Salernitana – Hellas 1:2 (kon.) | Bologna – Juventus 3:3 (kon.)
konec
Bologna FC
3:3 (2:0)
Juventus FC
Pondělí 20.05.2024, 20:45 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 37. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Kenan YILDIZ - 3:3
     
    84
    Juventus právě vstřelil branku! Tak to jsou neskutečné obrázky. Po chybě domácích se k míči dostal střídající KENAN YILDIZ, který svým tvrdým pokusem propálil všechno, co mu stálo v cestě a vyrovnává stav na 3:3, přestože Juventus prohrával již 0:3 a herně nevypadal vůbec dobře.
    83. Arkadiusz MILIK - 3:2
     
    83
    Juventus právě vstřelil branku! A hosté se najednou dostávají na kontakt. Exekuce volného přímého kopu se ujal ARKADIUSZ MILIK, střelu tečoval ještě ve zdi vyskakující Giovanni Fabbian, který míč poslal mimo dosah Skorupského.
    76. Federico CHIESA - 3:1
     
    76
    Juventus právě vstřelil branku! Po zaváhání v defenzivě domácích se k míči prodral FEDERICO CHIESA, který se s míčem u nohy dostal až do pokutového území, kde vyslal nechytatelnou střelu pro soupeřova brankáře.
    53. Riccardo CALAFIORI - 3:0
     
    53
    Bologna právě vstřelila branku! Tak to je demolice slavného turínského klubu! Po hrubé chybě v rozehrávce do nezformované obrany vtrhlo několik hráčů, míč se odrazil k RICCARDU CALAFIORIMU, který se ocitl tváří v tvář brankáři a lehkým lobem poslal míč do branky.
    11. Santiago Thomas Castro - 2:0
     
    11
    Bologna právě vstřelila branku! Na přesný centr do pokutového území si naskakovala dvojice domácích fotbalistů. Jako první trefil míč Kacper Urbański, od něhož se ale ještě odrazil do hlavy SANTAGA THOMASE CASTRA a mladý Argentinec si připisuje branku.
    2. Riccardo CALAFIORI - 1:0
     
    2
    Bologna právě vstřelila branku! Po rohovém kopu však už domácí udeřili a velmi rychle otevírají skóre. RICCARDO CALAFIORI se v pokutovém území dostal k odraženému míči, který levačkou poslal nechytatelně do sítě.

    Pavel Černý

    Branky: 2. Calafiori, 11. Castro (Urbański), 53. Calafiori – 76. F. Chiesa, 83. Milik, 84. Yıldız

    Karty:   82. Aebischer (BLG) – 26. Miretti (JUV), 29. Cambiaso (JUV), 62. Danilo (JUV), 68. Bremer (JUV), 90. Fagioli (JUV)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:21.
    Bologna FC: Skorupski – Kristiansen, Posch, Lucumi, Calafiori (75. Beukema) – Freuler (C) (76. el-Azúzí) – Ndoye, Aebischer, Urbański (70. Fabbian), Odgaard (70. Orsolini) – Castro (63. Saelemaekers).
    Náhradníci: Ravaglia, Bagnolini – Soumaoro, Corazza, Lykogiannis, De Silvestri, Moro, M. Ilić, Karlsson.

    Trenér: Thiago Motta

    Juventus FC: Szczęsny – Gatti (57. Yıldız), Bremer, Danilo (C) – Cambiaso (46. Weah), Miretti (46. Alcaraz), Locatelli, Rabiot (71. Fagioli), Iling – Vlahović (64. Milik), F. Chiesa.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Kean, McKennie, Nicolussi Caviglia, Rugani, Djaló, Sandro, Kostić.

    Trenér: Paolo Montero

    Rozhodčí: Ayroldi – Bresmes, Di Monteová