USA – Česko 3:1 (kon.)
konec
USA
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Česko
Pátek 10.05.2024, 21:30 • WinSport Arena, Calgary • MS v para hokeji • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:39 Christopher DOUGLAS - 3:1
     
    44:39
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Brody Roybal se dostal do útočného pásma a předal kotouč před úplně prázdnou branku CHRISTOPHERU DOUGLASOVI, jenž pod saněmi poslal kotouč do prázdné české branky – 3:1! Asistence: Brody Roybal.
    37:59 Malik JONES - 2:1
     
    37:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané jdou bohužel opět do vedení! Na brankovišti se ke kotouči dostali Josh Pauls s Declanem Farmerem, ten ho za Kudelu nedokázal zasunout, ale černá guma se nakonec odrazila před odkrytou branku k MALIKU JONESOVI, jehož dorážka skončila v síti – 2:1! Asistence: Declan Farmer a Josh Pauls.
    35:11 Martin ŽIŽLAVSKÝ - 1:1
     
    35:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! Český tým srovnává skóre tohoto utkání! Václav Hečko předal ve středním pásmu kotouč MARTINU ŽIŽLAVSKÉMU, který od modré čáry hledal přihrávkou někoho ze svých spoluhráčů, ten ale puk nedostal a střela po zemi od českého obránce skončila v americké síti – 1:1! Asistence: Václav Hečko a Filip Veselý.
    08:56 Christopher DOUGLAS - 1:0
     
    08:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané jdou v deváté minutě semifinále Mistrovství světa do vedení! CHRISTOPHER DOUGLAS dostal kotouč do mezikruží a následně svou střelou překonává českého brankáře Kudelu. Asistence: Declan Farmer.

    Matyáš Hampl

    Branky a nahrávky: 9. Douglas (Farmer), 38. Jones (Farmer, Pauls), 45. Douglas (Roybal) – 36. Žižlavský (Hečko, Veselý)


    USA: Lamarre (Lee) – Bolton, Grove, Douglas, Pauls (C) – Dodson (A), Eustace, McKee – Roybal, Musselman, Misiewicz – Farmer (A), Nichols, Jones.
    Trenér: Jack Wallace

    Česko: Kudela (Vápenka) – Kubeš, Žižlavský, Zelinka (C), Doležal, Wagner – Hečko (A), Veselý, Hábl – Geier, Palát, Sedláček, Novotný (A), Ohar.
    Trenér: Jakub Novotný

    Rozhodčí: Webinger (CAN) – Lewis (USA), Lunden (SWE)

    Diváci: 160