Finsko – Česko 0:5 (kon.)
konec
Finsko
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
Česko
Pátek 19.04.2024, 15:00 • Lassalyckans Ishall A-hall, Ulricehamns (SWE) • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    58:22
    Vyloučení v týmu Finsko:
    E. Pohjanahová – 2 min., podrážení.
    57:28 A. PÁNKOVÁ - 0:5
     
    57:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky skórují popáté! Češky se dostaly do přečíslení dvou na jednu, které už se zdálo že Finky přestojí, protože jej stihla dobruslit ještě jedna hráčka v modré. To byl ale omyl. Linda Vocetková z pravé strany zkusila střelu, jež skončila někde ve výstroji blokující hráčky a vyplavala na led znovu až přímo před ADÉLU PÁNKOVOU, která pohotovou dorážkou Piekkariovou překonala dnes už podruhé. Asistence: Linda Vocetková.
     
    45:47
    Vyloučení v týmu Finsko:
    2 min. – příliš mnoho hráček na ledě, odpyká Eva Lambergová.
     
    40:09
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Finsko:
    T. Tapaniová – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Česko:
    T. Gildainová – 2 min., hrubost.
     
    35:32
    Vyloučení v týmu Finsko:
    S. Holopainenová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    31:57
    Finky dostaly dva góly během ani ne dvaceti vteřin, na což lavička Suomi reaguje oddechovým časem.
    31:57 A. PÁNKOVÁ - 0:4
     
    31:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ihned po buly ve středovém kruhu dostaly do útočného pásma. Od modré čáry po nepřesném pokusu o vyhození vypálila Hujová, její pokus byl ale zblokovaný. Puk se ovšem odrazil příhodně pro ADÉLU PÁNKOVOU, která objela finskou obránkyni až stanula tváří v tvář Piekkariové, které poslala kotouč mezi betony a zvyšuje už na 4:0! Asistence: Veronika Hujová.
    31:40 A. PAROUBKOVÁ - 0:3
     
    31:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další úder českých lvic a opět to je z přečíslení. Po pravé straně až na kruh projela ANETA PAROUBKOVÁ, která zamířila na vzdálenější tyčku mimo dosah Piekkariové. Bez asistence.
     
    25:49
    Vyloučení v týmu Finsko:
    I. Hämäläinenová – 2 min., nedovolené bránění.
    22:36 L. ŠINDELÁŘOVÁ - 0:2
     
    22:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky odskakují do dvoubrankového vedení! Tentokrát po propadu jedné z finských hráček ujížděly lvice ve dvou na jednu a zakončení na sebe nakonec vzala LUCIE ŠINDELÁŘOVÁ, která se s kotoučem protáhla až před branku, kde jej pak po povedené bekhendové kličce zametla za záda Piekkariové. Bez asistence.
     
    17:23
    Velmi nepřehledná situace před brankou Finek! Po přihrávce od modré z vrcholku pravého kruhu pálila Jílková a její střela ještě těsně před brankářkou Piekkariovou změnila směr o hokejku Rosenbaumové. Do branky mohla při všech zmatcích dorazit puk Prošková, na brankovišti ovšem ztratila rovnováhu, a tak kotouč kolem levé tyčky bohužel jen proskákal.
     
    13:45
    Obrovská příležitost do které se dostala Pánková, kterou našla dlouhá přihrávka na útočnou modrou. Česká útočnice mířila sama na brankářku Piekkariovou, forhendovou stahovačku ale nezvládla podle představ, a tak puk skončil na betonech finské brankářky.
     
    08:03
    Vyloučení v týmu Finsko:
    E. Pohjanahová – 2 min., podrážení.
    06:08 T. GILDAINOVÁ - 0:1
     
    06:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! TEREZA GILDAINOVÁ se dokázala dostat za Finskou obranu a ujížděla sama na brankářku Piekkariovou. Před brankou s kotoučem rychle zamíchala, až ho nakonec poslala mimo dosah finské brankářky k pravé tyčce. Bez asistence.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 7. Gildainová, 23. Šindelářová, 32. Paroubková, 32. Pánková (Hujová), 58. Pánková (Vocetková)


    Finsko: Piekkariová (Kerttuová) – O. Hämäläinenová, Pohjanahová, Wessmanová, Ketolaová, Holopainenová, I. Hämäläinenová, Saarniová – Byskataová, Tapaniová, Lehikoinenová – Nurmistová, Lambergová, Siivonenová – Stenová, Kolmonenová, Granrothová – Hautalaová, Loikkanenová, Friederiksenová – Huovinenová.
    Trenér: Juuso Nieminen

    Česko: Fialová (Ortová) – Hujová (A), Paroubková, Fromová, Jarabková, Chladová, Šrámková, Luxemburková, Panešová – Pánková, Gildainová, Vocetková (C) – Rosenbaumová, Jílková, Prošková (A) – Ulbrichtová, Šindelářová, Pěnčíková – Mazancová, Šťástková, Nogová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Lovensnövá – Johanssonová, Perssonová (všechny SWE)

    Diváci: 55
    bahis siteleri