Kanada – Švédsko 5:1 (kon.) | USA – Japonsko 10:0 (kon.)
konec
USA
10:0 (3:0, 6:0, 1:0)
Japonsko
Pátek 12.04.2024, 02:30 • Adirondack Bank Center, Utica, USA • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:51
    Akane Šigaová nebyla daleko od vstřelení gólu, ale z úniku pálila z mezikruží nad branku Frankelové.
    45:25 Alex CARPENTEROVÁ - 10:0
     
    45:25
    Spojené státy právě vstřelily branku! Desítka je na světě! Celou akci začala Coyne-Schofieldová, která se protáhla podél mantinelu, a pak poslala puk dopředu na Knightovou. Ta si ještě všimla lépe postavené ALEX CARPENTEROVÉ na pravé straně a Carpenterová po její přihrávce nezaváhala. Asistence: Hilary Knightová a Kendall Coyne-Schofieldová.
     
    38:08
    Vyloučení v týmu USA:
    Britta Curlová – 2 min., držení.
    36:44 Caroline HARVEYOVÁ - 9:0
     
    36:44
    Spojené státy právě vstřelily branku! Ani jsem nestihl dopsat předchozí gólovou akci a je tu další branka. Tentokrát skóruje CAROLINE HARVEYOVÁ, která dostala nahrávku od Carpenterové do prostoru mezi kruhy a rychlou ranou dostala puk do sítě. Asistence: Alex Carpenterová a Hilary Knightová.
    36:10 Tessa JANECKEOVÁ - 8:0
     
    36:10
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky nepolevují a navyšují skóre! Murphyová našla z levé strany parádní žabičkou na pravé straně TESSU JANECKEOVOU, která se trefila z pravého kruhu nad beton přesouvající se Masuharaové. Asistence: Abbey Murphyová a Megan Kellerová.
    32:54 Abbey MURPHYOVÁ - 7:0
     
    32:54
    Spojené státy právě vstřelily branku! Američanky zvyšují svůj náskok a pro Japonky to zavání velkým debaklem! Druhou branku v utkání dává ABBEY MURPHYOVÁ, kterou krásně našla z pravé strany křižnou nahrávkou Janeckeová a Murphyová už pouze doklepla puk do odkryté branky. Asistence: Tessa Janeckeová a Savannah Harmonová.
     
    28:19
    Střídání v týmu Japonsko:
    ze hřiště odchází Riko Kawagučiová, přichází Mijuu Masuharaová.
    28:19 Jincy DUNNEOVÁ - 6:0
     
    28:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    JINCY DUNNEOVÁ se ale nakonec branky dočkala. Edenová jí poslala rychlou nahrávku a Dunneová poté u levé tyčky zametla rychlou střelou puk za Kawagučiovou, která míří na střídačku a do branky jde Masuharaová. Asistence: Lacey Edenová a Rory Guildayová.
     
    26:40
    První šance Japonska v utkání. Tokoová využila špatné rozehrávky Kellerové a jela sama na Frankelovou, ale ta její zakončení odhadla a vyrazila ho mimo. Tokoová se pak ještě před brankou podruhé dostala k puku, ale Frankelová i napodruhé zasáhla.
     
    23:59
    Po střele Guildayové od modré zazvonilo za Kawagučiovou břevno!
    22:31 Abbey MURPHYOVÁ - 5:0
     
    22:31
    Spojené státy právě vstřelily branku! Další gól od domácích hráček! Kellerová dostala nahrávku na levý kruh, ale všimla si najíždějící ABBEY MURPHYOVÉ, která zůstala v mezikruží. Murphyová po obdržení puku zamířila švihem přesně nad beton Kawagučiové. Asistence: Megan Kellerová a Hannah Bilkaová.
     
    22:12
    Janeckeová ujela sama na Kawagučiovou, ale její ránu z mezikruží Kawagučiová vyrazila.
    21:05 Kirsten SIMMSOVÁ - 4:0
     
    21:05
    Spojené státy právě vstřelily branku! Hned na začátku druhé části zvyšují Američanky svůj náskok! Heiseová od mantinelu nahrála KIRSTEN SIMMSOVÉ, která se protáhla kolem japonské obránkyně před branku a zakončila bekhendovou střelou mezi betony Kawagučiové. Asistence: Taylor Heiseová a Hayley Scamurraová.
    11:51 Alex CARPENTEROVÁ - 3:0
     
    11:51
    Spojené státy právě vstřelily branku! Třetí americký gól! Coyne-Schofieldová našla zpoza branky na levém kruhu ALEX CARPENTEROVOU, která vyslala rychlou ránu. Puk se i s přispěním tyčky dostal do branky Kawagučiové. Asistence: Kendall Coyne-Schofieldová a Hilary Knightová.
    08:35 Hilary KNIGHTOVÁ - 2:0
     
    08:35
    Spojené státy právě vstřelily branku! Je tu druhý gól pro domácí hráčky! Carpenterová dostala nahrávku od Harveyové, a pak našla zpoza branky v předbrankovém prostoru kapitánku HILLARY KNIGHTOVOU, která rychlou ranou překonala Kawagučiovou. Asistence: Alex Carpenterová a Caroline Harveyová.
    03:59 Lacey EDENOVÁ - 1:0
     
    03:59
    Spojené státy právě vstřelily branku! Je tady úvodní gól zápasu! Po nahození Guildayové od modré čáry zůstal puk před japonskou brankou. Puk se nakonec dostal k LACEY EDENOVÉ, jejíž první ránu vyrazila Kawagučiová. Edenová se ale ke kotouči vrátila a z úhlu ho poslala na branku a Kawagučiová si ho srazila za svá záda. Bez asistence.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 4. Edenová, 9. Knightová (Carpenterová, Harveyová), 12. Carpenterová (Coyne-Schofieldová, Knightová), 22. Simmsová (Heiseová, Scamurraová), 23. Murphyová (Kellerová, Bilkaová), 29. Dunneová (Edenová, Guildayová), 33. Murphyová (Janeckeová, Harmonová), 37. Janeckeová (Murphyová, Kellerová), 37. Harveyová (Carpenterová, Knightová), 46. Carpenterová (Knightová, Coyne-Schofieldová)


    USA: Frankelová (Hensleyová) – Kellerová (A), Harmonová, Barnesová, Harveyová, Guildayová, Winnová, Dunneová – Knightová (C), Carpenterová (A), Coyne-Schofieldová – Bilkaová, Heiseová, Murphyová – Panneková, Scamurraová, Curlová – Simmsová, Edwardsová, Janeckeová – Edenová.
    Trenér: John Wroblewski

    Japonsko: Kawagučiová (29. Masuharaová) – Hitosatová (A), Satoová, Koikeová (C), Ao. Šigaová, Š. Jamašitaová, Hosojamadaová (A), Sekiová, Šinodaová – Tokoová, Ukitaová, Itoová – Ak. Šigaová, Takaová, Kojamaová – H. Jamašitaová, Miuraová, Norová – Enomotoová, Nagaokaová, Wadžimaová.
    Trenér: Juji Izuka

    Rozhodčí: Hillerová (USA), Nearyová (CAN) – Clarkeová (CAN), Hájková (CZE)

    Diváci: 3 504
    bahis siteleri