Švédsko – Slovensko 4:3 (kon.) | Česko – Finsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (4:2, 2:0, 2:1)
Finsko
Neděle 21.04.2024, 16:00 • Buly Aréna, Kravaře • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
    53:46 Š. KATOLICKÝ - 8:3
     
    53:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka a česká kanonáda pokračuje! Petr Tomek dokázal vyhrát buly přímo na hokejku ŠIMONA KATOLICKÉHO, který bombou z první nedal Lammimu v brankovišti šanci. Asistence: Petr Tomek.
    47:03 V. VANHATALO - 7:3
     
    47:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové střílí třetí gól a v přesilovce snižují, žádná velká radost ale v táboře Suomi ani tak nepanuje. Suominen našel přihrávkou od modré na středu hřiště VILHA VANHATALA, který zamířil přesně mezi betony Skleničky. Julius Suominen, Anttoni Uronen.
    46:09 T. SEKANINA - 7:2
     
    46:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští mladíci přidávají sedmou branku. TOBIÁŠ SEKANINA v obranném pásmu ukořistil kotouč a projel s ním přes celé hřiště. Zkusil zakončovat, Lammimu ale puk vypadl, a tak jej Hanyš vrátil zpět na Sekaninu, který zpoza branky zvolil velmi chytré řešení, když odrazil kotouč o záda vracejícího se Lammiho do branky. Asistence: Petr Hanyš.
    39:00 Š. KATOLICKÝ - 6:2
     
    39:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další úspěšné přečíslení českého týmu! Tentokrát byli hlavními aktéry nahrávající kapitán Tomek a střílejí ŠIMON KATOLICKÝ, který kotouč dostal jako na zlatém podnose před poloodkrytou branku, do které s přehledem zakončil. Lammi neměl při rychlé, ale hlavně přesné souhře šanci zakročit. Asistence: Petr Tomek, Filip Novák.
    26:26 Š. BĚLOHORSKÝ - 5:2
     
    26:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přidávají v přesilovce další úder a brankář Lammi poprvé inkasuje! ŠIMON BĚLOHORSKÝ si nejprve vyměnil kotouč s Maříkem, který jej českému útočníkovi vrátil zpět na levý kruh. Bělohorskému se uzavřely všechny možnosti na přihrávku, a tak se rozhodl vystřelit. Rána dnes tak již dvougólového střelce byla milimetrově přesná a našla si skulinku mezi horní tyčkou a ramenem Lammiho. Asistence: Nikolas Mařík.
    18:09 Š. BĚLOHORSKÝ - 4:2
     
    18:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi odskakují na rozdíl dvou branek. ŠIMON BĚLOHORSKÝ vystihl v útočném pásmu finskou rozehrávku, načež si sjel na pravý kruh, odkud vystřelil. Kartanovi puk propadl mezi betony. Bez asistence.
    08:30 D. HUK - 3:2
     
    08:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou ve vedení! Šimon Bělohorský Finům dokázal znovu sebral kotouč a po pravé straně se s pukem prodral až před Kartana. Zkusil zakončení mezi betony a finský brankář si dlouho nebyl jistý, kde se puk nachází. Kotouče si jako první všiml DAVID HUK, jenž jej v brankovišti dorazil za brankovou čáru. Asistence: Šimon Bělohorský.
    04:33 P. TOMEK - 2:2
     
    04:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu divoký start zápasu! Ještě neuplynulo ani pět minut a už sledujeme čtvrtý gól! Filip Novák v přečíslení v útočném pásmu vybídl PETRA TOMKA, kterému se podařilo přebruslit posledního finského beka a tváří v tvář Kartanovi náš kapitán uspěl zakončením mezi betony. Asistence: Filip Novák, Šimon Katolický.
    03:55 R. RINNE - 1:2
     
    03:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové si berou vedení zpět! Atte Vuori dokázal Čechům se bral při rozehrávce kotouč, čímž se ocitl se svým spoluhráčem v situaci dva na nikoho před brankářem Skleničkou. RASMUS RINNE byl nakonec tím, kdo zakončoval a lehkým bekhendovým blafákem dokázal Skleničku překonat. Asistence: Atte Vuori, Olli Wahlroos.
    00:49 B. REISNECKER - 1:1
     
    00:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat! Vybojovaný kotouč zavezl do útočného pásma Bělohorský, načež jej přenechal před brankou BENU REISNECKEROVI, který kotouč poslal do protipohybu finského gólmana. Asistence: Šimon Bělohorský.
    00:18 A. URONEN - 0:1
     
    00:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto bylo opravdu rychlé! Finové se prosazují hned z prvního útoku, když v přečíslení dokázali rozebrat českou obranu, včetně brankáře Skleničky. Uronen předával přes osu puk Tinu Kossilovi, jenž pak kotouč ještě vrátil zpět, čímž ANTTONIMU URONENOVI úplně otevřel branku, do které se finský forvard nemohl mýlit. Asistence: Tino Kossila, Vilho Vanhatalo.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 1. Reisnecker (Bělohorský), 5. Tomek (Novák, Katolický), 9. Huk (Bělohorský), 19. Bělohorský, 27. Bělohorský (Mařík), 39. Katolický (Tomek, Novák), 47. Sekanina (Hanyš), 54. Katolický (Tomek) – 1. Uronen (Kossila, Vanhatalo), 4. Rinne (Vuori, Wahlroos), 48. Vanhatalo (Suominen, Uronen)


    Česko: Sklenička (Láryš) – Nedorost, Vaněček, Reisnecker (A), Kůrka, Kamas, Studnický, Vrzal, Hora – Novák (A), Tomek (C), Katolický – Slavík, Huk, Bělohorský – Hrček, Mařík, Svozil – Hanyš, Matějka, Sekanina.
    Trenér: Milan Razým

    Finsko: Kartano (21. Lammi) – Väänänen, Suominen (A), Kurri, Laatikainen, Hand, Ahopelto, Saarimäki, Kauraniemi – Vanhatalo, Uronen (A), Kossila – Karassaari, Kähkönen (C), Torkki – Särkkä, Vatjus, Wahlroos – Kallio, Vuori, Rinne.
    Trenér: Ropo Tuomo

    Diváci: 256
    bahis siteleri