Bohemians B – Loko Praha 1:3 (kon.) | Dukla B – Robstav 1:1 (kon.) | Slavia B – Č. Budějovice B 5:4 (kon.)
Táborsko akademie – Admira Praha 1:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
5:4 (2:2)
Dynamo České Budějovice B
Neděle 02.06.2024, 10:15 • SC Xaverov, Horní Počernice • Česká fotbalová liga (A) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    76. BEČVÁŘ - 5:4
     
    76
    Dynamo B právě vstřelilo branku!
    Zlatá ruka trenéra Žmolíka a je to znovu o jednu trefu! Po rohovém kopu nastal obrovský zmatek na malém vápně Slavie. Nejlepší orientaci prokázal čerstvý TADEÁŠ BEČVÁŘ, jenž uklízí stylově pod břevno. – 5:4.
    65. Da. PECH - 5:3
     
    65
    Slavia B právě vstřelila branku!
    Tohle je opravdu neskutečné, pátá trefa v síti Dynama! Po dlouhém nákopu Slavaty propadl balón až do pravé strany. Odsud přišel přesný pas na DAVIDA PECHA, který nejprve Volka nepřekonal, ale následná dorážka už byla úspěšná. – 5:3.
    61. POLANSKÝ - 4:3
     
    61
    Dynamo B právě vstřelilo branku!
    Divočina v Horních Počernicích pokračuje! Na delší dobu přišlo usazení hostujících borců na útočné polovině. Několika nedorazů využil ROBIN POLANSKÝ, když po převzetí míče překonal bez šance chytajícího Slavatu. – 4:3.
    52. VORLICKÝ - 4:2
     
    52
    Slavia B právě vstřelila branku!
    Další rána do zad českobudějovických borců! Po dlouhém nákopu došlo před vápnem k odvrácení obrany, které našlo pouze soupeře. Šťastlivcem byl LUKÁŠ VORLICKÝ, jenž okamžitě vypálil a výborný pokus nedal Volkovi šanci na zásah. – 4:2.
    51. TRÉDL - 3:2
     
    51
    Slavia B právě vstřelila branku!
    Sešívaní si berou vedení zpět na svou stranu! Rozjetá akce od své poloviny vedla až do pokutového území jihočeského celku. Po několika odrazech předvedl výbornou orientaci JAN TRÉDL a bez problémů z otočky rozvlňuje síť branky Volka. – 3:2.
    37. POLANSKÝ - 2:2
     
    37
    Dynamo B právě vstřelilo branku!
    Komplikace pro domácí, máme vyrovnáno! Sešívaní sice odvrátili rohový kop, ale ten hosté okamžitě vrátili do vápno. Zde byl na zpracování nachystán ROBIN POLANSKÝ a ostrou střelou na zadní tyč překonal natahujícího se Slavatu. Nová zápletka duelu je tady. – 2:2.
    33. PRÁŠEK - 2:1
     
    33
    Dynamo B právě vstřelilo branku!
    Standardní situace hostů vede ke snížení! Nádherný rohlíček zamířil efektivně do pokutového území. Tam nabíhalo několik osamocených hráčů Budějovic, ale zakončujícím byl MARTIN PRÁŠEK. Nejlepší střelec mužstva potvrdil svůj čuch na góly, když hlavou nedal šanci na reakci Slavaty. – 2:1.
    15. VOLEK - 2:0
     
    15
    Slavia B právě vstřelila branku!
    Prakticky z ničeho vedou Pražané o dvě trefy! Smolařem momentu je mladý brankář JAN VOLEK, který si úplně nerozuměl s balónem. Toho využil napadající Elmedin Rama a donutil brankáře dopravit hrací předmět za lajnu. – 2:0.
    7. Da. PECH - 1:0
     
    7
    Slavia B právě vstřelila branku!
    Zasloužené brzké vedení sešívaného celku! Dynamo vůbec nechytlo úvod tohoto zápasu a je po zásluze potrestáno. DAVID PECH po krátkém rozehraném rohu převzal hrací předmět za vápnem, došel až do něj a přízemním pokusem na zadní tyč nedal Volkovi čuchnout. – 1:0.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 7. Pech, 15. Volek (vla.), 51. Trédl, 52. Vorlický, 65. Pech – 33. Prášek, 37. Polanský, 61. Polanský, 76. Bečvář

    Karty:   81. Čoudek (CBB), 90. Mašek (CBB)


    SK Slavia Praha B: Slavata – Konečný, Hunal (C) (88. Sy), Zachoval, Žitný, Trédl, Do. Pech (62. Hájek), Rama (62. Škoda), Da. Pech, Toula (72. A. Pudil), Vorlický (88. Behenský)
    Náhradníci: Rezek – Jelínek

    Trenér: David Střihavka

    Dynamo České Budějovice B: Volek – Čoudek, Böhm (74. Pařízek), Němeček (70. Mašek), Malecha (C), Polanský (74. Bečvář), Šimoník (56. Sliacky), Hák, Novák, Faltus, Prášek
    Náhradníci: Valenta – Gantogtokh, Dejanović

    Trenér: Dušan Žmolík

    Rozhodčí: Kovářová – Holakovská, Hessová

    Diváci: 637