Bohemians – Vítkovice 9:4 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:10 (kon.) | Česká Lípa – Tatran 2:6 (kon.)
Sparta – Chodov 8:7 (4:3 po s.n.)
konec
FBC Liberec
5:10 (1:2, 3:3, 1:5) Stav série: 0:4
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 17.03.2024, 15:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    59:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Desátá branka bude asi konečná! Michal Sládek dokázal ze středu hřiště nahrál balónek na RONALDA GAŠPARÍKA, který dokázal dostat míček do odkryté branky! Asistence: Michal Sládek.
     
    57:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je hotovo! MARTIN TOKOŠ se dokázal dostat k balónku a přes půlku hřiště zamířil s míčkem do branky Liberce, ve které chyběl Petr Chlad.
     
    52:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro Mladou Boleslav velmi dobře! ADAM DELONG se dostal po chybě domácích ocelku k míčku na levé straně hřiště, poté dokázal zamířit do branky Petra Chlada! Bez asistence.
     
    48:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velmi důležitá branka pro Mladou Boleslav a jsme zpět na rozdílu dvou branek! Daniel Šebek dokázal z poza branky přesně nahrát na FILIPA ZAKONOVA, který si sběhl před branku a dokázal prostřelit Petra Chlada! Asistence: Daniel Šebek.
     
    43:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá také přesilovou hru! Filip Smutný přesně a rychle nahrál na vrchol přesilové hry, kde stál připravený JAKUB FAKSA, který vystřelil svou dělovku a ta skončila v pravém dolním rohu branky! Asistence: Filip Smutný.
     
    40:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme to o dvě branky! Martin Tokoš přihrál přesně na PATRIKA SUCHÁNKA, který dokázal obehrát soupeře a následně zakončit svou střelou přesně pod horní tyč Chladovy branky! Asistence: Martin Tokoš.
     
    39:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav využívá přesilovou hru! Adam Delong dokázal přesně nahrát na druhou stranu hřiště na MILANA TOMAŠÍKA, který dokázal dostat míček nepovedenou střelou do branky Petra Chlada! Asistence: Adam Delong.
     
    35:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav skvěle odpovídá! Adam Delong dokázal přesně nahrát na střed hřiště, kde se ocitl sám LUKÁŠ PUNČOCHÁŘ, který dokázal míček dostat pod horní tyč Chladovy branky! Asistence: Adam Delong.
     
    34:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je otočka! JAKUB KOPECKÝ se ihned po buly dokázal dostat ke střele od levého mantinelu a zamířil přesně ke vzdálenější tyči Lukáše Bauera, který si nyní vyhrál dost slabou chvilku! Bez asistence.
     
    34:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec srovnává stav utkání! VOJTĚCH WIENER se dokázal skvěle opřít do střely z rozehrávky od pravého mantinelu a zamířil přesně pod horní tyč hostující branky! Asistence: Jakub Kárník.
     
    31:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale nyní už to Bauer nezvládl! JAKUB FAKSA se dokázal uvolnit od mantinelu, vzápětí se dokázal dostat do střelecké pozice z poloviny hřiště a dokázal nachytat Lukáše Bauera v brance hostujícího celku! Asistence: Jakub Kopecký.
     
    31:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dávají velmi důležitou branku! Jakub Vařecha dokázal nahrát přesně na nabíhajícího DOMINIKA BENEŠE, který se dostal přes obránce Liberce, sice celou situaci přehrál, ale dokázal nakonec dostat míček do branky! Asistence: Jakub Vařecha.
     
    18:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to tak! Milan Tomašík přesně narýsoval přihrávku před branku na úplně volného MARTINA TOKOŠE, který už pouze bez větších problémů dokázal uklidit míček do odkryté branky Petra Chlada! Asistence: Milan Tomašík.
     
    17:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Jakub Bína přesně nahrál na polovinu hřiště, kde byl volný RONALD GAŠPARÍK ten měl dost času na to, aby zamířil a dostal míček přesně do levého horního rohu branky Petra Chlada! Asistence: Jakub Bína.
     
    3:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení! Lukáš Dolejš dokázal skvěle najít krosovou přihrávkou v protiútoku volného VOJTĚCHA WIENERA, který dostal míček do ideální pozice a bez problému se trefil do branky Lukáše Bauera! Asistence: Lukáš Dolejš.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 4. Wiener (Dolejš), 32. Jak. Kopecký (Jak. Kopecký), 35. Wiener (Kárník), 35. Jak. Kopecký, 44. Faksa (Smutný) – 18. Gašparík (J. Bína), 19. Tokoš (Tomašík), 32. D. Beneš (Vařecha), 36. Punčochář (Delong), 40. Tomašík (Delong), 41. Suchánek (Tokoš), 49. Zakonov (D. Šebek), 53. Delong, 58. Tokoš, 60. Gašparík (Sládek)


    Využití: 1:1. Zásahy brankářů: 14:18.
    FBC Liberec: V. Dufek (Chlad) – Kárník, Bitman, Fišera, Dolejš, Ferdan, Šoltys, Pařízek, Janeček – Jak. Kopecký, B. Smolka, Mádlo, Rozkovec, Stýblo, Korych, Smutný, Wiener (C), F. Kučera, Faksa.
    Trenér: Petr Kološ

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Hanuš) – Suchánek, Besta, Gruber, Zakonov, Feigl, Punčochář – Tomašík (C), D. Šebek, J. Bína, Tokoš, D. Beneš, Vařecha, Duben, Bergman, Sládek, Zoufalý, Delong, Gašparík.
    Trenér: Joonas Naava

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 430
    Liberec 0 4 Mladá Boleslav
    #1 Úterý 12.03.2024 • 18:30
    Mladá Boleslav - Liberec 10:1
    #2 Středa 13.03.2024 • 18:00
    Mladá Boleslav - Liberec 9:8
    #3 Sobota 16.03.2024 • 19:30
    Liberec - Mladá Boleslav 4:5
    #4 Neděle 17.03.2024 • 15:00
    Liberec - Mladá Boleslav 5:10
    bahis siteleri