. Ten sice míč úspěšně tečoval, ale pouze do rukou gólmana Monzy.
     
    50
    Pozor, pozor, věci se nakonec mají úplně jinak! Balón se místo od De Wintera k Di Gregoriovi odrazil od bránícího Marího, resp. od jeho ruky! Situaci zkoumá VAR, z toho kouká penalta!
     
    51
    Je to tak, pokutový kop pro Janov!
     
    52
    Výborný Di Gregorio správě odhadl stranu a skokem vyrazil Guðmundssonovo zakončení od puntíku, které zamířilo k pravé tyči...
     
    52
    Janov právě vstřelil branku!
    ...jenže ALBERT GUÐMUNDSSON se vzápětí dostal z odraženému balónu a jednoduše jej doklepl za bezmocného strážce hostující svatyně, jehož snahy tak nakonec vyšly vniveč – 1:2!
    52. Albert GUÐMUNDSSON - 1:2
     
    54
    Domácí jsou ve varu a snaží se přidat další zásah. Di Gregorio a jeho spoluhráči nyní čelili rohovému kopu, který vesměs bez obtíží ubránili.
     
    55
    Guðmundsson se po penaltě nyní ujal také exekuce standardky na levém křídle, přičemž jeho balón do vápna vystihl bránící Marí a odhlavičkoval jej pryč.
     
    56
    Hra se po dlouhé době přesunula na druhý konec hřiště, který je zahalen do hustého dýmu od pyrotechniky. Monza to tak má v útoku o něco těžší než domácí.
     
    57
    Malinovskyj se na hraně hostujícího vápna dostal ke skákajícímu míči a z první jej nasměroval k bráně, jenže jeho střela se zastavila o clonícího soka.
     
    58
    Di Gregorio bude odkopávat, s rozehrávkou si dává načas. Z ochozů se line čím dál tím hlasitější pískot.
     
    59
    Messias se nechal unést a fauloval Đuriće, Monza tak získává volný kop pár metrů za středovou lajnou.
     
    60
    Agresivně presující Mota znepříjemnil život De Winterovi a pokusil se ho připravit o balón, domácí zadák ale situaci zvládl a odehrál míč do bezpečí.
     
    61
    Motův křižný pas na Colpaniho zachytil Spence, Monza se tak ani nyní neprobojovala k Martínezovi.
     
    62
    Spencův centr dosedl naprosto přesně na hlavičku Vitinhi, celou akci ale vzápětí zastavuje ofsajd.
     
    63
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Andrea Colpani, přichází Giorgos Kyriakopoulos.
     
    64
    Tak tohle mohl být naprosto výstavní vlastenec z dílny Birindelliho, centr jednoho z protihráčů hlavou tečoval jen těsně vedle pravé tyče Di Gregoriovy svatyně! Roh pro Janov!
     
    66
    Domácí si úspěšně kompenzují promrhaný první poločas. Od začátku toho druhého si na své konto zapsali už šest střel, z toho jednu na klec a tři zblokované.
     
    68
    Janov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, na Stadio Luigi Ferraris začínáme zase od začátku! Retegui na středu hřiště výborně vybojoval balón od Akpa-Akpry a následným pasem vyslal do útoku VITINHU, jenž naběhl na kraj pokutového území a krásně zakončil na vzdálenější tyč – 2:2!
    68. VITINHA - 2:2
     
    69
    Janov si pohlídal ofenzivní akci hostů, De Winter ochránil míč a umožnil mu spadnout až k Martínezovi. Ten jej následně bez váhání odkopl ke středu hřiště.
     
    70
    Mohlo být vyrovnáno, v Janově dnes sledujeme neuvěřitelné věci! Di Gregorio Malinovského dalekonosnou ránu vyrazil přesně do dráhy nabíhajícího Badelje, jehož dorážku pak zblokoval Mota! Další roh pro Grifone!
     
    71
    Monza se seč může snaží dostat dění zpět pod kontrolu, z její strany to teď opravdu není ideální.
     
    72
    Sabelli se posunul dopředu po křídle, než nakonec pro jistotu vrátil míč dozadu Malinovskému. Domácí nyní přesouvají hru z jednoho křídla na druhé.
     
    73
    Di Gregorio po malé domů od Kyriakopoulose zahrál míč na levou stranu, hosté jdou do ofenzívy.
     
    75
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Dany Mota, přichází Daniel Maldini,
    ze hřiště odchází Jean-Daniel Akpa-Akpro, přichází Valentín Carboni.
     
    76
    Do konce základní hrací doby nám zbývá necelá čtvrthodinka, více ze hry má stále jednoznačně Janov. Di Gregorio znovu otálí s odkopem míče od brány.
     
    77
    Hostující obrana uhasila Guðmundssonův centr. Domácí se ale nevzdali a rychle si vzali míč zpět, přičemž jejich snahy nepřesvědčivou střelou korunoval Retegui.
     
    78
    Další útok Janova ukončuje útočný faul Malinovského. V Janově mimochodem čím dál tím intenzivněji prší, trávník už je naprosto promočený.
     
    79
    Monza právě vstřelila branku!
    Dlouhé minuty urputného bránění se vyplatily, Monza šokovala nepřipravené soupeře rychlým protiútokem a v závěru zápasu se znovu vrací do vedení! Obrana Janova nezvládla situaci a pustila na kraj malého vápna DANIELA MALDINIHO, který dorážkou Carboniho zakončení překonal bezmocného Martíneze – 2:3!
    79. Daniel MALDINI - 2:3
     
    81
    Domácí se obratem vydali dopředu a pokusili se manko znovu smazat, ale bezúspěšně. Monza je zkrotila.
     
    82
    Janovští nehází ručník do ringu, vyrovnání měl na kopačce Retegui! Malinovského dlouhý centr u vzdálenější tyče ale nataženou nohou tečoval nepřesně, balón se odrazil k Di Gregoriovi!
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Stefano Sabelli, přichází Caleb Ekuban.
     
    85
    Na Stadio Luigi Ferraris se v posledních momentech spíše nehraje než hraje, dění se kouskuje. Nyní sledujeme hodně pomalé střídání v podání hostů.
     
    86
    Střídání v týmu AC Monza:
    ze hřiště odchází Matteo Pessina, přichází José Machín,
    ze hřiště odchází Samuele Birindelli, přichází Pedro Pereira.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Morten Thorsby.
     
    88
    Messias centrovaným balónem zasáhl opodál stojícího Kyriakopoulose, domácí získávají rohový kop.
     
    89
    Marí pomalu odkulhává ze své šestnáctky, Di Gregorio bude za malou chvíli odkopávat míč.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    90+1
    Urputný nápor na hostující svatyni pokračuje, Janovu se ale nedaří tlak přetavit v zakončení.
     
    90+2
    Nyní se dostala do útoku pro změnu Monza a tečovaná střela jednoho z jejích hráčů skončila za postranní čarou. Kyriakopoulos se pomalu chystá vhazovat.
     
    90+3
    Guðmundsson krátkým pasem do vápna nabídl míč Thorsbymu, kterého bleskově odzbrojil Machín. Vše nasvědčuje tomu, že body poputují na konto hostů.
     
    90+4
    Kyriakopoulos stáhl k zemi Malinovského, rozhodčí udělil Janovu volný kop na jeho polovině. Domácí mají asi poslední šanci aspoň zachránit remízu.
     
    90+5
    Di Gregorio stvrdil vítězství svého celku dalším zákrokem! Bani Spencův centr sice přetavil v hlavičku, ta ale šla přesně na gólmana Monzy.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
     
    Stadio Luigi Ferraris hlásí dohráno, bláznivé utkání je minulostí! Monza po skvělém prvním poločase sice výrazně polevila a umožnila Janovu se vrátit zpět do zápasu, což se mu povedlo skrze góly Guðmundssona a Vitinhy, ale hosté nakonec přeci jen zvrátili výsledek na svou stranu. Pod rozhodující zásah se pár minut před koncem základní hrací doby podepsal Maldini.
     
    Nově desátí Biancorossi v dalším kole přivítají Cagliari, zatímco Grifone čeká podstatně tužší oříšek v podobě výletu na hřiště turínského Juventusu.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (22:50:50)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 52. Guðmundsson, 68. Vitinha – 8. Pessina (Colpani), 18. Mota (Colpani), 79. Maldini

    Karty:   17. Sabelli (JAN) – 44. Đurić (MOA)

    Neproměněná penalta: 52. Guðmundsson (JAN), brankář Di Gregorio zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:10.
    Janov CFC: J. Martínez – Vogliacco (46. Spence), Bani, De Winter – Sabelli (84. Ekuban), Strootman (46. Vitinha), Badelj (C) (87. Thorsby), Frendrup (46. Malinovskyj), Messias – Guðmundsson, Retegui.
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Cittadini, Pittino, Bohinen.

    Trenér: Alberto Gilardino.

    AC Monza: Di Gregorio – Birindelli (86. Pereira), Izzo, Marí, A. Carboni – Akpa-Akpro (75. V. Carboni), Bondo – Colpani (63. Kyriakopoulos), Pessina (C) (86. Machín), Mota (75. Maldini) – Đurić.
    Náhradníci: Sorrentino, Gori – Donati, Caldirola, Popović, Colombo, Zerbin, Ciurria.

    Trenér: Raffaele Palladino.

    Rozhodčí: Feliciani – Raspollini, D'Ascanio.
    bahis siteleri