Buffalo – Washington 4:2 (kon.) | Florida – Columbus 4:0 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | Tampa – Ottawa 2:3 (0:1 po s.n.) | Toronto – New Jersey 5:6 (kon.)
NY Islanders – Montreal 3:2 (po pr.) | Dallas – Winnipeg 0:3 (kon.) | Seattle – San Jose 1:3 (kon.)
Los Angeles – Calgary 4:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Tampa Bay Lightning
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:0)
Ottawa Senators
Pátek 12.04.2024, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Tampa si už zajistila postup do play-off. Aktuálně je šestá ve východní konferenci s 95 body. Od pátého Toronta jí dělí šest bodů, takže už ho asi nepředstihne. Naopak na sedmý New York Islanders má osmibodový náskok. V posledních pěti duelech padla s Detroitem 2:4 a s Pittsburghem 4:5. Ottawa už má skoro po sezóně a tyto starosti okolo play-off jdou mimo ni. Aktuálně je až čtrnáctá, navíc má 72 bodů, tedy stejně jako patnáctý Montreal. V posledních pěti zápasech Ottawa vyhrála jen jednou, když porazila Washington 3:2 a to bylo ještě až po prodloužení.
     
    Poslední zápasy:

    Tampa – Ottawa 2:4 (20.2.2024)
    Ottawa – Tampa 4:6 (5.11.2023)
    Ottawa – Tampa 5:2 (16.10.2023)
    Ottawa – Tampa 7:4 (9.4.2023)
    Ottawa – Tampa 7:2 (24.3.2023)
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Tomkins (Vasilevskij) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, Perbix, Dumba, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Sheary – Stamkos (C), Cirelli, Hagel – Motte, Paul, Eyssimont – Watson, Glendening, Jeannot.
    Trenér: Jon Cooper

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Korpisalo) – Zub, Sanderson, Bernard-Docker, Chychrun, Brännström, Chabot (A) – Batherson, Pinto, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Greig, M. Joseph – Kelly, Kastelic, Katchouk – MacEwen, Smejkal, Imama.
    Trenér: Jacques Martin

    Rozhodčí: C. Sandlak – J. McIsaac.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly dnešního zápasu vyhrála Ottawa Senators.
     
    00:26
    První šance Tampy před brankou soupeře. Eyssimont pálil z levé strany, kotouč se pak snažilo dorážet hned několik hokejistů, takže vnikla i potyčka.
     
    01:02
    Cirelli velice dobře zastavil přihrávku při přečíslení soupeře ve středním pásmu, a hned kotouč vyhodil. Dokonce tím dostal svůj tým nečekaně do šance, který ale střelou neskončila.
     
    01:47
    Nádherná akce Braydena Pointa. Ten převzal kotouč mezi svým a středním pásmem. Následně nabruslil až do toho útočného, přičemž se zbavil několika hráčů a pak nabídl kotouč rychlým pasem k druhé tyči. Jeho spoluhráč ale nedokázal při střele trefit kotouč a vypálil pouze naprázdno.
     
    02:10
    Nyní si zahrál taky Tomkins. K tomu se dostal dlouhý kotouč, který neobvyklý brankář Tampy odklidil vyhozením.
     
    02:48
    Matt Dumba pálil od modré čáry z pravé strany. Kotouč vmetl do prostoru kousek od levé tyčku soupeřovy branky. Puk pak zůstal někde v rohu.
     
    03:05
    Tampu nyní zastavil při přechodu do útočného pásma ofsajd. Blesky pak vyhrály buly, ale v útočné třetině byly zastaveny dobrou obranou soupeře.
     
    03:33
    Na druhé straně dostal kotouč na pravý kruh jeden z hostů, který z nápřahu prověřil Tomkinse. Brankář Tampy, který dnes mimochodem chytá poprvé před domácím publikem, si připsal úspěšný zákrok.
     
    04:22
    Ottawa chvíli bojovala v útočné třetině u mantinelu o kotouč. Ten nakonec ovšem nevydolovala a puku se ujala Tampa.
     
    04:48
    Tomkins si svou holí přitáhl jednu zlomenou, která zavázela před brankou, a poslal jí do své branky. Úsměvný moment.
     
    05:28
    Pointovi další zázračné sólo nevyšlo. I když si objel jednoho z hokejistů, ten další ho na pravé straně přišpendlil na mantinel, kolem kterého se Point snažil proniknout.
     
    06:06
    Jeden z domácích byl tvrdě sražen k zemi v útočném pásmu. Tampa ale byla v kombinaci před brankou, a tak se hráč rychle posbíral a pokračoval ve hře.
     
    06:52
    Další akce Ottawa, který skončila pouze zavezením kotouče a následným držením puku u mantinelu. Tampa ho vydolovala a sehrála do útoku.
     
    07:15
    Bleskům se nyní nevydařil přechod do útočného pásma. Ottawa ale při tom svém taky zaváhala, a kotouč tak znovu drží domácí.
     
    07:41
    Hedmanova rána z levé strany tentokrát nepřinesla úspěch. Kotoučem našel pouze jednoho z hostujících hokejistů.
     
    08:30
    Tampa vyvezla kotouč a dokonce se dostala do akce dva na jednoho. Při té ale Cirelli poslal Hagelovi
     
    08:45
    5/5
    Ottawa právě vstřelila branku! Do teď o dost méně aktivní hosté se dostávají do vedení! BRADY TKACHUK dostal skvělý pas z obranného pásma až na hranici útočného, kotouč si rukou zpracoval, otočil se čelem k brance a prostřelil z pravého kruhu Tomkinske střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Jakob Chychrun.
    Tkachuk B., Pinto S., Batherson D., Chychrun J., Sanderson J.
    Cirelli A., Stamkos S., Hagel B., Perbix N., Černák E.
    08:45 Brady TKACHUK - 0:1
     
    09:45
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí odpovídají na sekundu přesně po jedné odehrané minutě. CONOR SHEARY dostal pas od Kučerova z otočky. Následně si sjel před branku, nahodil si puk na bekhend a kotouč parádně poslal k levé tyči. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    Sheary C., Kučerov N., Point B., Raddysh D., Hedman V.
    Greig R., Joseph M., Giroux C., Zub A., Sanderson J.
    09:45 Conor SHEARY - 1:1
     
    12:11
    Jeden z hostů obtočil branku a servíroval kotouč před ní, ale puk naopak poslal až ke svému brankáři Antonu Forsbergovi na úplně opačné straně kluziště.
     
    12:23
    Nyní Ottawu při překročení modré čáry zastavil offsajd. Po buly před útočným pásmem hostů ale vyhrála kotouč Tampa.
     
    12:56
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí tým hodně rychle otáčí zápas. BRAYDEN POINT dostal zpoza branky přihrávku před ní, přehodil sikotouč na bekhend, čímž nedal brankáři šanci, a poslal ho jednoduše do volného prostoru k levé tyči. Krásná akce a branka číslo 45 pro letos fantasticky hrajícího střelce Lightning. Asistence: Conor Sheary a Nikita Kučerov.
    Point B., Kučerov N., Sheary C., Raddysh D., Hedman V.
    Greig R., Joseph M., Giroux C., Zub A., Sanderson J.
    12:56 Brayden POINT - 2:1
     
    15:48
    Tampa se znovu nachomýtla k útočení, tentokrát ale ze své akce nevytěžila ani střelu na branku. Za brankou přebral kotouč soupeř.
     
    16:12
    Eyssimont unikl do volného prostoru na pravém křídle. Na kruhu si připravoval střelu, ale kotouč pak poslal pouze přímo do hrudníku Forsberga, který tak neměl těžkou práci. Raději ale přerušil hru.
     
    16:23
    Jeden z hostů pouze nahodil kotouč za branku Tomkinse. Tampa ale rychle přebrala kotouč a otočila hru, což skončilo střelou na Forsberga, který si připral další zákrok.
     
    17:14
    Lilleberg se dostal do volného prostoru na levé straně. Jeho rána nebyla špatná, mířila nad lapačku. Forsbergovi se puk, který chtěl lapit do síťky, odrazil od ruky, a vyletěl nad branku. Spadl ale mimo brankoviště.
     
    17:44
    V útočném pásmu Tampy nyní vzniklo několik hitů a tvrdých srážek na domácí hráče. Ti totiž několikrát jednoduše vybojovalo kotouč a chtěli útočit.
     
    18:16
    Shane Pinto nejdříve nahodil puk na Tomkinse. Tomu se nečekaně odrazil a odjel asi o metr dopředu. Pinto přijel a snažil se dorážet, ale brankář po touši nakonec stihl skočit.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:32
    Sheary chtěl přidat dnes ji druhou branku, ale nakonec byl přišpendlen na mantinel na levé straně ještě dřív, než dokázal vypálit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Tampa byla jednoznačně o dost lepším týmem. Opticky byla na kotouči více, a sehrála zajímavější akce, což se sice nějak výrazně nepodepsalo na počtu střel, ale poté, co se dokázal prosadit Tkachuk, soupeř dvěma rychlými brankami Shearyho a Point otočil, a aktuálně tak v utkání vede 2:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrála Tampa Bay Lightning.
     
    22:15
    Kučerov proháněl soupeře, který se hnal za dlouhým pukem do svého obranného pásma. Nakonec ho ale o puk nepřipravil.
     
    22:49
    Michael Eyssimont nahodil kotouč spoluhráči před svou brankou z rohu kluziště. Málem ho přihráli přímo soupeři před brankou.
     
    23:23
    Tampa sebrala kotouč při kombinaci soupeře. Pak se ale uvolnila vyhozením kotouče přes celé hřiště až na zakázané uvolnění.
     
    23:57
    Soupeř se znovu stahoval k Tomkinsově brance, ale ani tentokrát nezakončil. Ottawa má po čtyřiadvaceti minutách hry na kontě stále pouze čtyři góly.
     
    24:37
    Hosté se posunuli zadovkou kotouč za branku soupeře, kde ale byli pouze hráči v modrých dresech, kteřá rychle otočili hru.
     
    25:13
    Domácí se znovu uvolnili pouze zakázaným způsobem. Soupeř se přesunul zpět před branku Tomkinse, respektive na levý kruh pro vhazování.
     
    25:33
    Tampa ale vyhrála buly a rychle vystartovala na druhou stranu. Unikající Hagel byl ale faulován, což sudímu nemohlo uniknout. Lightning tak nyní hrají v signalizované výhodě.
     
    25:42
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Jacob Bernard-Docker – 2 min., nedovolené bránění.
     
    26:05
    Tampa začala odstřelovat soupeřovu branku v probíhající přesilové hře. Jednou zastavil kotouč Forsberg, dvakrát obětavá blokující obrana.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Thomas Chabot – 2 min., vysoká hůl.
     
    27:18
    Tampa dobře kombinuje, její kombinace jsou opravdu zajímavé, ale obětavost hráčů Senators vysoká, a dobře taky chytá Forsberg.
     
    27:28
    Stamkos nyní dostal kotouč na levou stranu, ale jeho klasická dělovka z první tentokrát mířila pouze do hrudníku brankáře Forsberga.
     
    27:42
    Hosté se ubránili první přesilovce a nyní jsou na ledě už ve čtyřech.
     
    28:40
    A nyní už Ottawa hraje v plném počtu. Dvojnásobné vyloučení přežila bez úhony.
     
    29:25
    Glendening dostal kotouč za branku a chtěl hledat spoluhráče. Následně byl ale o kotouč obrán a hra otočila směr.
     
    29:36
    Na druhé straně se ale Ottawa daleko nedostala. Kanadský tým se totiž provinil proti pravidlům, když zaznamenal ofsajd.
     
    30:28
    Brady Tkachuk nyní brutální dělovkou od modré čáry trefil Tylera Motta přímo do kotníku. Vyskakujícího hráč to úplně odhodilo, a na střídačku ho museli doprovodit spoluhráči.
     
    30:51
    Střela Jaka Sandersona z blízkosti brankáře Tomkinse nakonec neskončila úspěchem. Brankář si připsal úspěšný zákrok a přerušil hru.
     
    31:32
    Tomkins s dalším zákrokem. Tentokrát proti střele a následné teči téměř od pravé tyčky.
     
    32:13
    Kučerov se dostal s kotoučem na pravý kruh. Následně ho poslal po ledě na branku, ale byla to spíš taková přihrávka, než střela.
     
    33:47
    Další faul Ottawy bude znamenat třetí přesilovku Tampy. Zatím ale Lightning hraj í s kotoučem na holi v signalizované výhodě.
     
    34:03
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Zack MacEwen – 2 min., podrážení.
     
    34:55
    Tampě se ale přesilovka vůbec nedaří. Hraje spíš Ottawa, která už několikrát vyhodila, a před chvílí dokonce v přečíslení zaútočila.
     
    35:28
    A další vyhození přes celé hřiště. Ottawa v tomto oslabení hraje velice dobře. A Tampa se do útočného pásma skoro nedostává.
     
    36:03
    Domácí v plném počtu.
     
    36:44
    Na pravé straně se před brankou octl úplně volný Drake Batherson. Kotouč ale nevypálil ideálně, Tomkins si naopak připsal skvělý zákrok lapačkou.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Matt Dumba – 2 min., nedovolené bránění.
     
    37:48
    Ottawa zatím celou dobu zůstává v útočném pásmu, ale ještě ani jednou nevypálila. Její akce nejsou zrovna rychlé.
     
    38:26
    Tomkins si připsal dva zákroky, ale nebylo to nic extra náročného. Ottawa nemůže ideální střeleckou pozici nalézt. A to i přestože Tampa ještě nevystřídala obranu. Na ledě je stále stejná pětka.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:04
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Nick Paul – 2 min., podrážení.
     
    39:05
    Domácí po sekund oslabení tři na pět hrají opět ve čtyřech. Na ledě je zpátky Dumba.
     
    39:11
    Po zákroku Tomkinse se u branky domácích strhla bitka, a to poté, co se Pinto byť jen přiblížil ke gólmanu Tampy. Následně se do toho zapojili čtyři hráči Tampy a čtyři hráči soupeře.
     
    39:43
    Domácím se podařilo nyní sebrat kotouč při kombinaci soupeře a vyhodit ho až k Forsbergovi.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Victor Hedman – 2 min. + 10 min. osobní trest, hákování,
    Anthony Cirelli – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Shane Pinto – 2 min., hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je za námi. Skóre se neposunulo. Tampa byla střelecky aktivnější, než v první třetině, soupeř měl dlouho pouze pár střel, ale v druhé polovině druhé periody začal vyvíjet větší střelecké úsilí. Ani tak se však ani jeden z týmů nakonec neprosadil, a to i přes několik přesilovek. A tak Tampa stále vede 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:04
    Domácí v plném počtu.
     
    42:11
    5/5
    Ottawa právě vstřelila branku! Hosté srovnávají. Tkachuk našel DRAKA BATHERSONA pasem z levé strany před branku. Batherson sice na první ani druhé zakončení neuspěl, ale nakonec kotouč už zpoza branky dovnitř domácí svatyně přece jen poslal. Asistence: Brady Tkachuk a Thomas Chabot.
    Batherson D., Tkachuk B., Chabot T., Giroux C., Sanderson J.
    Eyssimont M., Paul N., Hagel B., Lilleberg E., Černák E.
    42:11 Drake BATHERSON - 2:2
     
    47:49
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Brady Tkachuk – 2 min., nedovolené bránění.
     
    50:57
    Ottawa se chvíli projížděla v útočném pásmu, ale nedokázala tam nic vymyslet. Následně přebrali kotouč domácí.
     
    51:26
    Boris Katchouk si sjel k brance a málem připravil obránce soupeře o kotouč. Ten si ho ale nakonec pohlídla.
     
    52:09
    Hra byla přerušena po střele hostů. Další zákrok na kontě má Tomkins. Vhazuje se z levé strany.
     
    52:47
    Tampa nahodila do útočného pásma, kde ale nedokázala kotouč podržet, a ani ho vyslat na branku. Soupeř rychle hru otočil.
     
    53:09
    Domácí znovu zavezli kotouč do pásma, ale ani tentokrát se nedokázali dostat ke střele. Ottawa puk zatím drží za svou brankou.
     
    54:17
    Mathieu Joseph, bývalý hráč Tampy, nyní pálil z předbrankového prostoru, kde trefil tyčku. Kotouč se pak odrazil do brankoviště, ale vyletěl z něj dřív, než ho dokázal někdo dorazit.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Emil Lilleberg – 2 min., krosček.
     
    54:43
    Shane Pinto tečoval střelu spoluhráče v předbrankovém prostoru, ale po jeho teči kotouč nenabral směr na branku, spíše za ní.
     
    55:19
    Nyní se ale domácí dvakrát po sobě dostali ke kotouči a vyhodili ho až na druhou stranu kluziště.
     
    55:38
    A je tady další vyhození domácích. Ottawě se tato přesilovka zatím vůbec nedaří.
     
    56:01
    Tampa už asi po páté v rámci tohoto oslabení dokázala kotouč přebrat a poslat ho přes celé kluziště. Ottawě zbývají poslední sekundy přesilovky.
     
    56:28
    Tampa Bay je v plném počtu.
     
    57:14
    Nyní nedokázal Hedman udržet kotouč v útočném pásmu. Ottawa ho přebrala, ale raději vystřídala, než aby rychle vyjela útočit.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Tampa tlačí a svírá soupeře v útočné třetině.
     
    58:16
    Michael Eyssimont dostal dlouhý pas na modrou čáru a vypadalo to, že si z pravé strany sjede před branku sám. Nakonec ale neměl takovou rychlost, soupeři ho dobruslili a okradli o kotouč ještě než stihl vypálit.
     
    58:54
    Následující akce se Bleskům taky nevydařila. Ottawě pak ale ujel kotouč a Tampa si ho vzala opět do další akce.
     
    59:15
    Nyní už to vypadá, jako by Ottawě vůbec nezáleželo, jestli ještě dá gól. Kotouče odhazuje jeden za druhým a nechává soupeře si pořád najíždět do pásma k dalším a dalším útočným akcím.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina je u konce. Viděli jsme přesilovku na obou stranách, ale speciální týmy obou klubů dnes prostě střelecky nefungují. Ottawě se ale podařilo srovnat ze hry už v 43. minutě, kdy se prosadil Batherson. Skóre 2:2 vydrželo až do konce třetiny, a tak je na řadě prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Úvodní buly prodloužení vyhrála Tampa Bay Lightning.
     
    60:35
    Ottawa přebrala kotouč, ale její zakončení v útočném pásmu nebylo přesné. Domácí puk chvíli podrželi za svou brankou a pak zkusili vysunout jednoho útočníka, který ale při přebírání touše skončil v ofsajdu.
     
    61:30
    Ani tentokrát to domácím nevyšlo a do pásma se nedostali. Ottawa ale s pukem zatím krouží spíš na obranné polovině.
     
    61:52
    Po dlouhém vyčkávání se hosté konečně projeli s kotoučem do pásma. Tam ale následně byli vyhnáni dobrým napadáním Tampy a nyní už opět drží černou pryž u svého brankáře.
     
    62:12
    Nyní se po opravdu dlouhé době dostal někdo k zakončení. Byl to hostující Chychrun, jehož střela ale Tomkinse nijak zásadně neohrozila.
     
    62:30
    Další zakončení Ottawy přišlo z levé strany. Tentokrát pálil Brady Tkachuk, a to z levého kruhu, ale ani tentokrát nedokázal vyzrát na Tomkinse, který kotouč sevřel mezi betony.
     
    63:18
    Nyní se málem prosadil Kučerov, který si najel z pravé strany, ale i Forsberg dokázal v prodloužení podržet svůj tým.
     
    64:00
    Probíhá poslední minuta prodloužení.
     
    64:25
    Brady Tkachuk nyní pocítil tvrdost jednoho z domácích, který mu dal zajímavý hit. Tampa zatím otočila hru směrem k brankáři Forsbergovi.
     
    64:53
    Kučerov byl ještě chvíli před koncem faulován. Tampa hraje v signalizované výhodě, ale moc času už nemá. Ani není jasné, jestli si hráč vůbec půjde ještě sednout.
     
    64:57
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Ridly Greig – 2 min., držení.
     
    64:57
    Jon Cooper si vyžádal oddechový čas. Tampa má nyní tři sekundy, hraje v přesilovce a čeká jí jedno buly. Dost možná to zkusí i bez brankáře.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o vítězi dnešního utkání, a tak jdou na řadu samostatné nájezdy. Ty budou následovat za malou chvíli.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Victor HEDMAN neproměňuje.
    Victor HEDMAN
     
    1. série
    0:1
    Brady TKACHUK proměňuje.
    Brady TKACHUK
     
    2. série
    0:1
    Brayden POINT neproměňuje.
    Brayden POINT
     
    2. série
    0:1
    Claude GIROUX neproměňuje.
    Claude GIROUX
     
    3. série
    0:1
    Steven STAMKOS neproměňuje.
    Steven STAMKOS
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Autorem vítězné branky je BRADY TKACHUK.
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy nakonec přisoudily extra bod Ottawě Senators. Ta tak dokončila obrat, a to díky gólu Bradyho Tkachuka, který se v samostatných nájezdech prosadil jako jediný. Tampa zapisuje pouze jeden bod.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 27 – 27 | Přesilová hra: 0/5 – 0/4 | Trestné minuty: 20 – 10

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Matt Tomkins (TBL) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6 %, odchytal 64:34
    Anton Forsberg (OTT) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6 %, odchytal 64:55

    Česká a slovenská stopa
    Erik Černák (TBL) – 0+0, -2 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 15:01
    Jiří Smejkal (OTT) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 10:58

    Tři hvězdy utkání
    1. Anton Forsberg (OTT) – 25 zákroků, úspěšnost 92,6 %
    2. Matt Tomkins (TBL) – 25 zákroků, úspěšnost 92,6 %
    3. Conor Sheary (TBL) – 1+1 (04:05:04)

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 10. Sheary (Kučerov, Point), 13. Point (Kučerov, Sheary) – 9. B. Tkachuk (Chychrun), 43. Batherson (B. Tkachuk, Chabot), rozh. náj. B. Tkachuk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Victor Hedman (TBL)
    0:1   Brady Tkachuk (OTT)
    2. série:
    0:1   Brayden Point (TBL)
    0:1   Claude Giroux (OTT)
    3. série:
    0:1   Steven Stamkos (TBL)


    Tampa Bay Lightning: Tomkins (Vasilevskij) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, Perbix, Dumba, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Sheary – Stamkos (C), Cirelli, Hagel – Motte, Paul, Eyssimont – Watson, Glendening, Jeannot.
    Trenér: Jon Cooper

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Korpisalo) – Zub, Sanderson, Bernard-Docker, Chychrun, Brännström, Chabot (A) – Batherson, Pinto, B. Tkachuk (C) – Giroux (A), Greig, M. Joseph – Kelly, Kastelic, Katchouk – MacEwen, Smejkal, Imama.
    Trenér: Jacques Martin

    Rozhodčí: C. Sandlak, J. McIsaac – K. McNamara, D. Kelly
    bahis siteleri