Tisková konference HC Slovan Ústečtí Lvi (kon.) | Los skupin MS v házené 2025 (kon.)
konec
Tisková konference HC Slovan Ústečtí Lvi

Středa 29.05.2024, 16:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme všem účastníkům. (16:25:18)
     
    Starý klub vyšetřuje policie, ale nevíme ani spolek ani s.r.o., naší práci to nestěžuje a nezajímá nás to.
     
    Pavel Šíma Podnikám v Ústí 25 let a chci zde pomoct. Jádro je zde zdravé a hokej zde může fungovat. Navrácení důvěry bude těžké, ale je to možné.
     
    Byla možnost buď skončit nebo, aby tým pokračoval. Nebylo to jednoduché, ale rozhodli jsme se pokračovat. Dále se k tomu nechci vyjadřovat uvedl Kanis.
     
    Nyní se střídá řeč. Bývalému majiteli jsme pomáhali již od ledna. Postupně jsme určitým věcem přestali věřit a proto jsme spolupráci ukončili.
     
    Miroslav Kanis Jaroslav Roubík zde působit již nebude, jelikož dojíždí z Prahy a za současných podmínek to není možné, toto nás mrzí. Ale spolupráce fungovala skvěle. Pokud by se našla jiná možnost, že by se to dalo finančně zvládnout, tak bychom s ním chtěli spolupracovat.
     
    Lukáš Vobecký jsem předseda a mám na starosti finance, ale podpisové právo nemám jen já.
     
    Nyní přichází prostor pro dotazy.
     
    Lukáš Vobecký Prosím už nepište Lukáš Vobecký je zachránce. Není to o jednom člověku, ale o všech. Ani týmy v okolí nám nevěří, ale tvrdou prací to dáme.
     
    Lukáš Vobecký V aukci dresů se nám povedlo vybrat necelých 48 tisíc. Tímto fanouškům děkujeme a částka se použila na umoření dluhů hráčů. Dále se našly další dresy, které ještě budou v aukci, například Jaroslav Roubík.
     
    Pavel Šíma Na webu během července bude zprovozněn E-shop, kde budou nové věci ve fanshopu. Bude možné zasílat přímo na adresu.
     
    Pavel Šíma Dále jednáme s přepravou. Uvažujeme o polepení autobusu.
     
    Pavel Šíma Připravujeme v oblasti marketingu novinky, kde budou partnerské permanentky. Dále budou klasické permanentky. Nově by měl vzniknout online prodej vstupenek, aby diváci nemuseli čekat před pokladnami. Máme vizi o hlasování během zápasu o hráče zápasu. Budeme komunikovat více s fanouškovskou základnou.
     
    Tomáš Suchánek My se vracíme zpět k fungování A týmu, jelikož jsme se dohodli na podmínkách. Budou rozdělené sociální sítě. Co se týče webu ten zůstane dohromady A-tým s mládeží. Chceme dělat více videí a podcastů.
     
    Pavel Šíma S redakcí jsme se dohodli na fungování.
     
    Pavel Šíma Letní příprava byla zrušena a je individuální příprava hráčů. V prvním týdnu by měli hráči naskočit na led.
     
    Miroslav Kanis V tuto chvíli máme 3 brankáře, 9 obránců a 12 útočníků. S některými se smlouvy budou řešit v srpnu. Stále je možnost posílit, ale za rozumnou cenu.
     
    Pavel Šíma Hlavní trenér bude Míra Kanis, který zároveň bude mít na starosti sportovní úsek. Druhý trenér bude Milan Buďa. Další trenér je v jednání.
     
    Pavel Šíma Pokud by město nedalo druhou část dotace, hrozil by zde kraj. Vše je velmi otevřené.

    Lukáš Kimmel