Švédsko – Česko 1:10 (kon.)
konec
Švédsko
1:10 (1:5)
Česko
Pondělí 15.04.2024, 14:00Přípravný zápas • Přátelské utkání
     
    38:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se dočkal desáté branky v závěru utkání. TOMÁŠ VNUK potrestal švédskou ztrátu balonu při powerplay a dostal přes celé hřiště míč do prázdné branky, 1:10.
     
    37:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým už vede o osm branek. Mykytjuk po dobrém zákroku vychytal švédskou standartku a poslal do brejku rozběhnutého TOMÁŠE VNUKA, ten se dostal do zakončení a lobem překonává švédského brankáře Herlina, 1:9. Asistence: Mykytjuk.
     
    31:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    DOMINIK HAVLÍN se podíval, kde je brankář Herlin a po delším rozběhu poslal míč pravačkou k tyčce švédské svatyně, 1:8.
     
    25:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvi už jdou do šestibrankového vedení. Rychlou akci na pravé straně zakončuje TOMÁŠ VNUK, který udělal kličku brankáři a pak bodlem poslal balon do odkryté sítě, 1:7.
     
    21:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým v úvodu druhého poločasu střílí už šestou branku. Parádní kombinaci českého týmu poslal na levé straně do prázdné branky TOMÁŠ VNUK, 1:6.
     
    17:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou v závěru prvního poločasu už do čtyřbrankového vedení. PAVEL DROZD utekl po levé straně hřiště a opřel se do míče, i když byl lehce z úhlu, a svou levačkou vymetl pravý horní roh švédské branky, 1:5.
     
    17:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým měl k dispozici slibnou standartní situaci. Tentokrát se k exekuci rozběhl David Drozd, ten se ale rozhodl pro kombinaci. Po ní poslal z pravé strany ostrou přihrávku, kterou poslal kolenem do švédské branky jeho bratr PAVEL DROZD, 1:4.
     
    08:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do dvoubrankového vedení před polovinou prvního dějství. Lvi měli k dispozici rohový kop z levé strany, který směřoval na osu hřiště. Tam byl nepokrytý MICHAL HOLÝ, jenž levačkou z první poslal míč přesně k levé tyčce švédské branky, 1:3.
     
    02:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým rychle otáčí skóre. Český tým trefil po rohu z levé strany tyčku. Míč se odrazil před branku, kde jej PAVEL DROZD lehkou dorážkou uklidil do sítě Švédů, 1:2.
     
    01:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ale rychle srovnávají. ADAM SEIDLER prošel po levé straně před branku Švédska jeho přihrávka na pravou stranu ale neprošla. Český kapitán se tak rozhodl pro střelu, která šla do pravého horního rohu branky Tre kronor.
     
    01:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se dostávají hned v úvodu zápasu do vedení. Tre kronor měli k dispozici rohový kop z levé stany. Ten byl adresován na osu, kde byl volný SÖDERQUIST. Švédský hráč se opřel do míče svou levačku a prostřelil Mykytjuka na bližší tyčce.

    Vít Káňa

    Branky: 1. Söderquist – 2. Seidler, 3. Drozd,P., 9. Holý, 18. Drozd,P. (Drozd,D.), 18. Drozd,P., 22. Vnuk, 26. Vnuk, 32. Havlín (10 m kop), 38. Vnuk (Mykytjuk), 39. Vnuk

    Karty:   24. Smajlovic (SWE), 26. Azemi (SWE) – 20. Mykytjuk (CZE)


    Švédsko: Sääf (Altun, Herlin) – Söderquist, Zhubi, Gashi, Furublad – Bojang, Mossberg, Najafi, Smajlovic, Kadivar, Johansson, Herlin, Azemi, Poyraz.
    Trenér: Matija Dulvat

    Česko: Mykytjuk (Hůla) – Drozd P., Koudelka, Seidler, Drozd D. – Maur, Chráscina, Křivánek, Mikuš, Havlín, Holý, Vnuk, Knobloch.
    Trenér: Marek Kopecký

    Rozhodčí: Michal Botka (SVK), Adam Czene Joó (HUN), Filip Nešněra (CZE)
    bahis siteleri