Třinec – Pardubice 2:6 (kon.) | Vsetín – Kladno 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:6 (1:1, 0:2, 1:3) Stav série: 2:2
HC Dynamo Pardubice
Neděle 21.04.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Spolu s šestou brankou Pardubic byl ještě vyloučen Adam Smith (TRI) za nesportovní chování.
     
    59:42
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V dohrávaném závěru utkání ještě pardubičtí hokejisté přidávají šestou branku. Přihrávku na levou stranu dostal MARTIN KAUT a na jeho střelu Kacetl nemohl dosáhnout. Asistence: Tomáš Zohorna, Matej Paulovič. Stav utkání 2:6.
    Kaut M., Vála O., Zohorna T., Houdek M., Paulovič M.
    Čacho V., Polášek A., Smith A., Dravecký V., Hrehorčák P.
     
    58:50
    Po vstřelené brance zůstal na ledě Sedlák poté, co jej tělem srazil u třinecké střídačky Daňo. Společně za následnou šarvátku byli vyloučeni Andrej Nestrašil (TRI) a Tomáš Zohorna (PCE). Oba dostali dvojku za hrubost.
     
    58:50
    5/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další puk ze středního pásma zamířil do odkryté branky Třince. Střelcem branky je označen PATRIK POULÍČEK. Asistence: Lukáš Sedlák. Stav utkání 2:5.
    Poulíček P., Sedlák L., Vála O., Dvořák T., Mandát J.
    Voženílek D., Cienciala D., Nestrašil A., Kundrátek T., Daňo M., Hudáček L.
     
    Domácí to opět zkoušejí s prázdnou brankou...
     
    58:21
    5/6
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si střelou do prázdné branky pojišťují vedení. ADAM MUSIL poslal bekhendovou střelu od červené čáry, na kterou v obranném pásmu nedosáhl Voženílek, a kotouč skončil v odkryté brance. Asistence: Matej Paulovič, David Musil. Stav utkání 2:4.
    Zohorna T., Čerešňák P., Musil D., Musil A., Paulovič M.
    Hudáček L., Daňo M., Kundrátek T., Voženílek D., Nestrašil A., Cienciala D.
     
    57:43
    Will přikrývá puk a bude se opět vhazovat v obranném pásmu Dynama. Kacetl mezitím vysprintoval na střídačku a domácí tak budou mít v útočném pásmu šest bruslařů.
     
    49:59
    Závar před Willem, kdy se Oceláři snažili natřikrát dorážet. Byl tam Roman, puk hledal Vrána a následně ze situace odpadl Daňo, kterého složil David Musil. Zbývá 16 sekund přesilové hry.
     
    46:15
    Je vyloučen pardubický útočník Lukáš Radil (PCE). Ten obdržel dvojnásobný trest za vysokou hůl, Oceláři tak mají čtyřminutovou přesilovku.
     
    Rozhodčí teď situaci vysvětlují kapitánům a následně se jdou podívat na situaci na tablet na video. S největší pravděpodobností to znamená, že Radil dostane minimálně menší trest.
     
    45:30
    Voženílek si nerozuměl při předávce na modré čáře s Kundrátkem a byl z toho brejk. Do úniku po levé straně se dostal Sedlák, Voženílek jej stíhal, a tak pardubický obránce vsadil na razanci. Třinecký gólman našel puk v lapačce.
     
    42:53
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři kuli železo dokud je žhavé, tohle střídání v útočném pásmu se jim povedlo a vypracovali si v něm kontaktní branku. Gól je připsán DANIELU VOŽENÍLKOVI. Ten se nadvakrát prosadil z předbrankového prostoru. Asistence: Andrej Nestrašil, Adam Smith. Stav utkání 2:3.
    Voženílek D., Nestrašil A., Smith A., Vrána P., Adámek Mar.
    Čerešňák P., Musil D., Hyka T., Sedlák L., Pánik R.
    35:08 Tomáš VONDRÁČEK - 1:3
     
    35:08
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A aktivní hra Pardubic v útočném pásmu přinesla další ovoce. Hosté teď přitlačili domácí obranu před Kacetlem a z pravého kruhu se svižnou střelou trefil TOMÁŠ VONDRÁČEK a posílá Pardubice do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Poulíček. Stav utkání 1:3.
    Poulíček P., Mandát J., Vondráček T., Hájek L., Vála O.
    Adámek Mar., Daňo M., Vrána P., Roman M., Smith A.
     
    33:35
    5/4
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí naložili s přesilovou hrou mnohem lépe než Oceláři. Z levého kruhu prostřelil Kacetla MARTIN KAUT a zařizuje vedení Pardubic. Asistence: Lukáš Radil, Jan Košťálek. Stav utkání 1:2.
    Radil L., Košťálek J., Hyka T., Kaut M., Sedlák L.
    Nedomlel R., Nestrašil A., Dravecký V., Kundrátek T.
     
    33:22
    Košťálek z vrcholu kruhů trefil tyč Kacetlovy brány!
     
    33:00
    Rychlá kombinace hostů. Puk od Radila z pravé strany do brankoviště, kde Sedlák už zasouval za Kacetlův beton, ale třinecký gólman se dostatečně natáhl!
     
    32:46
    Po čase vyloučení na domácí straně. Po komerční přestávce budou hrát hosté přesilovou hru poté, co vysokou holí do obličeje dostal Tomáš Hyka. Vyloučeným hráčem je Libor Hudáček (TRI), udělen menší trest.
     
    30:25
    Košťálek s Hykou se dostali do útočného pásma a narýsovali přihrávku na slot, kde byl nehlídaný Pánik. Jeho střelu i následnou aktivitu Sedláka před Kacetlem třinecká obrana zajistila.
     
    28:02
    Dalším v sérii vyloučených hráčů Pardubic je Jan Košťálek (PCE). Jeho prohřeškem je hákování.
     
    27:55
    Vrána s Romanem v situaci dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal puk do vyložené šance, v níž byl faulován. Roman trefuje tyč!
     
    25:36
    Hudáček najel za branku a poslal křížný puk skrz brankoviště na pravý kruh, odkud Cienciala trefil tyč! Polovina stadionu byla na nohou, protože odraz vypadal gólově, ale bylo to do brankové konstrukce.
     
    24:42
    Další vyloučení na straně Pardubic. David Musil (PCE) sroloval Adámka a opět po krátké době oslabuje hostující stranu. Menší trest za hrubost.
     
    23:32
    Hudáček to ze strany domácích režíruje! Dostal opět puk na levý kruh a poslal střílenou přihrávku do brankoviště na Helewku. Tomu puk projel do rohu. Následně obešel Hudáček dva hráče, ale v klíčovém momentu mu byl puk vypíchnut.
     
    22:57
    Hudáček ještě jednou zablokován. Následně si poodstoupil víc do úhlu a jeho střelu odrazil Will tak, že spadla zpět do brankoviště.
     
    22:17
    Další vyloučení! Tentokrát na straně Dynama. Vyloučen Tomáš Dvořák (PCE) za sekání. Vysekl v obranném rohu hůl Čachovi.
     
    19:42
    Viliam Čacho (TRI) přidržel za brankou Lukáše Sedláka a je z toho přesilovka pro Pardubice.
     
    12:01
    Na pardubické straně vidíme dalšího vyloučeného hráčem. Je jím Tomáš Zohorna (PCE), došlo k nějaké situaci při vhazování. Zohorna dostal menší trest za zdržování hry – porušení postupu při vhazování.
     
    11:43
    Vyloučeným hráčem je Matej Paulovič (PCE) za vysokou hůl. Oceláři mají k dispozici 26 sekund přesilovky pět na tři.
     
    10:09
    Vyloučeným hráčem je nakonec Lukáš Radil (PCE), zřejmě se tedy jednalo ještě o nějakou další dohru po dříve popsané situaci. Trest je udělen za nesportovní chování.
     
    09:37
    Neskutečné momenty! Polášek zaváhal na modré čáře a do úniku málem ujel Hyka. Před ním byl v pásmu rychlejší Kacetl, který tím zakončil útočnou akci domácích tři na dva, kterou zakončoval těsně vedle Čacho!
    07:02 Lukáš RADIL - 1:1
     
    07:02
    5/4
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tahle přesilovka netrvala dlouho a máme srovnáno. Puk putoval po vyhraném buly rychle z hole na hůl a nakonec po křížné přihrávce skrz Kacetlovo brankoviště zakončoval od levé tyče uvolněný LUKÁŠ RADIL. Asistence: Tomáš Hyka, Martin Kaut. Stav utkání 1:1.
    Radil L., Hyka T., Kaut M., Košťálek J., Sedlák L.
    Smith A., Čacho V., Polášek A., Dravecký V.
     
    06:55
    Po komerční přestávce uvidíme první přesilovku v zápase. Budou ji mít hráči Dynama, za vysokou hůl je vyloučen Tomáš Kundrátek (TRI).
     
    05:25
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po chybě pardubické obrany, která si nepohlídala zadní vrátka, se zjevil úplně sám před brankovištěm Willa DAVID CIENCIALA. Třinecký útočník se s pukem otočil, udělal jednoduchou kličku a poslal puk do sítě. Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 1:0.
    Cienciala D., Hudáček L., Daňo M., Polášek A., Šenkeřík P.
    Vondráček T., Mandát J., Košťálek J., Poulíček P., Dvořák T.
     
    04:50
    Kundrátkovo vyhození z pásma prodloužil na obranné modré do středního pásma Kurovský a Vrána postupoval ze strany sám. Než k němu přistoupili obránci, vsadil na razanci a jeho střelu betonem vyrazil roztažený Will.
     
    03:56
    Hosté propíchli Ocelářům na modré čáře puk a putovali dva na jednoho. Sehráli to ukázkově, Radil dostal puk na pravý puntík a jeho umístěnou střelu do horních pater sebral lapačkou Kacetl. Neskutečný zákrok!
     
    03:20
    Pánik se Sedlákem zahájili pobyt první formace Dynama v útočném pásmu. Z dobrého místa na levém puntíku střílel Hyka po krosové přihrávce z první mimo.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 6. Cienciala (L. Hudáček), 43. Voženílek (Nestrašil, Smith) – 8. Radil (Hyka, Kaut), 34. Kaut (Radil, Košťálek), 36. Vondráček (Poulíček), 59. A. Musil (Paulovič, D. Musil), 59. Poulíček (Sedlák), 60. Kaut (Zohorna, Paulovič)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Mar. Adámek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, Šenkeřík – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A) – Nestrašil, Helewka, Voženílek – L. Hudáček, Cienciala, Daňo – Kurovský, Vrána (C), M. Roman – M. Růžička (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Dynamo Pardubice: Will (Pavlát) – Čerešňák, D. Musil, Košťálek, T. Dvořák, Hájek, Vála, M. Houdek – Hyka, Sedlák (C), Pánik – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Kaut, A. Musil, Paulovič – Vondráček, Poulíček (A), Mandát.
    Trenér: Marek Zadina

    Rozhodčí: A. Jeřábek, Stano – Lhotský, Zíka

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 3 3 Pardubice
    #1 Úterý 16.04.2024 • 18:00
    Pardubice - Třinec 1:2
    #2 Středa 17.04.2024 • 18:00
    Pardubice - Třinec 6:3
    #3 Sobota 20.04.2024 • 17:00
    Třinec - Pardubice 4:3
    #4 Neděle 21.04.2024 • 17:00
    Třinec - Pardubice 2:6
    #5 Středa 24.04.2024 • 18:00
    Pardubice - Třinec 3:0
    #6 Pátek 26.04.2024 • 17:00
    Třinec - Pardubice 4:1
    bahis siteleri