Chelsea – Everton 6:0 (kon.)
konec
Chelsea FC
6:0 (4:0)
Everton FC
Pondělí 15.04.2024, 21:00 • Stamford Bridge, Londýn • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Alfie GILCHRIST - 6:0
     
    90
    Chelsea právě vstřelila branku! Přeci jen jsme se ještě jedné branky dočkali! Ben Chilwell pronikl po levé straně do pokutového území, pak jeho střelu Pickford vyrazil jen k ALFIEMU GILCHRISTOVI, jenž dorazil míč do sítě a mocně slaví svůj první gól v Premier League!
    64. Cole PALMER - 5:0
     
    64
    Chelsea právě vstřelila branku! COLE PALMER s jistotou kopl penaltu k pravé tyči, Pickford spadl na opačnou stranu a byl bez šance!
     
    44
    Chelsea právě vstřelila branku! Marc Cucurella dostal přihrávku k rohovému praporku, pak svým centrem našel NICOLASE JACKSONA, jenž si za pouhého přihlížení hostujících obránců míč v klidu zpracoval a z otočky se trefil přesně k tyči!
    29. Cole PALMER - 3:0
     
    29
    Chelsea právě vstřelila branku! COLE PALMER završuje hattrick už v úvodní půlhodině! Využil obrovského selhání brankáře Pickforda, jenž vyběhl daleko z branky, ovšem nepřesně přihrál přímo ke COLEMU PALMEROVI, jenž z dálky přeloboval anglického reprezentačního brankáře!
    18. Cole PALMER - 2:0
     
    18
    Chelsea právě vstřelila branku! Chelsea přidává druhou branku! Conor Gallagher se protáhl po levé straně pokutového území, pak připravil vekou šanci pro Nicolase Jacksona, ten ještě nepřekonal Pickforda, COLE PALMER ale dokázal dorazit míč do sítě a raduje se ze své druhé branky!
     
    13
    Chelsea právě vstřelila branku! Chelsea se ujímá vedení! COLE PALMER si šikovně prohodil míč mezi nohama Branthwaita, pak si jej vyměnil s Jacksonem a ze střední vzdálenosti se trefil perfektně k tyči!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 13. Palmer (N. Jackson), 18. Palmer, 29. Palmer, 44. N. Jackson (Cucurella), 64. Palmer (pen.), 90. Gilchrist

    Karty:   40. Mudryk (CHE) – 28. Garner (EVE), 36. Young (EVE), 53. Tarkowski (EVE), 66. Keane (EVE)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 5:21.
    Chelsea FC: Petrović – Gusto (88. Gilchrist), T. Silva, Chalobah, Cucurella – Caicedo, Gallagher (C) – Madueke (72. Chukwuemeka), Palmer (80. Casadei), Mudryk (80. Chilwell) – N. Jackson (88. Washington).
    Náhradníci: Bettinelli – Badiashile, Dyer, Tyrique.

    Trenér: Mauricio Pochettino

    Everton FC: Pickford – Coleman (C) (46. Patterson, 90+2. Godfrey), Tarkowski, Branthwaite (57. Keane), Mykolenko – Young, Garner (46. J. Harrison), Am. Onana (46. A. Gomes), McNeil – A. Doucouré – Beto.
    Náhradníci: Virginia – Danjuma, Warrington, Chermiti.

    Trenér: Sean Dyche

    Rozhodčí: Tierney – Ledger, Meredith

    Diváci: 40 341
    bahis siteleri