Chelsea – Newcastle 3:2 (kon.)
konec
Chelsea FC
3:2 (1:1)
Newcastle United
Pondělí 11.03.2024, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Rychlou otočkou oklamal svého strážce Cucurellu po Mileyho kolmé přihrávce JACOB MURPHY a po pár rychlých krocích s míčem na noze proti bráně vyslal nechytatelnou pumelici pod břevno. Nastavení bude ještě zajímavé, nic není rozhodnuto!
    76. Mychajlo MUDRYK - 3:1
     
    76
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Třetí zásilku dovezl MYCHAJLO MUDRYK až do kuchyně. Akce začala na levém křídle u Jacksona, jehož zpětnou přihrávku po výpadu levým křídlem sklepl Conor Gallagher pro ukrajinského náhradníka, který znemožnil Kraftha i Schära a po kličce Dúbravkovi zakončil do prázdné.
    58. Cole PALMER - 2:1
     
    58
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Vhozený aut posunul Caicedo na Enza Fernándeze, od něj dostal míč do uličky COLE PALMER a z 20 metrů zahrál na housle svému strážci, utěšená střela pak zapadla k tyči a Chelsea znovu vede.
    43. Alexander ISAK - 1:1
     
    43
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Petrovićův odkop od brány zachytili hosté na půlící čáře, středová řada Chelsea dvakrát zasáhla nedůrazně, čehož využil Bruno Guimarães k průnikové přihrávce dopředu. ALEXANDER ISAK si míč zpracoval na stehně, nechal skočit a točenou střelu kolem bránícího Disasiho umístil krásně za háčky vzdálenější tyče.
    6. Nicolas JACKSON - 1:0
     
    6
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Gustův přízemní centr odkopl Botman hodně nedůrazně a navíc úplně zbytečně, protože za sebou měl Dúbravku s připravenou náručí. Míč zachytil Cole Palmer a jeho střelu z velkého vápna tečoval patičkou do sítě NICOLAS JACKSON.

    Karel Jedlička

    Branky: 6. N. Jackson (Palmer), 58. Palmer (Fernández), 76. Mudryk (Gallagher) – 43. Isak (Guimarães), 90. J. Murphy (Miley)

    Karty:   39. Sterling (CHE), 72. Caicedo (CHE) – 90+6. J. White (NEW)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:7.
    Chelsea FC: Petrović – Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella – Fernández, Caicedo – Palmer (86. Casadei), Gallagher /C/, Sterling (71. Mudryk) – Jackson (90+1. Chukwuemeka).
    Náhradníci: Sánchez – Gilchrist, Silva, Washington, Madueke, Acheampong.

    Trenér: Pochettino

    Newcastle United: Dúbravka – Livramento, Schär, Botman, Burn /C/ (69. Krafth) – Longstaff, Guimarães (81. White), Willock (81. Miley) – Almirón (69. Anderson), Isak, Gordon (36. Murphy).
    Náhradníci: Karius – Lascelles, Targett, Ritchie.

    Trenér: Howe

    Rozhodčí: Brooks – Betts, Davies

    Diváci: 39 667
    bahis siteleri