Sassuolo – Cagliari 0:2 (kon.) | Monza – Frosinone 0:1 (kon.) | Udinese – Empoli 1:1 (kon.)
Inter – Lazio 1:1 (kon.) | AS Řím – Janov 1:0 (kon.)
konec
AS Řím
1:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 19.05.2024, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Příjemnou neděli u sledování italského fotbalu! Předposlední kolo Serie A nás zavede mimo jiné i na Stadio Olimpico, kde AS Řím bude hostit Janov.
     
    AS ŘÍM (6. místo)
    36 Z, 17–9–10, 63:44 (+19), 60 bodů

    De Rossiho svěřenci si ztížili cestu do Ligy mistrů, v přímém souboji s úhlavním konkurentem z Bergama totiž pohořeli a jejich šance na postup do milionářské soutěže po výsledku 1:2 výrazně klesly. O osudu bitvy rozhodly slepené trefy De Ketelaereho v první půli, na které po pauze odpověděl jen Pellegrini z penalty.

    Římany tak minulý víkend zdánlivě dohnal náročný los v závěru sezóny, ve kterém měření sil s titány Serie A prokládaly bitvy vyřazovací fáze Evropské ligy. Tam jim nakonec stopku vystavil Leverkusen, a Giallorossi se tak mohou plně soustředit jen na dosažení co nejlepšího umístění v domácí soutěži. Spraví si dnes chuť?

    Poslední výsledky Giallorossi
    12. 5. (liga): Atalanta – AS Řím 2:1
    9. 5. (EL): Leverkusen – AS Řím 2:2 [cel. 4:2]
    5. 5. (liga): AS Řím – Juventus 1:1

    Nejlepší střelci Giallorossi
    Paulo DYBALA – 26 Z, 13 branek
    Romelu LUKAKU – 31 Z, 12 branek
    Lorenzo PELLEGRINI – 27 Z, 8 branek
     
    JANOV CFC (11. místo)
    36 Z, 11–13–12, 43:44 (-1), 46 bodů

    Ať se dnes a příští týden stane cokoliv, Janovští sezónu uzavřou v klidném středu tabulky, což fanoušci ligového nováčka jistě berou všemi deseti. Obzvlášť vezmeme-li v potaz, že zbylé dva kluby, které spolu s nimi postoupily ze Serie B – Cagliari a Frosinone – se stále zmítají v tuhém boji o setrvání mezi apeninskou elitou.

    Rossoblù do dnešní bitvy na Stadio Olimpico půjdou ve snaze prodloužit svou bodovou sérii na tři zápasy. Dosud naposledy vyzvali na souboj předposlední Sassuolo, jehož trápení prohloubili výsledkem 2:1 a takřka orazítkovali jeho pád o patro níž. K výhře jim krom gólu Badelje mimochodem pomohl i vlastenec Kumbully.

    Poslední výsledky Janova
    12. 5. (liga): Janov – Sassuolo 2:1
    5. 5. (liga): AC Milán – Janov 3:3
    29. 4. (liga): Janov – Cagliari 3:0

    Nejlepší střelci Janova
    Albert GUÐMUNDSSON – 33 Z, 14 branek
    Mateo RETEGUI – 28 Z, 7 branek
    Caleb EKUBAN – 27 Z, 4 branky
    Hosté přípravu na dnešní duel nepodcenili.
     
    PRVNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS

    Zářijový souboj mezi Janovem a AS ani trochu nepomohl situaci tehdejšího trenéra Giallorossi Mourinhovi, jenž byl pod vahou rostoucí kritiky nakonec klubem odvolán letos v lednu. Favorizovaní Římani totiž na Stadionu Luigiho Ferrarise podali chabý výkon a padli hned 1:4. Vrátí dnes svým soupeřům toto zostuzení?

    28. 9. 2023: Janov – AS Řím 4:1 (2:1)

    Branky: 5. Guðmundsson (Strootman), 45. Retegui (Thorsby), 74. Thorsby (Drăgușin), 81. Massias (Frendrup) – 22. Cristante (Spinazzola).

    Žluté karty: 26. Strootman (JAN), 37. Sabelli (JAN), 65. Retegui (JAN), 75. Bani (JAN) – 42. Mancini (ASR), 75. Paredes (ASR), 89. Aouar (ASR).

    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 7:12.

    Janov CFC: Martínez – Drăgușin, Bani, Vásquez – Sabelli (46. De Winter), Frendrup, Badelj (C) (11. Thorsby), Strootman (30. Kutlu), Matturro (76. Messias) – Retegui, Guðmundsson.
    Připraveni: Sommariva, Leali – Hefti, Haps, Jagiełło, Galdames, Malinovskij, Puşcaş.
    Hlavní trenér: Alberto Gilardino.

    AS Řím: Patrício – Mancini (46. Belotti), Llorente (24. Bove), Ndicka – Kristensen, Cristante, Paredes (78. Azmoun), Spinazzola (78. Aouar) – Dybala, Pellegrini (C) (78. El Shaarawy) – Lukaku.
    Připraveni: Svilar, Boer – Çelik, Karsdorp, Zalewski, Pagano, Pisilli.
    Hlavní trenér: José Mourinho.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím bude Gianluca Manganiello, jenž se pomalu blíží významnému kariérnímu milníku: dnes se jedná o jeho 94. duel v Serii A. Jeho asistenty budou pánové Pietro Dei Giudici a Davide Moro.
    Rozcvička je v plném proudu! Začínáme ve čtvrt na devět.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Řím: Svilar – Çelik, Llorente, Ndicka, Angeliño – Cristante, Paredes, Bove – Baldanzi, Lo. Pellegrini (C) – Lukaku.
    Náhradníci: Boer, Patrício – Huijsen, Smalling, G. Mancini, R. Kristensen, Aouar, Zalewski, Abraham, Azmún, Dybala, Costa, El Shaarawy.
    Trenér: Daniele De Rossi.

    Janov CFC: J. Martínez – Vogliacco, De Winter, Vásquez – Spence, Frendrup, Badelj (C), Strootman, Martín – Ekuban, Retegui.
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Bani, Sabelli, Cittadini, Matturro, Haps, Thorsby, Bohinen, Guðmundsson, Malinovskyj, Vitinha, Ankeye.
    Trenér: Alberto Gilardino.

    Rozhodčí: Manganiello – Dei Giudici, Moro.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný nedělní večer, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Kapitáni se zdraví s hlavním sudím. Domácí nastoupí v červeném, hosté pro změnu v bílém.
     
    Úvodní výkop obstará Janov, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Začínáme opatrně. Římští získali vhazování před svou svatyní, Çelik míč poslal do bezpečí na Svilara.
     
    3
    Ostrý souboj o míč na křídle se snaží rychle rozdýchat Retegui. Zdá se, že bude schopen brzy pokračovat ve hře, zdravotníci zůstávají v zámezí.
     
    4
    První ofenzivní záchvěv zápasu. Lukaku se na kraji hostující šestnáctky skvěle odpoutal od De Wintera a vyslal centr, na který pak Pellegrini nedosáhl.
     
    5
    Bitvu dvou devatenáctek na rohu hřiště zvládl lépe Çelik, který vystavil stopku zotavenému Reteguimu a následně poslal malou domů na Svilara.
     
    6
    Giallorossi jsou v úvodu zápasu častěji na míči a udávají tempo hry, zatím se ovšem neženou dopředu a spíše vyčkávají na ideální příležitost zaútočit.
     
    7
    Domácí se derou před Martíneze. Paredes vzduchem hledal do vápna nabíhajícího Pellegriniho, místo něj ale našel jen jednoho z bránících soků.
     
    8
    Janov zatím sází hlavně na dlouhé nákopy, které dosud nepřinesly kýžený efekt. Všechny míče vyhořely na římské obraně, případně spadly až k brance.
     
    9
    Baldanzi vzal věci do svých rukou a ihned po proniknutí do hostující šestnáctky zakončil, přičemž jeho ukvapený projektil zblokoval otáčející se Vásquez.
     
    10
    Prvních deset minut hry je skoro za námi, zatím je to na Stadio Olimpico celkem jednoznačné. AS má více ze hry a ve statistice držení míče vede 65 % : 35 %.
     
    11
    Jenže domácí stále naráží na pevnou obranu Janova, i jejich další akce se obešla bez koncovky.
     
    12
    Hosté mají šanci poprvé v utkání pořádně promluvit do hry, Martín pro svůj tým vybojoval roh.
     
    14
    Před Svilarem vznikla chaotická situace, která ovšem vznikla po celkem jasném ofsajdu Ekubana. Kvalitní zákrok domácího gólmana se tak počítat nebude.
     
    15
    Na druhém konci hřiště nyní De Winter ubránil Lukaka jen za cenu rohového kopu pro Giallorossi.
     
    16
    Balón po kopu od praporku zamířil zhruba metr dva za hranici vápna, kde byl připravený Angeliño. Jeho následná rána z voleje šla vysoko nad klec.
     
    17
    Postup Janova po pravém křídle nyní brzdí útočný faul, sudí přerušil bitvu a nařídil volný kop.
     
    18
    Hosté se dostávají do tempa. Martínův centr byl sice trochu přetažený, svěřenci kouče Gilardina se však i nadále drží před domácí šestnáctkou.
     
    19
    Pořád čekáme na nějakou první větší šanci dnešního zápasu. Hra je momentálně celkem vyrovnaná, dění se přelévá z jedné strany na druhou.
     
    20
    Martín se po ostrém střetu s Çelikem na středu hřiště drží za stehno, nějakou dobu se hrát nebude.
     
    21
    Hostující wing back se nakonec rychle zapojil zpět do dění. Giallorossi jsou momentálně na míči, drží ho u středového kruhu a hledají cestu dopředu.
     
    23
    Tohle Baldanzi vymyslel skvěle! Mladý domácí záložník si šikovně narazil míč s Pellegrinim, otevřel si cestu do vápna a blýskl se prudkou střelou, která zamířila těsně nad břevno!
    23. Baldanzi polál po narážečce s Pellegrinim nad.
     
    24
    Martínez od své klece rozehrál míč nakrátko, Římani si jej pak velmi rychle vybojovali zpět.
     
    25
    Janovští hasili požár ve svém vápně, Martínez nakonec včas dostal míč pod kontrolu. Giallorossi začínají mít znovu celkem výraznou převahu.
     
    26
    O slovo si tentokrát řekl Bove, který z trochu větší vzdálenosti též nenasměroval míč přesně na zařízení. Martínez si tak mohl opět oddechnout.
     
    27
    Janovu se nedaří přesunout hru na soupeřovu polovinu hřiště, domácí protihráče velmi nepříjemně pressují.
     
    28
    Ekuban po kontaktu s protihráčem na křídle udělal pár kotoulů, čehož hlavní rozhodčí nemohl nevšimnout. Uvidíme slibnou standardku hostů.
     
    29
    Martín z nařízeného kopu míč nasměroval přímo do ohně. Balón pak z chumlu těl vyskočil přesně na natažené náručí připraveného Svilara.
     
    30
    Vidíme povedenou pasáž hry ze strany borců v bílém. Retegui měl zaděláno na nepříjemnou teč u bližší tyče, včas jej ovšem dostoupil Ndicka.
     
    31
    Zaplněné ochozy na Stadio Olimpico se nenudí. Další příspěvek do střelnice přidal nepříliš povedenou ranou z voleje Cristante, Martínez rozehrává.
     
    33
    Římští se prokousávají dopředu přes levé křídlo, kousající hosté jim nenechávají nic bez boje.
     
    34
    Domácí malinko překombinovali svou akci ve vápně. Odražený míč se pak pokusil na bránu nasměrovat Angeliño, kterého ale Martínez hravě vychytal.
     
    35
    Baldanzi získal pro Giallorossi další rohový kop. Uvidíme, zdali tlak De Rossiho týmu přinese ovoce.
     
    36
    Tohle už bychom mohli označit za trápení ze strany červeno-oranžového útoku. Pellegrinimu se centr vůbec nepovedl, Martínez po chvíli znovu odkopává.
     
    37
    První poločas se na Stadio Olimpico pomalu chýlí ke konci. Více ze hry mají dle očekávání domácí, kterým se ale kvalitní výkon nedaří přetavit v zakončení.
     
    39
    Janov získal rohový kop, který bude dle všeho zahrávat Martín. Ještě předtím ale zjevně dochází k nějaké komunikaci mezi hlavním rozhodčím a VARem.
     
    40
    Z komunikace nic nevzešlo. Hra tak pokračovala kopem od praporku, po kterém došlo k nepříjemnému kontaktu mezi Svilarem a Reteguim u levé tyče.
     
    41
    Domácí gólman se rychle oklepal a pokračuje v utkání. AS získalo míč a nyní táhne hru dopředu.
     
    42
    Další dílek do ofenzivního trápení Giallorossi v prvním poločase přidal Paredes, Stadio Olimpico vidělo další výrazně nepřesnou střelu římského klubu.
     
    43
    V ochozech to znovu zklamaně zašumělo, tentokrát z velké vzdálenosti minul Angeliño. Dle statistik šlo už o sedmou domácí střelu mimo zařízení.
     
    44
    Vše nasvědčuje tomu, že gólu se v Římě před pauzou nedočkáme. Za chvíli v Římě začne nastavení.
     
    45
    Nakonec se zdá, že nastavovat se nebude.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 3:4.
     
    První poločas je za námi a kouč De Rossi má nejspíš ke spokojenosti daleko. Jeho svěřenci totiž po většinu doby na hřišti hráli prim a dařilo se jim kousající Janov vesměs úspěšně držet na uzdě, zároveň se ale trápili v útoku a hned sedmkrát se jim nepodařilo trefit bránu. Stav je tak po první části nerozhodný, gól dosud nepadl. Uvidíme, co nám nabídne druhé dějství.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Giallorossi jen pár sekund po výkopu ztratili míč na středu pole, kde se o něj nyní urputně bojuje.
     
    47
    Krkolomný domácí útok vyšuměl, Martínez pomalý balón bez výraznějších obtíží zachytil.
     
    48
    Ani jednomu celku se teď pořádně nedaří prorazit dopředu, sledujeme fotbal plný nepřesností.
     
    49
    Vlažnou podívanou zkraje poločasu chtěl hlavičkou rozžhavit Retegui, kterému ale centr ze strany nesedl přesně na hlavu. Jemná teč gólmana nepotrápila.
     
    50
    Na druhém konci hřiště se o slovo přihlásil Cristante, jehož střele sice nechyběl důraz, ale míč letěl jen do středu brány. Martínez to měl jednoduché.
     
    51
    Pellegrini si v souboji s Reteguim pomohl faulem, Janov po zásahu sudího získává standardku.
     
    52
    Hostující akce nyní vyvrcholila nepřesnou hlavičkou Martína, proti které Svilar zasahovat nemusel.
     
    53
    Hraje se nahoru dolu, stále čekáme na nějakou první hezčí akci poločasu. Dopředu nyní jdou domácí.
     
    54
    Tohle nevypadalo špatně. Angeliño dlouhým centrem od postranní čáry našel u zadní tyče Lukaka, jehož skákající hlavičku pak musel Martínez zkrotit.
     
    56
    Baldanzi byl podle hlavního rozhodčího faulován, Giallorossi rozehrávají ze své poloviny hřiště.
     
    57
    Retegui využil domácí chyby a po zachycení míče se propracoval až před Svilara, jeho tvrdá rána z hranice šestnáctky se ale zastavila na zádech obránce.
     
    58
    Janov v posledních minutách kupí fauly, rozhodčí napomíná Ekubana. Karta ani teď nepadla.
     
    59
    Nedovolený zákrok byl teď pro změnu k vidění ze strany domácích, na trávníku skončil Frendrup.
     
    60
    Máme za sebou skoro hodinu hry. Aktuálně sledujeme tuhou bitvu, která se drží hlavně u středu hřiště. Balón momentálně poměrně často střídá majitele.
     
    62
    Domácí se po dalším rohovém kopu na malý moment usadili v útoku a chtěli se protlačit před Martíneze, nápor nakonec ukončil přetažený centr Paredese.
     
    63
    Střídání v týmu AS Řím:
    ze hřiště odchází Tommaso Baldanzi, přichází Stephan El Shaarawy,
    ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Paulo Dybala.
     
    64
    Dlouhá římská kombinace stále nenese ovoce, Janov své soupeře nehodlá pustit do šestnáctky.
     
    65
    Žolík El Shaarawy o sobě poprvé od příchodu na trávník dal vědět, na hraně vápna prodribloval kolem dvou soků a následně zakončil vedle zadní tyče.
     
    67
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Morten Thorsby,
    ze hřiště odchází Caleb Ekuban, přichází Albert Guðmundsson.
     
    68
    Dění zničehonic pořádně nabralo na obrátkách! Nejprve bylo k vidění hned několik zblokovaných střel před Svilarem, po čemž do protiútoku vyrazil Lukaku a prověřil Martíneze tvrdou střelou! Dorážka spoluhráče pak byla sražena za klec, a Římští tak získávají další rohový kop!
     
    69
    Giallorossi tlačí, jejich hlad po gólu je evidentní. Angeliñův pozemní centr vedl k chaotické situaci před Martínezem, kterou zastavil odpískaný útočný faul.
     
    70
    Çelik na zadní hranici vápna srazil přetažený centr do cesty El Shaarawymu, ten ovšem následně zakončil jen do clonícího protihráče před Martínezem.
     
    72
    To jsou mi věci: domácí jdou zničehonic do deseti! V rychlém sledu dostal dvě žluté karty za teatrální protesty Leandro Paredes (ASR), kterého tak rozhodčí poslal hned do sprch!
    72. Domácí Paredes dostal v krátkém sledu dvě žluté karty za protesty a nechal se tedy vyloučit.
     
    73
    Situace se na trávníku bleskově změnila, Janov je rázem výrazně útočnější než dosud a dere se vpřed.
     
    74
    Guðmundssonův centr vyhořel na jednom z protihráčů, aktivním hostům chybí v útoku kvalita.
     
    75
    Thorsby si na soupeřově polovině hřiště počínal až moc důrazně v souboji s Bovem, podle rozhodčího dokonce překročil hranice pravidel. Přerušuje se.
     
    77
    Uvidíme další rohový kop v podání Římanů, kteří se navzdory oslabení nehodlají jen bránit.
     
    78
    Retegui zbytečně fauloval Cristanteho, místo hostujícího protiútoku se tak míč vrací do držení domácích.
     
    79
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Janovská defenzíva nakonec zkolabovala pod římským náporem, Giallorossi využívají přesilovku a deset minut před koncem základní hrací doby jdou do vedení! Těsně poté, co se výbornou zakroucenou střelou blýskl Angeliño, byl k vidění pěkný centr El Shaarawyho, který v chumlu těl ve vápně za Martíneze tečoval nebezpečný ROMELU LUKAKU – 1:0!
    79. Romelu LUKAKU - 1:0
     
    80
    Romelu Lukaku (ASR) se nechal unést a během oslav si sundal dres, je tu automatická žlutá karta.
     
    81
    Střídání v týmu AS Řím:
    ze hřiště odchází Angeliño, přichází Gianluca Mancini.
     
    81
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Milan Badelj, přichází Ruslan Malinovskyj,
    ze hřiště odchází Alessandro Vogliacco, přichází Vitinha.
     
    82
    Hosté nehodlají složit zbraně a bez váhání se cpou před Svilara, který teď musí být ve střehu.
     
    84
    El Sharaawy se na křídle sice zbavil Thorsbyho, nedokázal ale včas zachytit ujíždějící míč. Ten skončil až za Martínezem, který bude rozehrávat.
     
    85
    De Winterův pomalu padající míč do ohně někdo z domácích rychle vyrazil ven ze šestnáctky.
     
    86
    Zatím vše nasvědčuje tomu, že tři body dnes zůstanou na Stadio Olimpico. Janov se nechce vzdát bez boje, zároveň se mu ale nedaří nic vymyslet v útoku.
     
    87
    Giallorossi mají hru pod kontrolou a směřují k důležitému tříbodovému zisku. Do útoku se nyní mohl vypravit Lukaku, toho ale včas zastavili protihráči.
     
    88
    Hraje se nahoru dolu, ani jednomu celku se teď nedaří z útočných akcí vykřesat pořádnou koncovku.
     
    89
    Vitinhův nepříjemný centr mohl domácím pořádně zavařit, Cristante si ale u zadní tyče pohlídal vysunutého Thorsbyho a ke skákajícímu míči ho nepustil.
    89. Vitinhův nebezpečný centr prosvištěl netečován vedle vzdálenější tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Morten Frendrup, přichází David Ankeye.
     
    90+2
    Střídání v týmu AS Řím:
    ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Rasmus Kristensen,
    ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Tammy Abraham.

    Za pozornost stojí opětovné stažení Dybaly, který do hry naskočil v 63. minutě za Pellegriniho. Kouč De Rossi zřejmě usoudil, že není třeba hvězdného útočníka hned po návratu ze zranění zbytečně přetěžovat.
     
    90+3
    Hosté stále dobývají domácí šestnáctku a nenechávají Římany nadechnout, oslabení Giallorossi se ale zřejmě zvládnou náporu ubránit až do konce.
     
    90+4
    Thorsby se odhodlal ke střele, kterou Svilar bez větších obtíží lapil a následně na balón padl.
     
    90+5
    Všem nadějím na vyrovnání je nejspíš konec, Svilar si poradil i s projektilem z dílny Reteguiho a od třech bodů domácí dělí už jen posledních pár sekund.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:10.
     
    V Římě máme hotovo, domácí souboj s kousajícím Janovem nakonec zvládli a získávají důležité tři body. Giallorossi sice po zbytečném výbuchu Paredese šli na posledních takřka dvacet minut do deseti, Romelu Lukaku ale navzdory početní nevýhodě svému celku přesnou hlavičkou zařídil vítězství. Hosté se v závěru snažili srovnat, ale chyběla jim koncovka.
     
    Poslední kolo vyšle svěřence kouče De Rossiho, kteří stále bojují o Ligu mistrů, na půdu Empoli. Janov pak uzavře sezónu doma proti Bologni.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (22:47:21)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 79. Lukaku (El Shaarawy)

    Karty:   80. Lukaku (ASR)   72. Paredes (ASR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:10.
    AS Řím: Svilar – Çelik, Llorente, Ndicka, Angeliño (81. G. Mancini) – Cristante, Paredes, Bove – Baldanzi (63. El Shaarawy), Lo. Pellegrini (C) (63. Dybala, 90+2. R. Kristensen) – Lukaku (90+2. Abraham).
    Náhradníci: Boer, Patrício – Huijsen, Smalling, Aouar, Zalewski, Azmún, Costa.

    Trenér: Daniele De Rossi.

    Janov CFC: J. Martínez – Vogliacco (81. Vitinha), De Winter, Vásquez – Spence, Frendrup (90+1. Ankeye), Badelj (C) (81. Malinovskyj), Strootman (67. Thorsby), Martín – Ekuban (67. Guðmundsson), Retegui.
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Bani, Sabelli, Cittadini, Matturro, Haps, Bohinen.

    Trenér: Alberto Gilardino.

    Rozhodčí: Manganiello – Dei Giudici, Moro.