Zlínsko – Třinec 0:3 (kon.)
konec
FC Zlínsko
0:3 (0:3)
FK Třinec
Středa 12.06.2024, 17:30 • Stadion Otrokovice • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    70
    Domácí navíc budou dohrávat zbytek utkání v deseti. Stoper Zlínska Tobiáš Slovák zachyboval při rozehrávce a následně musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když fauloval Konečného, který by jinak šel sám. Hlavní rozhodčí Cieslar neváhal.
     
    36
    Další žlutou kartu zápasu vidí hostující Vojtěch Brak, který si očividně přidržel unikajícího Samiho a žlutou může být ještě rád. Fotbalista Zlínska se poté ještě po soupeři ohnal rukou, ale toto počínání už se trestat nebude.
     
    25
    Hostující Aliyu Jakubu fauloval před vlastní šestnáctkou Gouamene Dana a dostává žlutou kartu. Zlínsko navíc rozehraje zajímavou standardku.
     
    9
    A hlavní rozhodčí Ondřej Cieslar musí už v deváté minutě vytahovat žlutou kartu, kterou viděl po faulu na Yakubua domácí Robert Russmann.

    Matěj Skula

    Branky: 5. Dedič, 7. Bolf, 14. Brak

    Karty:   9. Russmann (OTR) – 25. Yakubu (TRI), 36. Brak (TRI)   70. Slovák (OTR)


    FC Zlínsko: Kalina – Slovák, Weber (C), Pernatskyi, Dano, Mirvald, Russmann (76. Sekulič), Sami (56. Pecuch), Galus (76. Kuběna), Jovanović (76. Vychodil), Dostál (56. Vintr)
    Náhradníci: Jabůrek

    Trenér: David Rojka

    FK Třinec: Mrózek – Yakubu (66. Konečný), Bolf, Samiec (86. Orság), Brak (80. Bartůněk), Vlachovský, Szewieczek, Machuča, Omasta (86. Chukwudozie), Dedič (C)(86. Ayoola), Dadak
    Náhradníci: Adamuška

    Trenér: Tomáš Hejdušek

    Rozhodčí: Cieslar – Marek, Dorotík

    Diváci: 150