USA – Kanada 1:0 (po pr.) | Německo – Čína 3:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko cz 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
Švýcarsko
Úterý 09.04.2024, 21:00 • Adirondack Bank Center, Utica • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Natálie MLÝNKOVÁ - 6:1
     
    59:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna třešnička na gólovém českém dortu! NATÁLIE MLÝNKOVÁ v oslabení přebruslila své soupeřky a nadvakrát proměnila svůj únik na Maurerovou. Završila tak hattrick a ještě k tomu v oslabení! Asistence: Vendula Přibylová a Daniela Pejšová.
    55:05 Natálie MLÝNKOVÁ - 5:1
     
    55:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky dále navyšují svůj náskok! NATÁLIE MLÝNKOVÁ vystřelila z levého kruhu a ranou k bližší tyči trefila horní roh branky. Asistence: Klára Hymlárová.
    49:46 Daniela PEJŠOVÁ - 4:1
     
    49:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky konečně využívají přesilovku! DANIELA PEJŠOVÁ vypálila od modré čáry a prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Sára Čajanová a Natálie Mlýnková.
    35:09 Natálie MLÝNKOVÁ - 3:1
     
    35:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky navyšují vedení! NATÁLIE MLÝNKOVÁ bekhendem zakončila akci Šapovalivové a puk zapadl krásně k levé tyči. Asistence: Adéla Šapovalivová.
    34:03 Tereza VANIŠOVÁ - 2:1
     
    34:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se znovu dostávají do vedení! Po akci Denisy Křížové, která poslala puk před bránu, se kotouč od brusle TEREZY VANIŠOVÉ odrazil za záda švýcarské gólmanky. Češky tak díky daru paní Štěstěny vedou 2:1. Asistence: Denisa Křízová a Michaela Pejzlová.
    16:31 Lara STALDEROVÁ - 1:1
     
    16:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky nakonec využívají dvojnásobnou přesilovku a srovnávají skóre! LARA STALDEROVÁ.si znovu vyjela mezi kruhy a střelou zápěstím vymetla pravou šibenice. Asistence: Alina Müllerová a Rahel Enzlerová.
    00:37 Aneta TEJRALOVÁ - 1:0
     
    00:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný start! Česko vede 1:0! Vanišová při přečíslení 2 na 1 našla před bránou volnou ANETU TEJRALOVOU, která neměla problém se zakončením. Asistence: Tereza Vanišová.
    Marken.cz

    Matěj Kourek

    Branky a nahrávky: 1. Tejralová (Vanišová), 35. Vanišová (Křížová, Pejzlová), 36. Mlýnková (Šapovalivová), 50. Pejšová (Čajanová, Mlýnková), 56. Mlýnková (Hymlárová), 60. Mlýnková (Přibylová, Pejšová) – 17. Stalderová (Müllerová, Enzlerová)


    Česko: Peslarová (Škodová) – Pejšová, Tejralová (C), Radová, Čajanová, Kosinová, Trnková, Jandušíková – Vanišová, Pejzlová (A), Křízová (A) – Mlýnková, Hymlárová, Šapovalivová – Neubauerová, Přibylová, Plosová – Pištěková, Čabelová, Kalová.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Švýcarsko: Maurerová (Brändliová) – Christenová, Baechlerová, Rosselová, Vallarioová, Wetliová, Büchiová – Stalderová (C), Müllerová (A), Enzlerová – Zimmermannová, Martiová, Leemannová – Quennecová (A), Ryhnerová, Schaeferová – Balzerová, Weyová, Herzigová – Ingoldová, Jorayová.
    Trenér: Colin Muller

    Rozhodčí: Lieffersová (CAN), Rapinová (USA) – Gotsdinerová (USA), Smetková (CZE)
    bahis siteleri