Vítkovice – Bohemians 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 9:8 (kon.) | Tatran – Česká Lípa 7:3 (kon.)
Chodov – Sparta 4:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:1 (0:1, 4:0, 2:0) Stav série: 1:1
FbŠ Bohemians
Středa 13.03.2024, 17:30 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z druhého zápasu čtvrtfinále mezi týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice a FbŠ Bohemians. Utkání začíná v 17:30.
     
    Formát play-off

    Play-off hrají týmy od 1. do 10. mista v tabulce, hned prvních 6 týmů hraje rovnou čtvrtfinále a ostatní zbylé čtyři týmy se poperou v předkole na dva vítězné duely o další dvě místa v TOP osmičce. Poté se dále postupuje čtvrtfinále i semifinále – na 4 vítězné zápasy a finále se hraje pouze jeden zápas v O2 Aréně 14. dubna.

    Play-down horší týmy v tabulce, tedy 11. až 14. tým tabulky podle umístění svedou souboje o udržení, dva vyhrané týmy se zachraňují a končí pro ně sezóna ostatní dva týmy spolu opět bojují už o záchranu alespoň o baráž, proherní tým sestupuje do 1. ligy vítěz hraje baráž s vítězem v play-off 1. ligy mužů
     
    Týmy a jejich postup do čtvrtfinále

    1. SC TEMPISH Vítkovice

    Vítkovice potvrdily v základní části roli favorita a zaslouženě skončily na třetím místě se ziskem 60 bodů, před nimi už skončila pouze druhá Mladá Boleslav a Tatran Střešovice, který vyhrál celou základní část. Svěřenci trenéra Daniela Fojty minulý rok došli až do finále, které se již tradičně konalo v O2 Aréně! Postavili se proti Tatranu Střešovice a mohli jsme sledovat velmi vyrovnaný florbal, ovšem nakonec se přiklonilo štěstí k pražskému týmu, který nad hlavu zvedl pohár pro vítěze Livesport Superligy. Vítkovice se tento rok dostaly tedy do čtvrtfinále přímým postupem a nemuseli podstupovat předkolo.

    FbŠ Bohemians

    Bohemias se dostali stejnou cestou do čtvrtfinále Livesport Superligy. Po základní části se umístili svěřenci trenéra Michala Jedličky na šestém místě se ziskem 50 bodů, které jako poslední zaručuje čtvrtfinále, ve kterém se postaví Vítkovicím. Minulý rok Bohemka došla do semifinále, kde právě vypadla s Vítkovicemi, uvidíme, jestli se jim povede postoupit jako minulý rok jednoznačně 4:0 na zápasy proti Chodovu.
     
    Nejproduktivnější hráči v základní části

    Z týmu Vítkovic nejvíce bodoval Martin Gattnar, který si připsal 42 kanadských bodů, za ním se umístil Lukáš Fukala s 37 kanadskými body a na třetím místě skončil Adam Zubek s 35 kanadskými body.

    Z týmu Bohemians máme více produktivní hráče, protože Bohemka hraje hlavně útočný florbal. Na prvním místě se umístil Jaroslav Petrák s 63 kanadskými body. Za ním je slovenský útočník Tomáš Kvasnica s 55 kanadskými body a na třetí místě Jakub Buršík s 47 kanadskými body.
     
    První zápas v sérii

    Včera se na Dubině odehrál první zápas. Hned ze začátku utkání padly dvě rychlé branky, nejdříve se prosadili domácí, poté ihned hosté, na další branku jsme si počkali až do 21. minuty, kdy se pohotovou střelou ze středu hřiště prosadil Kawulok, od té doby Bohemka zdržovala hru, hrála na své polovině a nikam nespěchala, v 54. minutě přišla skvělá střela od Jaroslava Petráka, který dal svému týmu náskok dvou gólů a ten si svěřenci trenéra Michala Jedličky už dokázali udržet a vyhrát 3:1. Bohemians tak vedou v sérii 1:0 na zápasy.
     
    Úvodní sestavy


    Vítkovice: Souček (Jasiok) – Šebesta (C), Pažák, Jankovský, Hatala, Vítovec, Kaleta, Hubálek – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, Šindler, A. Šmíd, L. Hájek, Palčinský, Slončík, Galia, Matejčík.
    Trenér: Daniel Fojta

    Bohemians: Mück (Hyršl) – Zezulka, Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), Krebner, Buršík, K. Petrák, Řehoř, Bílek, Grézl, Gajdoš, Kyselka, Brynda, J. Petrák, T. Trnka, Virga, Kvasnica.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Petr Rogowski
     
    Zdravím všechny florbalové příznivce! Dnes se podíváme na druhý duel mezi Vítkovice a Bohemians. Domácí opět obléknou modré dresy a hosté si na sebe vezmou také stejné dresy jako včera, tedy zelenobílé. Přeji všem příjemnou a ničím nerušenou zábavu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    0:35
    Hned ze začátku utkání jsou na míčku domácí, ti by měli dnes vyhrát pokud chtějí vyrovnat sérii a nechtějí na Bohemce otáčet velmi nepříznivý vývoj.
     
    0:57
    Velmi nebezpečné přečíslení od Bohemky, který šla v jednu chvíli 4 na 1, ale nakonec vše kazí přihrávkou do středu hřiště Jaroslav Petrák.
     
    1:23
    Bohemka se už ujala míčku, ale pouze na chvíli, domácí si vzali míček a jsou ihned atakovaní soupeřem, který jim nechce nechat ani kousek prostoru.
     
    1:59
    Michal Pažák dnes už zasahuje do hry od samotného začátku, což je rozhodně pro Vítkovice dobře a mohou se s ním pokusit jako první v zápase skórovat.
     
    2:28
    Klokani drží míček na své polovině, za vyrovnaného stavu to budou chtít hosté rozhodně praktikovat, protože nemají v podstatě kam spěchat.
     
    2:56
    Palčinský se snažil napadat a vybojoval míček pro svůj tým, domácí budou rozehrávat ze své poloviny ihned jakmile oba týmy vystřídají.
     
    3:31
    Matyáš Šindler se dobře uvolnil na středu hřiště a vypálil, jenže minul branku Daniela Mücka, který nemusel zasahovat.
     
    3:58
    Domácí celek se snaží podporovat fanoušci, kteří rozhodně dnes budou slyšet, aby dokázali domácí srovnat sérii na 1:1.
     
    4:29
    Včera už byl stav utkání 1:1, dnes se taková divočina nekoná a stále čekáme na první gól, Jaroslav Petrák nyní vystřelil nad branku Lukáše Součka a ten nemusel zasahovat.
     
    4:58
    Domácí stále jsou dost trpělivý, to samé jejich soupeř, dokud nepadne první branka utkání, bude se hrát spíše na středu hřiště a bude se o míček bojovat.
     
    5:40
    Dalekonosná přihrávka za branku Daniela Mücka, tam si míček vzal Rostislav Gattnar a vystřelil, ale trefil pouze prvního bránícího hráče soupeře.
     
    6:09
    Stále jsou domácí aktivnějším celkem a Daniel Mück má rozhodně více práce než jeho soupeř v druhé brance.
     
    6:33
    Obrovská šance Jakuba Buršíka, který využil zlomení hole soupeře, běžel sám na Součka z pravé strany a trefil vzdálenější tyč domácí branky! Velká škoda pro Bohemku!
     
    6:59
    Lukáš Souček skvěle vyhodil míček až na Martina Gattnara, který byl faulován a Vítkovice budou mít k dispozici trestné střílení!
     
    7:02
    Adam Palčinský sice vstřelil branku, ale ta nebude uznána, protože se svým pohybem vrátil dozadu a to se ve florbale nesmí! Stav zůstává tedy stejný 0:0!
     
    7:32
    Domácí stále hrají na balónku, první branka v zápase by jim rozhodně pomohla, vzápětí střílel Lukáš Fukala, ale Daniel Mück vytáhl skvělý zákrok!
     
    7:57
    Jakub Buršík se dostal opět ke střele a byl nikým nehlídaný, jenže Lukáš Souček výborně zasáhl a drží si čisté konto.
     
    8:34
    Martin Gattnar dobře otravoval soupeře, ale byl až příliš důrazný a Bohemka bude rozehrávat na své polovině, vzápětí uvidíme trest na obou stranách.
     
    8:51
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice:
    Michal Pažák – 2 min., Hrubost.

    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Matúš Gajdoš – 2 min., Hrubost.
     
    9:14
    Martin Gattnar si skvěle počkal a vystřelil ze své oblíbené pozice, ale Daniel Mück po teči svého spoluhráče nemusel zasahovat.
     
    9:36
    Daniel Mück už tentokrát musel zasahovat proti střele soupeře, ale bez větších potíží si s ní poradil a Bohemka bude moct pokračovat ve hře na míčku.
     
    10:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny první třetiny.
     
    10:30
    Adam Šmíd byl faulovaný a domácí nyní mají výhodu, otázkou je zda se bude vylučovat nebo se pojede trestné střílení!
     
    10:45
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Jan Řehoř – 2 min., Blokování soupeřovy hole.
     
    10:51
    Bohemka hraje ve čtyřech a domácí hrají v plném počtu a rozhodně budou chtít využít přesilovou hru a jít do vedení!
     
    11:24
    Hosté zatím hrají skvěle na své polovině a drží míček, Vítkovice se je sice snaží napadat, ale nedaří se jim vzít míček.
     
    11:41
    Ještě mají domácí něco přes minutu a chtělo by to před brankou Daniela Mücka vytvořit větší tlak a vynutit si pár střel za sebou.
     
    11:54
    Štěpán Kaleta leží na zemi a nevypadá to s ním moc dobře, doufejme, že bude co nejdříve zpět na nohou a bude moct pokračovat v zápase.
     
    12:24
    Obrovská chyba hostů, ale domácí duo hráčů nakonec nedokázalo ani vystřelit na branku!
     
    12:45
    Hosté hrají v plném počtu. Další nevyužitá přesilová hra Vítkovic, to je může na konci zápasu mrzet.
     
    13:19
    Hosté drží opět míček na své polovině, nechtějí ho půjčit soupeři a chtějí si v klidu připravit útočnou akci od samotného začátku.
     
    13:48
    Útočný faul od Adama Palčinského u levého mantinelu, domácí se budou muset opět stáhnout na svou půlku a poctivě bránit.
     
    14:18
    V posledních vteřinách není k vidění moc střel a ani osobních soubojů, oproti včerejšku je hra zatím mnohem klidnější.
     
    14:55
    Nedovolený zákrok Rostislava Gattnara, rozehrávat budou z dobré pozice hosté, ale vzápětí šla střela pouze do prvního blokujícího hráče domácího celku.
     
    15:12
    Neuvěřitelná situace před brankou Bohemky, nakonec se vše bude řešit u videa, jestli nedošlo k nějakému přestupku v brankovišti Daniela Mücka!
     
    15:12
    Rozhodčí už mají jasno! Záznam je neprůkazný a tak nemohou s jistotou říci, jestli balónek přešel přes brankovou čáru! Stav je tedy stále 0:0!
     
    15:48
    Pomalu se blížíme ke konci první třetiny, stále se hraje bez gólů, tento zápas by se dal přirovnat k tomu včerejšímu, ale tam v tuto chvíli už svítily dvě jedničky na světelné tabuli.
     
    16:17
    Adam Šmíd zachytil průnikovou přihrávku a mohl jít dopředu, hosté se poctivě vrátili a musel míček pouze odevzdat na svou polovinu.
     
    16:55
    Lukáš Souček si po dlouhé době sáhl na míček a chvíli ho podržel ve své výstroji, rozehrává na své hráče, kteří se nikam neženou.
     
    17:34
    Velmi dobrý pokus Michala Pažáka, který to zkusil z pravé strany, ale nakonec se nedokázal prosadit jako první muž v zápase.
     
    18:12
    Bohemka drží míček na své polovině, troufnu si říci, že branku už do konce první třetiny neuvidíme.
     
    18:38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak jak je známo, zase jsem to zakřikl! Patrik Šebek přesně nahrál na JAROSLAVA PETRÁKA, který se prosadil ze středu hřiště do levého horního rohu branky Lukáše Součka! Asistence: Patrik Šebek.
    18:38 Jaroslav PETRÁK - 0:1
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Petr Rogowski chtěl vylučovat za hru na zemi, ale nakonec se vše odvolalo a vylučovat se nebude! To se pochopitelně nelíbí Michalu Jedličkovi!
     
    19:51
    Bohemka drží míček na své polovině a už je jasné, že se do třetiny nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla pouze jednu branku! Sledujeme spíše boj o střed hřiště a ani jeden z týmů se nikam nežene. Bohemka se dokázala dostat do vedení po skvělé střele Jaroslava Petráka! Stav je po první třetině 0:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:16.
     
    Střely v první části: 5:4.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly vyhráli hráči domácího celku.
     
    20:34
    Domácí opět drží balónek na své polovině, do kombinace beků se zapojuje ze středu hřiště i Adam Šmíd.
     
    20:53
    Domácí se dostali do přečíslení, které skončilo sraženou střelou mimo hřiště, oba týmy střídají a rozehrávat bude tým v modrých dresech.
     
    21:28
    Domácí opět zbytečně chybovali, ale nakonec z toho nic nebezpečného pro branku Lukáše Součka nebylo a pokračuje se dál.
     
    21:59
    Začátek druhé třetiny je velmi opatrný, není se čemu divit, asi tady nebudou padat branky jako na běžícím páse.
     
    22:27
    Rozehrávka Bohemky skončila sice až u Lukáše Součka, ale ten si s přízemní střelou poradil a dává míček svým kolegům v obraně.
     
    22:58
    Na hřišti stále panuje dobrá atmosféra, nevidíme žádné ostré zákroky, což je rozhodně důležité pro zdraví hráčů.
     
    23:36
    Dlouhá rozehrávka hostujícího brankáře, ale nebyla moc přesná a hosté raději celou akci zabrzdili a pokusí se založit akci ze své poloviny.
     
    24:01
    Samuel Virga píchnul do balónku a ten mířil na branku, ale domácí gólman se skvěle natáhl a zabránil tak téměř jistému gólu!
     
    24:28
    Stále sledujeme kombinační hru, tentokrát na straně Bohemky, ta pokud se dostane do dvoubrankového vedení, tak to budou mít domácí velmi těžké.
     
    24:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dnes se mi opravdu daří zakřiknout kteroukoliv věc! Martin Gattnar skvěle vyslal po pravém mantinelu míček na MARKA MATEJČÍKA, který v plném běhu dokázal přesně trefit mezeru mezi nohama Daniela Mücka! Asistence: Martin Gattnar.
    24:48 Marek MATEJČÍK - 1:1
     
    25:20
    Hra se nám ve skóre vyrovnala poprvé v zápase, ale vidět ve florbale dvě branky za 25 minut je opravdu málo a diváci by chtěli rozhodně víc.
     
    25:58
    Rostislav Gattnar vybojoval míček na polovině soupeře a můžou tak opět domácí zahrozit před brankou Mücka.
     
    26:32
    Ostrá výměna mezi Rostislavem Gattnarem a Samuelem Virgou, ale nakonec to v nic velkého nepřerostlo.
     
    26:57
    Jaroslav Petrák málem dosáhl na přihrávku před branku, ale nakonec mu půl metr na míček chyběl a nakonec z toho nic nebylo a míček se dostal až do rohu hřiště.
     
    27:34
    Daniel Mück nyní zachránil svůj tým od dalšího inkasování a drží stav zápasu na 1:1!
     
    28:18
    Domácí hráči stále jsou aktivnější na míčku a ve druhé třetině svému soupeři zatím nedali šanci se dostat ani k pořádné střele.
     
    28:53
    Další dobrá střela, tentokrát od hostů, kteří si nakonec dokázali vybojovat střelu, ale opět šla velmi nepřesně mimo branku.
     
    29:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otáčejí vývoj zápasu! Velmi dobrý důraz před brankou předvedl ONDŘEJ SIDUNOV, který dokázal dostat míček v pádu až za brankovou čáru Daniela Mücka, Michal Jedlička si sice vzal výzvu, ale nakonec je branka uznána! Asistence: Rostislav Gattnar.
    29:26 Ondřej SIDUNOV - 2:1
     
    29:26
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Filip Brynda – 2 min., Zdržování hry.
     
    30:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny dnešního zápasu, vzápětí Hubálkova střela zamířila pouze do výstroje Daniela Mücka!
     
    30:24
    Domácí jsou ve velkém tlaku, ale stále tomu chybí více střela a chce to hostujícího gólmana více zaměstnat.
     
    30:58
    Nepřesná střela znamená, že budou hosté rozehrávat ze své poloviny a zdá se, že Bohemka tuto přesilovou hru soupeře ustojí.
     
    31:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec je přesilová hra využitá! Jakub Hubálek skvěle nahrál přesně na ROSTISLAVA GATTNARA, který měl před sebou spoustu prostoru a dokázal nekompromisně dostat míček ke vzdálenější tyči! Asistence: Jakub Hubálek.
    31:21 Rostislav GATTNAR - 3:1
     
    32:04
    Pomalu se blížíme ke konci druhé třetiny, která jasné patří domácímu celku, ten by rozhodně ještě do šatny nějaký gól přidal, protože Bohemka na ně může nastoupit ve třetí třetině.
     
    32:39
    Domácí fanoušci jsou už rozhodně spokojenější než po první třetině, přeci jen dvougólový náskok není nic moc ve florbale.
     
    33:11
    Na hřišti se nám začíná přiostřovat a je vidět, že rozhodčí už důrazněji pískají do svých píšťalek, které dostávají poměrně dost zabrat.
     
    33:45
    Jaroslav Petrák šikovně schoval svou střelu za obránce Vítkovic, ale nakonec těsně minul branku Lukáše Součka, který nemusel zasahovat!
     
    34:11
    Domácí měli také šanci, ale Marek Matejčík trestuhodně minul branku hostujícího celku, to by mohlo Vítkovice ještě mrzet!
     
    34:53
    Začíná se nám otevírat dost prostoru na obou stranách, nyní šel podél levého mantinelu Dobisík, ale ten také pouze minul branku soupeře.
     
    35:24
    Šindlerova střela ze středu hřiště zalétla pouze do rohu hřiště za branku Daniela Mücka, domácí jsou ovšem stále na balónku.
     
    35:59
    Hráči v modrých dresech nikam nepospíchají, pokud udrží toto skóre do konce druhé třetiny, rozhodně budou spokojení.
     
    36:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec Vítkovice vyvracejí má slova a přidávají další branku! Lukáš Fukala dokázal dostat přesně svou přihrávku na JAKUBA HUBÁLKA, který z levé strany dokázal napálit míček přesně za Mückovy záda! Asistence: Lukáš Fukala.
    36:04 Jakub HUBÁLEK - 4:1
     
    36:50
    Bohemka se snaží zahrozit ještě před koncem druhé periody, k dispozici budou mít rozehrávku z rohu hřiště za brankou soupeře.
     
    37:18
    Pažák byl v luxusní pozici, ale trestuhodně minul branku, která byla téměř odkrytá před ním a v hale to jen zadunělo!
     
    37:52
    Marek Matejčík byl faulovaný za brankou Daniela Mücka, domácí budou rozehrávat a ještě se snažit svůj náskok navýšit.
     
    38:28
    Nyní jsme viděli dva rychlé protiútoky, ale nakonec z nich ani na jedné straně nebyla branka, která by změnila stav utkání.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:36
    Domácí uklidňují hru na své polovině, jdou si vystřídat a možná ještě zkusí jednu střelu na branku Daniela Mücka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, která přinesla čtyři branky. Vítkovice byly jasně lepší ve druhé třetině a dokázaly se prosadit, Bohemka pouze bránila a dopředu nevymyslela skoro nic. Stav je tedy po druhé třetině 4:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:57.
     
    Střely ve druhé části: 12:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly vyhráli hráči hostujícího celku.
     
    40:34
    Bohemka prohrává o tři góly a bude muset velmi rychle vstřelit branku, pokud chce mít větší naději na úspěch.
     
    40:58
    Domácí tým si dokázal vybojovat míček, ale ihned o něj přišel, hosté se velmi rychle usadili na polovině soupeře a kombinují.
     
    41:36
    Velmi nepřesný pokus od Jaroslava Petráka, který tak velmi jednoduše odevzdal míček svému soupeři.
     
    42:03
    Řehoř vybojoval míček pro Matúše Gajdoše, který ve skvělé pozici minul branku Lukáše Součka, ten měl velké štěstí!
     
    42:38
    Vítkovice se snaží hrát aktivně a stále více a více se přibližují prvnímu bodu v sérii.
     
    43:05
    Bohemka pokud přijde o míček, tak je trpělivá nepanikaří a snaží se vykrývat prostor před svým brankářem.
     
    43:29
    Domácí celek se nyní drží na své polovině a čeká co předvede jeho soupeř, tomu se zatím moc nechce jít do útoku a spíše vyčkává na své polovině.
     
    44:06
    Je otázkou času, kdy Michal Jedlička přistoupí ke hře bez brankáře, ale já bych si osobně tipnul, že to bude už v polovině třetí třetiny nebo pokud budou hrát Vítkovice oslabení.
     
    44:45
    Domácí stále kouzlí kolem branky, vzápětí vystřelil Hubálek, ale jen mimo pracoviště Daniela Mücka, který tak nemusel zasahovat.
     
    45:14
    Po další nepřesné střele bude Slončík sportovně odevzdávat míček na stranu svého soupeře, což ocenila celá hala v Dubině.
     
    45:55
    Pozor! Je tu další hra na zemi a domácí celek si zajede druhé trestné střílení v zápase! Provede ho Jakub Hubálek!
     
    45:55
    Jakub Hubálek se snažil rozpohybovat soupeře, ale to se mu moc nepovedlo a zvolil střelu na bližší tyč, jenže trefil pouze spojnici hostující branky! Stav zůstává 4:1!
     
    46:27
    Třetí třetina je zatím velmi opatrná a na nějakou vyloženější šanci si budeme muset ještě nějakou vteřinku počkat.
     
    46:56
    Rostislav Gattnar nepříjemně napadá soupeře, vzápětí se mu podařilo vzít míček, ale pouze nedovoleně, hosté mají rozehrávku z útočného rohu hřiště.
     
    47:26
    Velmi jednoduchá práče pro Lukáše Součka, který si vše bez problému pohlídal a domácí mohou pokračovat na balónku.
     
    48:08
    Z druhé strany zahrál na zemi Rostislav Gattnar, když skákal do střely, ale rozhodčí to vyhodnotili tak, že se nebude vylučovat.
     
    48:35
    Zápas který nás zajímá nabízí šance, ale oba brankáři dnes stejně jako včera nabízejí skvělé zákroky Mücka i Součka.
     
    49:29
    Hosté už chtějí hrát v šesti, ale stále se nedaří míček dostat před branku Součka tak, aby mohl své pracoviště opustit Daniel Mück.
     
    50:01
    Přesunuli jsme se do druhé poloviny třetí třetiny.
     
    50:36
    Vítkovice drží svého soupeře pod tlakem a to je samozřejmě pro ně v tuto chvíli nejdůležitější věc k tomu, aby dokázali dnes uspět.
     
    50:58
    Bohemka už je na míčku, Michal Jedlička stále nevytahuje svého brankáře na střídačku a věří svým svěřencům, že dají gól i bez šestého hráče.
     
    51:26
    Bohemka bude mít rozehrávku z útočného rohu hřiště a Daniel Mück spěchá na střídačku hostujícího týmu!
     
    51:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dávají branku na 5:1! MATYÁŠ ŠINDLER se ocitl na středu hřiště sám s míčkem a poslal ho přesně do odkryté branky hostujícího celku! bez asistence.
    51:49 Matyáš ŠINDLER - 5:1
     
    52:20
    Hosté jsou opět v šesti a je jasné, že to budou nyní zkoušet stále, vzápětí Matejčík trestuhodně netrefil odkrytou klec!
     
    52:56
    Stále dobrá kombinace hostů, kteří ještě nemusejí nic vzdávat času na čtyři branky je stále více než dostatek.
     
    53:24
    V dobré pozici byl opět Jaroslav Petrák, ale nyní nedokázal trefit místo mezi třemi tyčemi a na míčku budou Vítkovice.
     
    53:49
    Domácí mají výhodu a budou hrát přesilovou hru po sekání na polovině hřiště. Provinilec je Dobisík.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians:
    Jan Dobisík – 2 min., Držení.
     
    54:25
    Rostislav Gattnar se opřel do střely, ale nezamířil přesně a míček se dostal až do rohu hřiště po nepřesné střele!
     
    54:58
    Vítkovice nyní drží čas, což je samozřejmě dobře, mají náskok čtyř gólů a to asi Bohemka už poté nestihne, jakmile se vrátí Dobisík.
     
    55:26
    Na druhé straně musel krýt střelu ze středu hřiště Lukáš Souček, což se mu povedlo a drží svůj tým ve vedení o čtyři branky.
     
    55:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice dávají gól v přesilové hře! Marek Matejčík svou přihrávkou přesně našel ADAM ŠMÍDA, který se vytočil a dokázal dostat míček pod horní tyč hostující branky! Asistence: Marek Matejčík.
    55:45 Adam ŠMÍD - 6:1
     
    56:24
    Bohemka je opět v šesti hráčích v poli, ale stále jim čas ubíhá velmi rychle, musejí co nejdříve vstřelit branku a nabudit se.
     
    57:00
    Dnešní utkání sleduje 281 diváků.
     
    57:34
    Stále sledujeme dlouhou kombinaci před brankou Lukáše Součka, který bude muset dává pozor nejspíše až do konce zápasu.
     
    57:59
    Hostům zbývají už pouze dvě minuty do konce třetí třetiny a to by se už musel stát zázrak, aby hosté srovnali.
     
    58:26
    Vítkovice se dostaly na míček a šetří čas, Jankovský posunul míček a už nyní je jasné, že Vítkovice srovnají stav sérii na 1:1.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta třetiny.
     
    59:14
    Martin Gattnar se pokusil zamířit do odkryté klece, ale nakonec z toho byla pouze zablokovaná střela mimo branku.
     
    59:54
    Skvělý zákrok Daniela Mücka, který se vrátil do brankoviště a vychytal Marka Matejčíka!!!
     
    Konec zápasu.
     
    1. SC TEMPISH Vítkovice – FbŠ Bohemians 6:1
    Branky a nahrávky: 25. Matejčík (M. Gattnar), 30. Sidunov (R. Gattnar), 32. R. Gattnar (Hubálek), 37. Hubálek (Fukala), 52. Šindler, 56. A. Šmíd (Matejčík) – 19. J. Petrák (P. Šebek). Rozhodčí: Kamil Sojka a Petr Rogowski. Vyloučení: 1:4. Využití: 2:0. Diváci: 281. Zásahy brankářů: 13:22. Po třetinách: 0:1, 4:0, 2:0.
     
    Je konec! Vítkovice na druhý pokus potvrdily roli favorita a celá sérii se minimálně ještě na jeden zápas vrátí na Dubinu! Hosté nehráli vůbec špatně, ale dnes prostě nastoupila mnohem lepší Ostrava!
     
    To je ode mě vše a děkuji vám za pozornost. (19:28:25)

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 25. Matejčík (M. Gattnar), 30. Sidunov (R. Gattnar), 32. R. Gattnar (Hubálek), 37. Hubálek (Fukala), 52. Šindler, 56. A. Šmíd (Matejčík) – 19. J. Petrák (P. Šebek)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 13:22.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Šebesta (C), Pažák, Jankovský, Hatala, Vítovec, Kaleta, Hubálek – M. Gattnar, R. Gattnar, Fukala, Sidunov, Šindler, A. Šmíd, L. Hájek, Palčinský, Slončík, Galia, Matejčík.
    Trenér: Daniel Fojta

    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), Krebner, Buršík, K. Petrák, Řehoř, Bílek, Grézl, Gajdoš, Kyselka, Brynda, J. Petrák, T. Trnka, Virga, Kvasnica.
    Trenér: Michal Jedlička

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Petr Rogowski

    Diváci: 281
    Vítkovice 4 2 Bohemians
    #1 Úterý 12.03.2024 • 17:30
    Vítkovice - Bohemians 1:3
    #2 Středa 13.03.2024 • 17:30
    Vítkovice - Bohemians 6:1
    #3 Sobota 16.03.2024 • 19:00
    Bohemians - Vítkovice 5:6
    #4 Neděle 17.03.2024 • 14:00
    Bohemians - Vítkovice 9:4
    #5 Úterý 19.03.2024 • 16:15
    Vítkovice - Bohemians 6:5
    #6 Čtvrtek 21.03.2024 • 17:30
    Bohemians - Vítkovice 3:6
    bahis siteleri