St. Louis – Carolina 2:5 (kon.) | Chicago – Nashville 1:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:3 (po pr.)
Anaheim – Calgary 3:6 (kon.) | Vegas – Minnesota 7:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:2 (2:0 po s.n.)
Dallas – Seattle 3:1 (kon.) | Colorado – Winnipeg 0:7 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (po pr.)
Philadelphia – New Jersey 1:0 (kon.) | Washington – Tampa 4:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
7:2 (3:0, 1:1, 3:1)
Minnesota Wild
Sobota 13.04.2024, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.
     
    Hezké sobotní časné ráno přeji všem příznivcům hokeje. Základní část zámořské NHL vrcholí a na programu je předposlední hrací týden před vyřazovacími boji. My se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy Vegas Golden Knights a Minnesota Wild.
     
    Vegas Golden Knights

    Obhájci Stanleyova poháru z Vegas jsou stále na hraně play-off. V tabulce v Západní konferenci se nacházejí na osmém místě se ziskem dvaadevadesáti bodů, na záda jim dýchá St. Louis Blues, které má devětaosmdesát bodů. Pokud tedy hráči Vegas pomýšlejí na obhajobu trofeje, musí ještě pořádně zabrat. Nyní se jim nedaří, když prohráli třikrát po sobě. Nejprve 4:7 v Arizoně, poté 3:4 ve Vancouveru, kde jedním bodem za asistenci pomohl Tomáš Hertl, který se poprvé objevil v dresu nového týmu po tom, co přestoupil ze San Jose. Naposledy pak nestačili na Edmonton, který i bez Connora McDavida vyhrál vysoko 5:1. Poradí si dnes s Minnesotou? Body Vegas potřebuje jako sůl.

    Nejproduktivnější hráči

    Jonathan Marchessault 41+26
    Jack Eichel 29+34
    William Karlsson 27+29
     
    Minnesota Wild

    Hostům z Minnesoty zbývají odehrát čtyři zápasy, jsou na desátém místě ve stejné konferenci a nasbírali třiaosmdesát bodů. Ve hře už tedy nemají play-off a po skončení základní části pro ně sezóna skončí. Tu by tak chtěli odehrát se ctí a pokusí se ještě urvat nějaké výhry. Divočáci po výhře 4:0 v Chicagu hned na to nestačili na Colorado, které doma vyhrálo 5:2. Dnes by na půdě Vegas chtěli uspět, to stejné ale chce i soupeř, který má ještě o co hrát. Ztíží hosté domácím cestu do vyřazovacích bojů nebo naopak Vegas i s Tomášem Hertlem v sestavě dnes už zaberou a získali důležité body tolik potřebné k vrcholu sezóny?

    Nejproduktivnější hráči

    Kirill Kaprizov 42+48
    Matthew Boldy 27+36
    Joel Eriksson Ek 30+32
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly dvakrát, nejprve vyhrála Minnesota 5:3, Vegas poté 2:1 po prodloužení. Pokaždé to byly výhry na půdě soupeře. Bude to platit i dnes, nebo se to změní?
     
    Česká a slovenská stopa

    Jiří Patera (VEG)
    Tomáš Hertl (VEG)
    Adam Raška (MIN)
     
    Úvodní sestavy:

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Hague, Hanifin, Theodore, McNabb (A), Whitecloud, B. Hutton – Marchessault, Eichel (A), Barbašev – Dorofejev, Hertl, Stephenson – Mantha, W. Karlsson (A), Howden – Kolesar, N. Roy, Cotter.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Minnesota Wild: M. Fleury (Wallstedt) – Faber, Middleton, Bogosian, Brodin (A), Chisholm, Merrill – Boldy, Eriksson Ek (A), Kaprizov (A) – Hartman, Rossi, M. Johansson – Lettieri, Chusnutdinov, Beckman – Lucchini, M. Shaw, Öhgren.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Hanson, Nicholson – Gibbons, Pancich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    Hned po vhazování se puku ujali domácí hráči a nastěhovali se s ním před klec soupeře, ale Noah Hanifin pálil vedle soupeřovy branky.
     
    00:57
    Jack Eichel číhal mezi kruhy, ale nakonec se k němu přihrávka nedostala a rázem tak bylo po další akci Vegas. Na druhou stranu poté míří Minnesota.
     
    01:44
    Marco Rossi napřáhl na levém kruhu a jeho dělovka orazítkovala pravý beton Logana Thompsona, který má první důležitý a těžký zákrok za sebou. Hra je přerušena, buly po jeho pravé ruce.
     
    02:10
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Pavel Dorofejev – 2 min., faul loktem.
     
    02:17
    Domácí mají jako první přesilovou hru a hned Logana Thompsona vyzkoušel Matthew Boldy, který střílel doprostřed domácí branky, kde trefil Thompsona.
     
    02:57
    4/5
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí vypíchli soupeři puk a hnali se ve vlastním oslabení do akce. Jack Eichel pak z levé strany vystřelil, puk se odrazil na druhou stranu, kde ho do odkryté sítě dorazil NICOLAS ROY – 1:0. Asistence: Jack Eichel.
    Roy N., Eichel J., McNabb B., Hanifin N.
    Faber B., Boldy M., Eriksson Ek J., Rossi M., Kaprizov K.
    02:57 Nicolas ROY - 1:0
     
    04:02
    Nyní už se zase usadili před domácí brankou hosté, Logan Thompson to ale vše jistil pozorným zákrokem a hra je přerušena.
     
    04:10
    Vegas zvládl oslabení na jedničku, neinkasoval a navíc v oslabení skóroval. Domácí jsou tak ve vedení a pokračují v ofenzivní činnosti.
     
    05:24
    Logan Thompson čelil dalšímu nebezpečnému pokusu, střelu ale chytil do lapačky a před dotěrnými hosty hru raději přerušil.
     
    05:59
    Zakázané uvolnění Vegas a hra se stěhuje opět před branku Logana Thompsona, vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Hosté tak prakticky zadarmo získali útočné pásmo.
     
    06:21
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují svůj náskok a plusový bod u tohoto gólu zapisuje i Tomáš Hertl. Shea Theodore nasměroval přihrávku do levého kruhu pro PAVLA DOROFEJEVA, který poté svižnou ranou k bližší tyči prostřelil Marca-Andrého Fleuryho – 2:0. Asistence: Shea Theodore a Chandler Stephenson.
    Dorofejev P., Theodore S., McNabb B., Stephenson C., Hertl T.
    Merrill J., Rossi M., Hartman R., Chisholm D., Johansson M.
    06:21 Pavel DOROFEJEV - 2:0
     
    07:00
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    07:34
    Nyní si museli domácí dávat pozor na šanci hostů, ve které byl Kirill Kaprizov. Ten ale švih poslal pouze do boční konstrukce domácí klece.
     
    08:16
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Joel Eriksson Ek – 2 min., podrážení.
     
    08:35
    5/4
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají svou první přesilovou hru a jdou do vedení 3:0. Noah Hanifin našel přesným pasem na levém kruhu JACKA EICHELA, který z první napřáhl ke střele a v brance hostů doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Noah Hanifin a Chandler Stephenson.
    Eichel J., Hanifin N., Stephenson C., Hertl T., Marchessault J.
    Faber B., Chusnutdinov M., Brodin J., Hartman R.
    08:35 Jack EICHEL - 3:0
     
    10:04
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    10:37
    Brayden McNabb to zkusil střelou z dálky, jeho pokus pak srazil Marc-Andre Fleury do bezpečí nad vlastní klec. Kotouč pak skončil u zadního hrazení.
     
    11:52
    Jonas Brodin zastavil u hrazení rozjetého Tomáše Hertla a nedovolil mu, aby rozehrál puk svým spoluhráčům. Rázem tak skončil další náznak akce domácího Vegas.
     
    12:29
    Ivan Barbašev zprava nahodil kotouč před branku hostů, tam ale nebyl nikdo na dorážku. Nicméně akce domácích pokračuje dále a na pozoru se tak musí mít znovu Marc-Andre Fleury.
     
    13:15
    Na druhé straně ujel soupeři Marat Chusnutdinov a jeho štiplavá střela končí na pozorném Loganu Thompsonovi.
     
    13:39
    Nicolas Roy se natlačil před branku hostů a snažil se zakončit, svého druhého gólu v utkání se ale zatím nedočkal.
     
    14:19
    Rána Zacha Bogosiana končí na betonu Logana Thompsona, který jen zaduněl.
     
    14:58
    Po šanci Williama Karlssona, kterou zastavil skvělým zákrokem Marc-Andre Fleury je hra přerušena a následuje komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před hostující brankou.
     
    16:03
    Golden Knights se dostali do akce, Keegan Kolesar vystřelil na hraně pravého kruhu, jeho pokus ale končí mimo tři tyče.
     
    16:44
    Declan Chisholm napřáhl uvnitř pravého kruhu a jeho táhlá střela skončila na pozorném obránci Benu Huttonovi, který tak výrazně pomohl Loganu Thompsonovi.
     
    17:03
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Adam Beckman – 2 min., podrážení.
     
    17:30
    Domácí Vegas mají k dispozici další přesilovou hru, tu první přetavili v další gól, bude tomu tak i nyní?
     
    18:09
    Pavel Dorofejev zamíchal kotoučem mezi kruhy, následně pak mu ale puk vypíchl soupeř a poslal ho až před branku Logana Thompsona. Minnesota se tak osvobodila.
     
    18:44
    A další výhoz puku končí u domácí branky a do akce tak domácí musejí jít znovu od svého brankáře Logana Thompsona.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:03
    Minnesota zvládla tohle oslabení a už je v plném počtu.
     
    19:45
    Domácí ještě zahrozili před brankou Minnesoty, někdejší brankář Vegas Marc-Andre Fleury ale zakročil a má na svém kontě další přesný zákrok.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí a ovládli ji hráči Vegas. Už ve třetí minutě šli Zlatí Rytíři do vedení, když se prosadil Nicolas Roy. O tři minuty později pálil ostře z levého kruhu Pavel Dorofejev a bylo to 2:0. Ještě nebylo odehráno ani deset minut a na ukazateli skóre svítil stav 3:0. Jack Eichel využil přesilovou hru tvrdou ránou z kruhu a dal svému týmu bezpečný náskok.
     
    Střely na branku: 8 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 5:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:56
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde zakombinovali, ale pokus Ryana Hartmana končí jen na obránci Vegas. Domácí pak otáčejí hru opačným směrem.
     
    22:01
    Tomáš Hertl se tlačil do zakončení na levém kruhu, ale proti jeho svižné střele byl Marc-Andre Fleury v brance Minnesoty.
     
    22:24
    Keegan Kolesar vybojoval puk na stranu Vegas, poté ho od pravého hrazení poslal na levou stranu pro Nicolase Roye, ale ten z nápřahu minul branku Minnesoty.
     
    23:49
    Nyní si museli dávat pozor domácí hráči, protože na pravé straně s pukem míchal Kirill Kaprizov, ovšem nakonec se do toho zamotal a zakončit se mu vůbec nepovedlo.
     
    25:14
    Další náznak akce na straně Minnesoty, z levého kruhu zacílil Kirill Kaprizov, znovu z toho ale není první branka zápasu pro hostující tým.
     
    25:39
    Domácí se znovu dostali do pásma svého soupeře, kde chvíli operovali před Marcem-Andre Fleurym, ovšem ten nemusel do zákroku, protože na něho nemířil žádný střelecký pokus.
     
    26:18
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:18
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Paul Cotter.
     
    26:34
    Hosté mají přesilovou hru, v té první inkasovali, využijí tu druhou? Před chvílí pálil Kirill Kaprizov a jeho rána skončila ne betonu Logana Thompsona.
     
    27:12
    Další akce hostů skončila, puk mají domácí hráči a hned ho vyhazují až před branku Marca-Andreho Fleuryho a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    27:42
    5/4
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už přesilovku hosté využívají a snižují na 1:3. Od modré čáry pálil Brock Faber a těsně před Loganem Thompsonem jeho pokus šikovně tečoval MARAT CHUSNUTDINOV a kotouč zapadl za záda domácího brankáře. Pro útočníka hostů tak jde o první gól v NHL. Asistence: Brock Faber a Marcus Johansson.
    Chusnutdinov M., Faber B., Johansson M., Öhgren L., Boldy M.
    Whitecloud Z., McNabb B., Stephenson C., Howden B.
    27:42 Marat CHUSNUTDINOV - 3:1
     
    29:44
    Hosté ožili a hned se natlačili znovu před branku domácích, ale Jake Lucchini pálil nad břevno klece Logana Thompsona.
     
    30:45
    Jsme za polovinou řádné hrací doby a domácí stále vedou. V boji o vyřazovací boje ještě musí bodovat a jsou si toho vědomi.
     
    30:45
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Joel Eriksson Ek – 2 min., hákování.
     
    32:01
    Jonathan Marchessault střílel na klec hostů a jeho ránu tečoval Tomáš Hertl, ovšem jen vedle branky Marca-Andreho Fleuryho.
     
    32:34
    Hosté získali kotouč na svou stranu a vyhazují ho až před Logana Thompsona, díky tomu se osvobozují.
     
    32:35
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Marcus Johansson – 2 min., sekání.
     
    32:40
    Minnesota šla do tří a Vegas tak má dvojnásobnou početní výhodu.
     
    33:12
    5/4
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Už klasickou přesilovou hru využívají domácí a jdou zpět do tříbrankového náskoku. Akce na jeden dotek, po přihrávce od Stephensona pálil z první mezi kruhy JONATHAN MARCHESSAULT a jeho tvrdá rána končí za Fleurym – 4:1. Asistence: Chandler Stephenson a Noah Hanifin.
    Marchessault J., Stephenson C., Hanifin N., Eichel J., Hertl T.
    Faber B., Eriksson Ek J., Brodin J., Hartman R.
    33:12 Jonathan MARCHESSAULT - 4:1
     
    34:41
    Domácí znovu zahrozili před hostující brankou, Marc-Andre Fleury ale tentokráte nemusel zasahovat a puk má obrana hostů, která ho zatahuje do útočné třetiny.
     
    35:39
    Nyní zastavili šanci hostů domácí beci a okamžitě puk vyhazují do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    37:35
    Puk byl delší dobu ve středním pásmu, nakonec ho získal Noah Hanifin a do akce se derou zase Vegas.
     
    38:21
    Do šance se dostával Tomáš Hertl, ještě nedávno Žralok ze San Jose ale byl nakonec v postavení mimo hru a ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se po další komerční přestávce bude vhazovat.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:33
    Hosté operovali před Loganem Thompsonem, který kryl střelu Marata Chusnutdinova z pravého kruhu a zapsal tak další důležitý zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní padly dvě branky, pokaždé do jiné sítě. V osmadvacáté minutě se v přesilové hře prosadila Minnesota. Od modré čáry střílel Brock Faber a jeho pokus těsně před Thompsonem šikovně tečoval Marat Chusnutdinov a zapsal první gól v NHL. Poslední slovo této části hry ale měli opět domácí. Přesilovku využil také Jonathan Marchessault a poslal Vegas do tříbrankového náskoku. Domácí tak mají zatím dobře nakročeno za dalšími důležitými body k postupu do play-off.
     
    Střely na branku: 12 – 18
     
    Další třetina začne přibližně v 5:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:02
    Matthew Boldy se dostal do zakončení před Loganem Thompsonem, ale domácí brankář zakročil a má na svědomí další přesný zákrok.
     
    42:27
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku!
    A je to tady, ve třetím utkání v novém působišti poprvé skóruje český útočník TOMÁŠ HERTL. Ten si na levé straně našel odražený kotouč, protlačil se ke střele a trefil se k zadní tyči pod padajícím hostujícím brankářem Fleurym – 5:1. Nyní přijímá gratulace od spoluhráčů i trenéra. Asistence: Zach Whitecloud a Chandler Stephenson.
    Hertl T., Whitecloud Z., Stephenson C., Dorofejev P., Hutton B.
    Merrill J., Lettieri V., Chusnutdinov M., Öhgren L., Chisholm D.
    42:27 Tomáš HERTL - 5:1
     
    44:04
    Domácí se znovu dostali do šance, ale proti byl další zákrok Marca-Andreho Fleuryho.
     
    45:54
    Brayden McNabb napřáhl na modré čáře a jeho pokus končí na betonu brankáře Minnesoty. O dorážku se pak snažil ještě Tomáš Hertl, ale neúspěšně.
     
    46:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:13
    6/5
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na 2:5. Na Logana Thompsona vyslal střelu RYAN HARTMAN a těsně před domácím brankářem chtěl kotouč dostat do bezpečí Noah Hanifin, ovšem nešťastně si ho srazil do vlastní sítě. Asistence: Matthew Boldy a Jonas Brodin.
    Hartman R., Boldy M., Brodin J., Eriksson Ek J., Bogosian Z., Brodin J.
    Roy N., Hague N., Hanifin N., Cotter P., Kolesar K.
    47:13 Ryan HARTMAN - 5:2
     
    48:17
    Domácí ale mají stále slibný náskok a nyní se drali do dalšího zakončení, jenže pokus Chandlera Stephensona končí jen vedle protější tyče.
     
    48:48
    Ve velké šanci byl Tomáš Hertl, který mezi kruhy vystřelil, ale jeho ránu zastavil Marc-Andre Fleury! Český útočník tak nebyl daleko od druhé přesné trefy.
     
    49:50
    Pozor si nyní musela dávat domácí obrana, před Thompsona se natlačil Kirill Kaprizov, jeho švih ale skončil jen vedle branky Vegas.
     
    50:49
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Domácí na inkasovanou branku odpovídají, Cotter poslal do prostoru mezi kruhy nahrávku pro WILLIAMA KARLSSONA, který švihem prostřeli Fleuryho mezi betony a Vegas opět mají náskok o čtyři góly – 6:2. Asistence: Paul Cotter a Anthony Mantha.
    Karlsson W., Cotter P., Whitecloud Z., Hutton B., Mantha A.
    Middleton J., Faber B., Beckman A., Shaw M., Lucchini J.
    50:49 William KARLSSON - 6:2
     
    51:45
    Další komerční pauza.
     
    52:05
    Obrana Vegas zakročila proti další akci soupeře a vytáhla puk do středního pásma.
     
    53:21
    Pavel Dorofejev si nabruslil před klec soupeře, kde chtěl vystřelit, ale v tom mu zabránil Brock Faber, který do přihrávky vložil hůl.
     
    53:55
    5/5
    Vegas právě vstřelilo branku!
    A nyní se už domácí dočkali dalšího gólu, těsně před hostující brankou zakončil přesně KEEGAN KOLESAR a hráči Vegas směřují k výhře, o kterou by rozhodně přijít neměli – 7:2. Asistence: Nicolas Roy a Pavel Dorofejev.
    Kolesar K., Roy N., Whitecloud Z., Hutton B., Cotter P.
    Merrill J., Rossi M., Hartman R., Chisholm D., Johansson M.
    53:55 Keegan KOLESAR - 7:2
     
    Další komerční přestávka.
     
    54:28
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights:
    Zach Whitecloud – 2 min., krosček.
     
    55:53
    Hosté mají ještě šanci snížit ztrátu v přesilové hře, ale obrana Vegas dostala puk k sobě a vyhodila ho až před klec Minnesoty.
     
    56:06
    Nebezpečná střela šla na Logana Thompsona, který zakročil a hned na to se Vegas znovu osvobozuje.
     
    56:28
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Zápas se už jen dohrává, domácí se pochopitelně nikam neženou a hosté vědí, že s tímhle výsledkem jen těžko něco udělají.
     
    58:51
    Do blízkosti hostujícího brankáře se dostal Tomáše Hertl, ale jeho přízemní pokus končí mimo tři tyče. Následuje rychlá protiakce hostující Minnesoty.
     
    59:45
    Kotouč mají domácí hráči a patrně ho už nepustí a zápas pomalu, ale jistě spěje ku svému konci.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Golden Knights zapisují důležitou výhru a tou si zajistili vyřazovací boje, kde budou usilovat o obhajobu Stanleyova poháru. Prvním gólem v novém působišti se prezentoval Tomáš Hertl, který byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu.
     
    Díky za pozornost, přeji úspěšný start do sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na počtenou.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 30 – 27 | Přesilová hra: 2/4 – 1/3 | Trestné minuty: 6 – 8

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Logan Thompson (VEG) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,6 %, odchytal 59:34
    Marc-Andre Fleury (MNS) – 23 zákroků, 7 OG, úspěšnost 76,7 %, odchytal 59:54

    Česká a slovenská stopa
    Tomáš Hertl (VEG) – 1+0, 2 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 16:57

    Tři hvězdy utkání
    1. Chandler Stephenson (VEG) – 0+4
    2. Noah Hanifin (VEG) 0+2
    3. Tomáš Hertl (VEG) – 1+0 (06:38:07)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. N. Roy (Eichel), 7. Dorofejev (Theodore, Stephenson), 9. Eichel (Hanifin, Stephenson), 34. Marchessault (Stephenson, Hanifin), 43. Hertl (Whitecloud, Stephenson), 51. W. Karlsson (Cotter, Mantha), 54. Kolesar (N. Roy, Dorofejev) – 28. Chusnutdinov (Faber, M. Johansson), 48. Hartman (Boldy, Brodin)


    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Hague, Hanifin, Theodore, McNabb (A), Whitecloud, B. Hutton – Marchessault, Eichel (A), Barbašev – Dorofejev, Hertl, Stephenson – Mantha, W. Karlsson (A), Howden – Kolesar, N. Roy, Cotter.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Minnesota Wild: M. Fleury (Wallstedt) – Faber, Middleton, Bogosian, Brodin (A), Chisholm, Merrill – Boldy, Eriksson Ek (A), Kaprizov (A) – Hartman, Rossi, M. Johansson – Lettieri, Chusnutdinov, Beckman – Lucchini, M. Shaw, Öhgren.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Hanson, Nicholson – Gibbons, Pancich

    Diváci: 18415
    bahis siteleri