Vítkovice – Bohemians 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 9:8 (kon.) | Tatran – Česká Lípa 7:3 (kon.)
Chodov – Sparta 4:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:2 (2:1, 2:0, 0:1) Stav série: 2:0
ACEMA Sparta Praha
Středa 13.03.2024, 19:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům florbalu přeju krásný středeční podvečer. Vítám vás při sledování čtvrtfinále nejvyšší české soutěže, u zápasu mezi Chodovem a Spartou.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov

    Florbalisté Chodova postoupili do vyřazovací části ze čtvrtého místa, když ztratili tři body na třetí Vítkovice a skončili o šest bodů před dnešním soupeřem, tedy pražskou Spartou. Závěr soutěže hráčům tohoto celku vyšel, když ji završili dvěma výhrami 10:4 na hřišti Black Angels a v napínavé přestřelce posléze přestříleli 7:6 Spartu. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Tom Ondrušek se ziskem 54 kanadských bodů.
     
    ACEMA Sparta Praha

    Pražská Sparta obsadila v tabulce páté místo a zajistila si tedy přímý postup do čtvrtfinále. Na rozdíl od soupeře se jim závěr základní části nevydařil, doma v roli velkého favorita podlehli výsledkem 5:8 s Českou Lípou, načež v již zmíněném bohatě gólovém utkání padli 6:7 s Chodovem. Týmové produktivitě mužstva vévodí Jiří Curney, který je s 80 body nejproduktivnějším florbalistou celé soutěže.
     
    První zápas

    V souboji soupeřů, kteří na sebe při výběru zbyli, zvítězil v prvním utkání domácí Chodov. K vidění bylo dvanáctigólové střetnutí, v němž chodovští florbalisté v první třetině zdárně dokonali obrat a následně si vedení už vzít nenechali, přičemž jim vyšla především třetí část, kdy vstřelili čtyři branky. Mužem zápasu byl Marek Vávra, jenž se postaral o čtyři góly a jeden připravil pro Bauera.
     
    Úvodní sestavy:

    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, J. Dufek, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Hejna) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Kos, Juha, Ujhelyi, Zouzal, Košir, Peška, Fišer, Curney, Šváb, Mat. Čermák, Krbec.
    Trenér: Marek Vojta

    Rozhodčí: Bališ, Varga.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Zápas mezi Chodovem a Spartou odstartoval! První útok patřil hostujícímu týmu, jenže nahrávka na Komárka byla příliš dlouhá.
     
    00:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bleskový gól domácího celku! Brankář Beneš se vydal za bránu, jenže míček nezachytil, což potrestal Tom Ondrušek, jenž nabídl míček před bránu MARKU VÁVROVI a ten snadno trefil prázdnou svatyni soupeře. Asistence: Tom Ondrušek.
    00:41 Marek VÁVRA - 1:0
     
    01:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď hostujícího celku! MATĚJ PRUNER na levé straně ukázal perfektní krytí míčku a svižnou střelou z úhlu překvapil pozdě reagujícího gólmana. Asistence: Matěj Čermák.
    01:09 Matěj PRUNER - 1:1
     
    02:23
    Martin Skřivánek se zprava vytočil na osu hřiště a vyzkoušel tvrdou střelu zápěstím, přičemž míček proletěl vysoko nad soupeřovou bránou.
     
    02:47
    Jeden proti jednomu si Jiří Curney nevěřil a odcouval až k vlastní bráně, odkud mu nevyšla dlouhá přihrávka na Adama Kose.
     
    03:21
    Dva protihráče na sebe navázal Tom Ondrušek, načež vyzkoušel žabičku na Marka Vávu, který promáchl naprázdno.
     
    03:59
    Individuálně si středem hřiště věřil Lukáš Ujhelyi, ale příliš daleko se nedostal, čistým zákrokem mu stopku vystavil Marek Šmíd.
     
    04:24
    Pravou stranou nastartoval Mikuláš Komárek, aby se ve finále akce zkusil natlačit až před bránu, v čemž mu Martin Pražan zdárně zamezil.
     
    04:40
    Přes obránce schoval střelu zápěstím aktivně hrající Tom Ondrušek a smůla pro něj, že hrací předmět proletěl těsně vedle pravé tyčky.
     
    05:16
    Vojtěch Petráň rozběhl po pravém mantinelu Martina Skřivánka, jemuž bekhendový pokus vůbec nevyšel, bránu minul.
     
    05:58
    Vysoko vysunul presink Josef Juha, ale nebylo mu to nic platné, protože Marek Šmíd vyhodil vysokým obloučkem přes celé hřiště.
     
    06:31
    Proti přesile pokusil štěstí Robert Košir. Až před Karla Hodíka se neprodral, čistým hitem jej atakoval Marek Šmíd.
     
    06:55
    Marek Vávra utekl po pravém mantinelu osobnímu strážci. Následně vyzkoušel tvrdou střelu z úhlu, ta byla hodně nepřesná.
     
    07:20
    Na druhé straně si o pozornost řekl Matěj Pruner, jeho tvrdou ránu obětavým blokem zpacifikoval jeden z bránících florbalistů.
     
    07:49
    Lukáš Ujhelyi měl míček na bekhend, přesto vyzkoušel střelu, která byla pomalá, navíc se vznesla vysoko nad břevno.
     
    08:21
    Naslepo vyzkoušel nahrávku Michael Wertheim. Moc nechybělo, každopádně Mikuláš Krbec na míček těsně nedosáhl.
     
    08:52
    S hlavou nahoře se Martin Pražan rozhodl vyzkoušet ostrý pas na hranu brankoviště, kde číhal Mikuláš Krbec, tomu přeskočil míček přes florbalku.
     
    09:26
    Rána Marka Vávry už už směřovala do brány, Beneš na míček nedosáhl, ale těsně před brankovou čárou za něj skvěle zaskočil Marek Zouzal!
     
    09:48
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Mikuláš Komárek, když dostoupil Mikuláše Krbce a ukázkovým způsobem mu balónek vypíchl.
     
    10:32
    Marek Šmíd prohodil míček kolem Marvánka a našel Radima Slunečka, tvrdý projektil se mezi tři tyče nevešel.
     
    10:57
    Přerušení hry způsobil Martin Pražan, jemuž se povedlo zblokovat ostrou střelu zápěstím mimo hrací plochu.
     
    11:30
    Sedláček pod tlakem odběhl za vlastní bránu, následně v poklidu přenesl hru doprava na volného spoluhráče Curneyho.
     
    11:54
    Tom Ondrušek vymyslel perfektní křižný pas na Mikuláše Komárka, křižný projektil vytáhl Martin Beneš parádním zákrokem pravou rukou!
     
    12:37
    Protiútok Sparty neměl dlouhého trvání. Nejproduktivnější hráč soutěže Jiří Curney se totiž provinil útočným faulem.
     
    12:55
    O zklidnění hry se postaral Marek Šmíd, nechal spoluhráče vystřídat a jako cíl nahrávky si potom vybral sběhnuvšího Daniela Eremiáše.
     
    13:29
    Na středu se otevřel volný prostor před Markem Šmídem, jehož střela byla zablokovaná, následně se k dorážce tlačil Antonín Votava.
     
    13:45
    Chodov sice vstřelil gól, ale v momentě, kdy byla brána výrazně posunutá, proto rozhodčí rozpažil, skóre zůstává nerozhodné.
     
    13:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Parádní signál ze standardky a domácí mužstvo znovu vede! Nahrávku doprava dostal Vávra, ten hned sklepával pod sebe na TOMA ONDRUŠKA a Beneš byl proti ráně do pravé šibenice bezmocný. Asistence: Marek Vávra.
    13:46 Tom ONDRUŠEK - 2:1
     
    14:33
    Radim Slunečko vyzkoušel průnik po levém mantinelu, avšak palebnou pozici si nevytvořil, obranným zákrokem ho zpacifikoval Martin Pražan.
     
    15:21
    Martin Pražan vyzkoušel oblouček za obranu, jehož adresátem byl Marek Zouzal, po dobrém zpracování vypálil hodně nepřesně.
     
    15:52
    O přerušení hry se postaral Josef Juha, když zastavil Ondřeje Voštu pouze za cenu faulu, takže chodovští florbalisté zůstanou na míčku.
     
    16:26
    Seknutí do Skřivánka znamená přerušení akce domácího celku. Ondrušek si rozmyslel rychlou rozehrávku, počká na zformování hráčů.
     
    16:57
    Martin Pražan očekával, že se spoluhráči rozběhnou dopředu, ale nestalo se tak, takže jenom vyhazoval po pravém mantinelu.
     
    17:27
    S míčkem si zahrál domácí brankář Karel Hodík, když si v klidu sáhl pro hrací předmět a potom ho poslal na Mikuláše Komárka.
     
    17:50
    Vzápětí byl Mikuláš Komárek vidět na druhé polovině hřiště, nahazoval od pravého mantinelu a trefil clonícího Adama Kose.
     
    18:12
    Proti dvěma presujícím konkurentům si Jan Marvánek poradil na jedničku, mezi nimi prostrčil balónek doleva na Ujhelyie.
     
    18:55
    Pár cenných vteřin pošetřil za vlastní bránou Milan Tichý, vzápětí vyzval ke hře Marka Vávru a vydal se na střídačku.
     
    19:23
    Ze středu se k mantinelu stáhl Krbec a vyzkoušel křižný pas na Jiřího Curneyho, tomu nevyšlo zpracování a míček sebral Hodík.
     
    19:58
    Ještě jednou stihl zaútočit Chodov. Do brankoviště nahazoval balónek Mikuláš Komárek, žádný z chodovských hráčů ho ovšem nezvládl nasměrovat do brány.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Chodovem a Spartou přinesla tři góly, přičemž těsným vedením disponuje domácí mužstvo. Na vedoucí trefu Marka Vávry ještě našel odpověď Matěj Pruner, nicméně Chodovu ve 14. minutě parádně vyšel signál ze standardky, který Tom Ondrušek završil nechytatelnou střelou do pravé šibenice.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:45
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Jako první zaútočili domácí, tvrdá forhendová střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    21:21
    Lukáš Ujhelyi si v situaci dvou proti dvěma věřil individuálně, ztroskotal ale na dobře pracujícím Marku Vávrovi.
     
    22:30
    Po faulu rozehrával David Horký. Střílený balónek mu vůbec nevyšel, hrací předmět vyletěl mimo hrací plochu.
     
    23:45
    Martin Pražan se zbavil osobního strážce, ale potom chyboval, odvážný křižný pas bez větších komplikací vystihl Tom Ondrušek.
     
    24:49
    Po levém mantinelu vystartoval Marek Šmíd a v plné rychlosti pálil forhendem, balónek napálil vysoko nad bránu.
     
    25:25
    David Horký se prezentoval ostrým faulem proti Janu Marvánkovi a může být rád, že vyvázl bez dvouminutového trestu.
     
    25:59
    Nedovolenou hrou rukou si počínal Ondřej Vošta, rozhodčí tento moment viděli a míček přisoudili pražské Spartě.
     
    26:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Posledního hráče Sparty ukázkovým způsobem obral Votava, narazil si s MARTINEM SKŘIVÁNKEM, kterému ve finále ještě nabídl míček před prázdnou bránu, Beneš byl opět naprosto bez šance. Asistence: Antonín Votava.
    26:35 Martin SKŘIVÁNEK - 3:1
     
    27:12
    Tom Ondrušek si chystal palebnou pozici, aby jej následně do hrazení nedovoleně poslal Marek Zouzal. Standardka pro Chodov.
     
    27:38
    Znovu na sebe vybojoval nedovolený zákrok Tom Ondrušek, ale tak ostrý, aby rozhodčí měli poprvé v utkání vylučovat.
     
    28:00
    Michal Kareš okraden a na zteč se vydal Vojtěch Klápa, uspěchanou střelu zápěstím florbalkou zblokoval Michael Wertheim.
     
    28:33
    Poprvé se vylučuje! Soupeře pronikajícího po levém mantinelu zastavil Jan Marvánek a proti dvouminutovému trestu za sekání se ani nesnaží protestovat.
     
    29:09
    Z větší vzdálenosti vyzkoušel střelu zápěstím Jiří Bauer, míček prosvištěl poměrně výrazně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    29:58
    Nepřesnou nahrávku obdržel Lukáš Ujhelyi, míček potom doputoval až k Hodíkovi. Chodov spěchá, nadále probíhá přesilová hra.
     
    30:22
    Někteří chodovští florbalisté už se radovali ze čtvrté vstřelené branky, ale po závaru míček nepřešel brankovou čáru.
     
    30:49
    Střelou těsně nad zemí se prezentoval Marek Matoušek, Martin Beneš dobře zareagoval a balónek schytal do oblasti hrudníku.
     
    31:06
    Překvapivou ránu vyprodukoval Matěj Čermák, dobře si srovnal míček na čepeli, avšak cílové zařízení vysoko přestřelil.
     
    31:50
    Daniel Fišer nabral rychlost po pravém mantinelu a zkusil se natlačit až před bránu, v čemž mu zabránil Marek Matoušek.
     
    32:26
    Z pravé strany postupoval sám na bránu Tom Ondrušek. Přehodil Martina Beneše, ale ten se skvěle zorientoval, skočil do brány a pravou rukou zabránil čtvrtému inkasovanému gólu.
     
    32:57
    Po rychlé rozehrávce vypálil forhendem Marek Vávra, přičemž rozvlnil jenom boční síťku sparťanské brány.
     
    33:24
    Pěknou táhlou střelu vyslal z osy hřiště Lukáš Kafka, Martinu Benešovi se povedlo balónek vyrazit k pravému mantinelu.
     
    33:55
    Robert Košir si srovnal míček na čepel florbalky a vypálil tvrdou střelu do přehuštěného prostoru, do bezpečí balónek odvrátil Marek Šmíd.
     
    34:17
    Od Pražana dostal do středu přihrávku Robert Košir, ostrý projektil z první se mezi tři tyče nevešel, takže Karel Hodík mohl zůstat v klidu.
     
    34:45
    Zpracování na bekhend zvládl Mikuláš Krbec bezchybně, posléze ovšem poskakující hrací předmět vůbec netrefil dobře.
     
    35:26
    Za vlastní bránou upadl k zemi Jan Marvánek a nebylo to jen tak, Ondřej Vošta si proti němu pomohl viditelným faulem.
     
    35:52
    Pěkná kombinace Sparty, až tedy do finální fáze, kdy Jiří Curney dostal nahrávku na nohu, těžké zpracování mu nevyšlo.
     
    36:06
    Chodov postupnou kombinací přesunul hru na útočnou polovinu, blízko poloviny hřiště pálil Marek Vávra výrazně nepřesně.
     
    36:55
    Košta předal balónek poslednímu spoluhráči a vydal se před bránu, kde se však zpětného pasu nedočkal, dobře postavený Lukáš Ujhelyi ho vystihl.
     
    37:20
    Domácí celek kontroluje balónek a nikam se přehnaně nežene. Dvoubrankové vedení je nadějné a je na Spartě, aby více vymýšlela.
     
    37:41
    Martin Skřivánek atakoval Jana Marvánka na hraně pravidel. Rozhodčí ukázali cit pro hru, nechali ji plynout dál bez přerušení.
     
    38:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Už je to o tři branky! Kde se vzal, tu se vzal za sparťanskou defenzivou Petráň, který si sice s Benešem neporadil, ale odražený balónek si následně našel ANTONÍN VOTAVA a ležícímu brankáři ho napálil nekompromisně pod břevno. Asistence: Vojtěch Petráň.
    38:15 Antonín VOTAVA - 4:1
     
    39:00
    Chodovští florbalisté jsou znovu na míčku a už se dopředu neženou, viditelným cílem je udržet tříbrankový náskok do konec druhé části.
     
    39:31
    Hosté sahali po vyrovnání, jenže finální fáze vůbec nevyšla. Robert Košir si pěkně vyměnil míček s Jiřím Curneym, po žabičce od spoluhráče ale míček promáchl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část přinesla další dvě trefy, přičemž obě obstarali domácí florbalisté, kteří tak disponují už třígólovým vedením. Na rozdíl dvou gólů upravil Martin Skřivánek, načež dal současnou podobu výsledku ve 39. minutě Antonín Votava po úspěšné dorážce pod břevno. Sparťané musí ve třetí třetině zabrat, prohrávat 0:2 v sérii by nebyla vůbec dobrá výchozí pozice pro domácí zápasy.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Třetí třetina má za sebou první vteřiny. Chodov do ní vstupuje s tříbrankovým náskokem v zádech, nemusí se tedy tolik tlačit dopředu.
     
    40:44
    Mikuláš Krbec si individuálně nevěřil a zadovkou našel Jiřího Curneyho, jehož dělovka proletěla vysoko nad horní tyčkou.
     
    41:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vojtova družina snižuje! Nahození Marvánka se přes Ujhelyiho a bránícího hráče dostal doprava k MATĚJI ČERMÁKOVI, jemuž vyšla rána ze vzduchu perfektně, Hodík se nestihl zorientovat. Asistence: Lukáš Ujhelyi.
    41:16 Matěj ČERMÁK - 4:2
     
    41:48
    Hrou na zemi se provinil domácí zadák Radim Slunečko a rozhodčí byli nekompromisní. Dvě minuty a přesilovka pro Spartu.
     
    42:28
    Florbalisté v rudých dresech kombinují, ale zatím nic z toho. Smyčka kolem Hodíka se nicméně pomalu, ale jistě utahuje.
     
    42:59
    Do přehuštěné chodovské obrany přihrával Jiří Curney, Marek Zouzal si následně nenašel palebný prostor přes Milana Tichého.
     
    43:12
    Balónek na chvilku zalezl pod mantinelu, takže rozhodčí přerušili hru a nařídili vhazování po levici Karla Hodíka.
     
    43:43
    Rozhozenou obranu Chodova nepotrestal Martin Pražan, byť dostal dobrou nahrávku, tak vůbec nezvládl zpracování a ze vzduchu pálil nepřesně.
     
    44:15
    Tom Ondrušek vymyslel perfektní přihrávku před bránu na Marka Vávru, tomu v poslední chvíli zabránil v zakončení Jan Marvánek.
     
    44:44
    Znovu na sebe strhnul pozornost Marek Vávra, když z pravé strany postupoval sám na gólmana, křižný pokus mezi tři tyče nenasměroval.
     
    45:21
    Střílený pas vyslal od levého mantinelu na hranici brankoviště Marek Zouzal, Robertu Koširovi balónek propadl mezi nohama.
     
    45:42
    Další oslabení pro Chodov, který si komplikuje cestu za druhým vítězstvím v sérii. Za bránění ve hře je vyloučen David Horký.
     
    46:13
    Ve vlastním oslabení mohl udeřit Tom Ondrušek, ovšem pod tlakem si střeleckou pozici nenašel a za bránou soupeře jej obral Josef Sedláček.
     
    46:55
    Mikuláš Krbec vyčkával, aby si nakonec po levé ruce vybral Jiřího Curneyho, tomu ostrý forhendový projektil nevyšel a bránu minul.
     
    47:23
    Ani teď se Mikuláši Krbcovi nezadařilo, dlouho váhal a nepovedenou nahrávku potom nasměroval do nohy soka Komárka.
     
    47:59
    Mikuláš Komárek zkusil individuální akci, přičemž před bránu se natlačit nezvládl, ukázkovým způsobem ho zastavil Martin Pražan.
     
    48:34
    Marek Vávra se snažil uniknout Matěji Čermákovi, ovšem neúspěšně, soupeř zabral a čistě ho obral florbalkou.
     
    48:55
    Bekhendem se okolo tyčky pokusil dopravit balónek za brankářova záda Robert Košir, střelu namířil těsně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    49:31
    Přerušení hry způsobil fakt, že míček opustil hrací plochu, stalo se tak po bloku Josefa Juhy v momentě, kdy blokoval pas Marka Šmída.
     
    49:59
    Cestu dopředu si rozmyslel proti trojicí konkurentů Radim Slunečko. Otočil se a za vlastní bránu nahrál čekajícímu Tichému.
     
    50:27
    Sparta neskládá zbraně a snaží se střetnutí ještě více zdramatizovat, ale skrze pevnou defenzivu konkurenta není cesta vůbec snadná.
     
    50:55
    Po ztrátě domácího hráče vyrazil do protiútoku Jan Marvánek, ztroskotal však na perfektně bránícím Martinu Skřivánkovi.
     
    51:30
    Vlevo počkal kousek za brankovištěm Matěj Pruner, Karel Hodík se skvěle přemístil k pravé tyči a míček zastavil.
     
    51:57
    Z ostrého úhlu vyslal ostrou střelu zápěstím Adam Kos, cílové zařízení však minul výrazným způsobem. Utkání pokrčuje bez přerušení.
     
    52:27
    Jenom za cenu držení zastavil slibný protiútok pražské Sparty Mikuláš Komárek, jenž si jde na dvě minuty od florbalu odpočinout.
     
    52:55
    Spartě zatím početní převaha nevychází. Nedaří se jí získat kýžený tlak, soupeři se navíc povedlo dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodit.
     
    53:22
    Rychlou kombinaci završil Marek Zouzal střelou z forhendu z první do dobře postaveného protivníka. Chodov udržuje dvoubrankový náskok.
     
    53:48
    Po faulu na vlastní osobu se Tom Ondrušek divil, proč nebyla udělena dvojka i na straně hostů. Pokračuje přesilovka Sparty.
     
    54:11
    Hostům se nedaří. Ondřej Vošta správně odhadl, kam bude Adam Kos nahrávat a balónek uzmul pro sebe.
     
    54:50
    Přesilovka Sparty je minulostí. Chodov se ubránil a udělal další důležitý krok směrem ke druhému získanému bodu v sérii.
     
    55:33
    Oblouček za obranu vyzkoušel Radim Slunečko, adresáta Marka Vávru zradilo zpracování, balónek tedy daroval Pražanovi.
     
    55:59
    Sparta zkouší powerplay! Proto je při přechodu na útočnou polovinu hodně obezřetná, každá chybě by ji totiž mohla přijít hodně draho.
     
    56:32
    Florbalisté v bílých dresech jsou zalezlí na vlastní polovině a čekají, co kombinující konkurent vymyslí. Zatím nic zajímavého.
     
    56:57
    Jiří Curney naznačil střelu, načež ještě po pravém mantinelu nahrál Krbcovi, ten se postaral o zklidnění akce zpětným pasem na Košira.
     
    57:11
    Vystřelit ze zápěstí se rozhodl Marek Zouzal, přičemž Karla Hodíka nezaměstnal, napálil obětavě clonícího protihráče do nohy.
     
    57:54
    Razítko na chodovské vítězství mohl dát Ondřej Vošta, z poloviny hřiště však prázdnou bránu netrefil, Spartu zachránila levá tyč.
     
    58:08
    Oddechový čas pro tým ACEMA Sparta Praha.
     
    58:26
    Ostrý křižný pas zleva vymyslel Robert Košir. Jiří Curney s ní počítal, avšak Marek Vávra přizvedl míček mimo jeho dosah.
     
    59:16
    Vysokou holí zastavil žabičku Ondřej Vošta. Chodovu nicméně toto stačí, hraje je přerušena a do konce základní hrací doby zbývá necelá minuta.
     
    59:46
    Je rozhodnuto. Nervy v závěru neudržel na uzdě hostující obránce Martin Pražan, dvouminutový trest za nedovolené vrážení přijal s pokorou.
     
    Konec zápasu.
     
    Chodovští florbalisté zvládli i druhé domácí utkání čtvrtfinálové série proti pražské Spartě, tentokráte slavili výhru výsledkem 4:2.

    Domácí zadělali na vítězství hned v úvodní dvacetiminutovce, v níž si vybudovali jednobrankový náskok, přičemž ve druhé jej o další dva góly vylepšili. Sparta nesložila zbraně a ve třetí třetině snížila na rozdíl dvou tref, větší drama však ani přes hru bez gólmana nezpůsobili.

    Série se tedy stěhuje do haly Sparty za stavu 2:0 pro Chodov, úvodní buly třetího klání čtvrtfinálové série bude vhozeno v sobotu 16. března v 15:30.
     
    FAT PIPE Florbal Chodov – ACEMA Sparta Praha 4:2
    Branky a nahrávky: 1. Vávra (Ondrušek), 14. Ondrušek (Vávra), 27. Skřivánek (Votava), 39. Votava (V. Petráň) – 2. Pruner (Mat. Čermák), 42. Mat. Čermák (Ujhelyi). Rozhodčí: Bališ, Varga. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. Diváci: 270. Zásahy brankářů: 20:18. Po třetinách: 2:1, 2:0, 0:1. (21:10:33)

    Milan Huppert


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Vávra (Ondrušek), 14. Ondrušek (Vávra), 27. Skřivánek (Votava), 39. Votava (V. Petráň) – 2. Pruner (Mat. Čermák), 42. Mat. Čermák (Ujhelyi)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 20:18.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Dittrich) – Tichý, M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, Matoušek, J. Bauer, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, J. Dufek, V. Klápa.
    Trenér: David Podhráský

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Hejna) – Pražan (C), Marvánek, Wertheim, J. Sedláček, Kareš, Pruner – Kos, Juha, Ujhelyi, Zouzal, Košir, Peška, Fišer, Curney, Šváb, Mat. Čermák, Krbec.
    Trenér: Marek Vojta

    Rozhodčí: Bališ, Varga

    Diváci: 270
    Chodov 4 1 Sparta
    #1 Úterý 12.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 8:4
    #2 Středa 13.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 4:2
    #3 Sobota 16.03.2024 • 15:30
    Sparta - Chodov 6:9
    #4 Neděle 17.03.2024 • 18:00
    Sparta - Chodov 8:7 po s.n. (4:3)
    #5 Úterý 19.03.2024 • 19:00
    Chodov - Sparta 5:3
    bahis siteleri