Kometa Brno – Sparta 9:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:4 (2:0, 5:3, 2:1) Stav série: 2:1
HC Sparta Praha
Neděle 17.03.2024, 11:45 • Brno, Winning Group Arena • Extraliga 9. tříd • Osmifinále
Partner:
     
    59:43
    Kometa právě vstřelila branku! V samotném závěru přichází devátá branka do sítě Sparty. MICHAL HARTL nemá evidentně nikdy dost a ještě se nakonec přeci jen prosazuje. Sám před Všetečkou zamířil naprosto přesně. Asistence:
    Tomáš Selič, Ondřej Jurný.
     
    46:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen je tu snížení. VIKTOR BOHÁČEK se protáhl brněnskou obranou, zůstal sám před Kijonkou a s přehledem zavěsil. Asistence: Denis Trachta.
     
    43:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Troufnu si tvrdit, že je hotovo. Kometa má už takový náskok, o který by neměla přijít. TOBIÁŠ LAČŇÁK si to namířil sám před brankoviště, střídající Všetečka co mohl, ale na kotouč míří na zadní tyč už nedosáhl. Asistence: Samuel Malena.
     
    39:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ta ale dlouho netrvala. Brňané zasazují sedmý hřebíček do sparťanské svatyně. Do puku se opřel TOMÁŠ SELIČ, který tvrdou bombou málem protrhl síť. Filip toho přes těla svých kolegů asi mnoho neviděl a je to již 7:3. Máme tu zároveň druhý hattrick v dnešním mači. Asistence: Teodor Kotlařík.
     
    39:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už ale ano. Hosté v závěru třetiny snižují. DANIEL KOLUPAJEV mířil z levé strany na Kijonku, projel až na slot a parádní ranou do šibenice dává Spartě ještě naději. Asistence: Viktor Boháček.
     
    31:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čepice létají vzduchem, je tu druhý hattrick v této sérii. MICHAL HARTL opět dokazuje, že patří k supertalentům brněnského hokeje. Ve vlastním oslabení ujížděl ve dvojici se Seličem. Ten ještě Filipa nepřekonal, ale kotouč se vykutálel před brankovou čárou a Hartl jej sveřepě procpal do sítě. Asistence: Tomáš Selič.
     
    30:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Možná je tu zaděláno na další hattrick. MICHAL HARTL to udělal jako zkušený harcovník. Od červené čáry pádil sám na gólmana Filipa, kterému udělal parádní bekhendový blafák. Kotouč pak už jen jednoduše zasadil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    26:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel. Domácí znovu zvyšují své vedení po pěkné kombinační akci. Na středu hřiště dostal v oslabení kotouč na hokejku MICHAL HARTL a jeho pumelice vymetla pavučina v pražském brankovišti. Asistence: Tomáš Selič.
     
    24:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže vzápětí je tu další snížení. Sparta se prosadila před brněnským brankovištěm, ve kterém dorážel úspěšně PATRIK POLÁČEK. Ten si hravě najel až před Kijonku a bekhendem zasunul puk do brány. Asistence: Filip Blažek.
     
    23:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí znovu odskakují svému soupeři o dvě branky. Až příliš mnoho prostoru na zakončení dostal TOMÁŠ SELIČ, který sice dvakrát neuspěl a Sparťanům jen vytloukl bloky, třetí palba byla už úspěšná a kotouč končí v síti. Bez asistence.
     
    21:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned v úvodu třetiny je sníženo. Kijonka nejprve vyrazil pokus hostujícího hráče, ale přímo na hokejku dorážejícího FILIPA BLAŽKA, který si brněnského brankáře položil a poslal kotouč nad jeho lapačku. Asistence: Štěpán Holoubek.
     
    13:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to rázem už 2:0. Brňané jeli do přečíslení dva na jednoho, když Hartl žabičkou poslal na druhou stranu kotouč pro TOMÁŠE SELIČE, který si položil gólmana a poslal kotouč do horních pater jeho brány. Asistence: Michal Hartl.
     
    06:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Těsně po skončení přesilovky se před bránou ocitl úplně volný VILÉM SMRČKA a ten už neměl problém dopravit kotouč do prázdné klece. Dobrou práci odvedl také Kremer, jehož ránu sice Filip vyrazil, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Hans Kremer, Robin Kavan.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 7. Smrčka (Kremer, Kavan), 14. Selič (Hartl), 24. Selič, 27. Hartl (Selič), 31. Hartl, 32. Hartl (Selič), 40. Selič (Kotlařík), 44. Lačňák (Malena), 60. Hartl (Selič, Jurný) – 22. Blažek (Holoubekl), 25. Poláček (Blažek), 40. Kolupajev (Boháček), 47. Boháček (Trachta)


    HC Kometa Brno: Kijonka (Hrabinec) – Fencl, Jurný, Malena, Kavan, Kotlařík, Kremer, Hoďovský – Chruslinski, Linka, Hangstörfer, Komínek, Hartl (C), Smrčka, Lačňák, Petrčka, Béreš, Selič.
    Trenér: Martin Zábranský

    HC Sparta Praha: Filip (41. Všetečka) – Žuffa, Vágner, Soukup, Trachta, Plesník – Stefaňuk, Holoubek, Poláček, Boháček, Blažek, Jáchym, Heřman, Kulapájev, Kalčev.
    Trenér: Tobiáš Slavíček

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Henrich Kráľ, Petr Lainka

    Diváci: 226
    Kometa Brno 2 1 Sparta
    #1 Středa 13.03.2024 • 18:00
    Sparta - Kometa Brno 2:1
    #2 Sobota 16.03.2024 • 16:00
    Kometa Brno - Sparta 4:2
    #3 Neděle 17.03.2024 • 11:45
    Kometa Brno - Sparta 9:4
    bahis siteleri