Česko – Slovensko 5:3 (kon.)
konec
Česko
5:3 (3:2)
Slovensko
Středa 01.05.2024, 11:00 • Dolní Němčí • Reprezentace U15 ženy
    87. Bianka GERČÁKOVÁ - 5:3
     
    87
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky ještě v závěru zápasu snižují. Střelu Bielikové vyrazila česká gólmanka přímo k nohám BIANKY GERČÁKOVÉ a ta měla velmi snadnou úlohu.
    78. Karolína MAKOVCOVÁ - 5:2
     
    78
    Česko právě vstřelilo branku!
    KAROLÍNA MAKOVCOVÁ hned po svém příchodu na hřiště střílí pátý gól českého týmu! Na pravé straně hřiště měla hodně prostoru, vypadalo to na centr do vápna, avšak nakonec to byla přímá střela, které zapadla přesně za brankářku Slovenska a Česko vede 5:2!
    46. Eliška NECHUTOVÁ - 4:2
     
    46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky dávají hned v první minutě druhé půle gól! Rohový kop prodloužila jedna z hráček a uvnitř vápna se hlavou prosadila ELIŠKA NECHUTOVÁ. Český tým vede opět o dvě branky.
    45. Simona AMRICHOVÁ - 3:2
     
    45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky opět snižují na rozdíl jediného gólu. Hostující kapitánka SIMONA AMRICHOVÁ se elegantně uvolnila a poté ranou zpoza vápna zamířila do horní části brány, kam česká gólmanka Rajsnerová nedosáhla!
    29. Sára NAGYOVÁ - 3:1
     
    29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prakticky z protiútoku si český tým bere zpět svůj dvoubrankový náskok. Ranou z hranice vápna se přesně k tyči prosadila SÁRA NAGYOVÁ.
    28. Ema HANKOCIOVÁ - 2:1
     
    28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Timea Majanová teď vyslala skvělým kolmým pasem do útoku EMU HANKOCIOVOU, která si skoro až hokejovým způsobem položila českou gólmanku a z úhlu z levé strany zakončila pod břevno – 2:1!
    26. Chiara KOVAČICOVÁ - 2:0
     
    26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým vede 2:0. Aktivní Diana Šafářová se dostala k centru z levé strany a dezorientovaná stoperka Slovenska Chiara Kovačicová si srazila balon do vlastní brány!
    11. Eliška STEJSKALOVÁ - 1:0
     
    11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká reprezentace se dostává do vedení po krásné individuální akci ELIŠKY STEJSKALOVÉ. Ta po levém křídle vlétla do vápna soupeřek, její ránu dokázala gólmanka Turlíková pouze lehce ztlumit, avšak míč do brány nakonec přeci jen doputoval a Česko vede 1:0!

    Aleš Strouha

    Branky: 11. Stejskalová, 26. Kovačicová (vla.), 29. Nagyová, 46. Nechutová, 78. Makovcová – 28. Hankociová, 45. Amrichová, 87. Gerčáková


    Česko: Rajsnerová – Nagyová, Šubrtová, Nechutová, Šafářová – Juřeníková, Matoušová, Pešková – Drbohlavová, Najvarová, Stejskalová.
    Náhradníci: Garčinská – Hermanová, Kadeřávová, Bráblíková, Elgheriani, Makovcocá, Kubíčková, Kynclová, Hotovcová.

    Trenér: Oľga Kušnierová

    Slovensko: Turlíková – Zacharová, Kovačicová, Želinská, Vaneková – Melicharek, Hankociová, Amrichová – Oroszi, Majanová, Vajda.
    Náhradníci: Sluková – Stankovičová, Gerčáková, Bučková, Raticová, Alberty, Psotová, Mulamba, Bieliková.

    Trenér: Peter Januška

    Rozhodčí: Hausnerová – Bystroňová, Buchtová.

    Diváci: 150