Podbrezová – L. Mikuláš 1:1 (kon.) | Prostějov – Považská Bystrica 2:0 (kon.) | Skalica – Petržalka 2:1 (kon.)
Benátky n/J – Jablonec 0:3 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
1:1 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 21.06.2024, 11:00 • ZELPO Aréna Podbrezová • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    87
    Kucharčik bol v malom vápne, kde aj na neho smerovala prihrávka, ale v poslednej chvíli nohou zasiahol Bajza.
     
    81
    Mrva v podstate iba zastavoval protiútok, ale nakoniec jeho odkop poslal do veľkej šance Laktionova, ktorý prehodil Húsku, ale pred čiarou odkopol loptu Giuliano.
     
    75
    Appiah sa dostal do ďalšej šance. Po rýchlom prechode dopredu pálil technicky na zadnú tyč, iba tesne minul bránu.
     
    72
    Horvát potiahol akciu po krídle, prihral pod seba a strelu Kambiho zastavili stopéri na päťke. K dorážke sa vo veľkej šanci dostal Talakov, ale blysol sa brankár Húska.
     
    65
    Laktionov sa dostal k strele z hranice pokutového územia, jeho technický pokus bol pomerne dobrý a chýbali mu iba centimetre.
     
    56
    Appiah si krásne zasekol Horváta a dostal sa pred malé vápno do veľkej šance, lenže zblízka nechal vyniknúť Bajzu.
     
    55
    Šilhart sa sprava dostal do pokutového územia, prihral pod seba a voľný Chyla mal veľmi dobrú šancu, z prvej namieril trestuhodne nad.
     
    53
    Žltá karta pre tím MFK Tatran Liptovský Mikuláš (Marek Antonio Giuliano).
     
    44
    Masaryk vošiel do šestnástky, zakončil cez hráča súpera. Húska loptu vyrazil pred seba, pričom Depetris potreboval milimetre, aby ju dorazil do prázdnej brány. Neuspel ani Yirajang, trafil hráčov pred sebou.
     
    40
    Appiah sa krásne dostal cez jedného z hráčov súpera a vošiel do vápna, prihral pod seba, pričom voľný Bartoš krížne znova iba o málo minul.
     
    36
    Smékal obdržal výbornú prihrávku do šestnástky, prihral pod seba a voľný Juritka spred päťky trestuhodne prestrelil bránu.
     
    31
    Húska musel zasahovať po tom, ako loptu tesne pred ním tečoval Depetris, ale pravou nohou hrací predmet dokázal vykopnúť.
     
    30
    Signál z rohového kopu vyšiel Podbrezovej takmer dokonale, lenže pas Grešáka na zadnú žrď nezakončil pred prázdnou bránou Yirajang, navyše tam bol ofsajd.
     
    29
    Grešák sa pokúsil o strelu z veľkej diaľky, ktorá bola tečovaná tak zaujímavo, že padla presne pod brvno. Húska mal čo robiť.
     
    24
    Podbrezová dala gól!
    Yirajang naviedol loptu do pokutového územia, tam ju prenechal a PETER JURITKA si po zaseknutí súpera počínal veľmi dobre, keď krížne trafil do siete.
     
    19
    Po centri z rohového kopu sa k hlavičke chcel dostať Macej. Stopér trafil hráča pred sebou, lopta sa odrazila, no z malého vápna mieril nad brvno.
     
    18
    Depetris mal takmer na kopačke obrovskú šancu, pretože bol sám na päťke, kde ho aj hľadala lopta. V poslednej chvíli ju pred ním na roh posunul jeden z obrancov.
     
    13
    Smékal sa na pravom krídle veľmi dobre zbavil svojho strážcu a potom sa posunul k bráne súpera, ďalšia krížna strela končí vedľa vzdialenejšej žrdi.
     
    11
    Podbrezovej zatiaľ aktivita Liptákom robí veľké problémy, pričom to mohlo byť už o dva presné zásahy. Bartoš však ďalší center zakončil krížne tesne vedľa.
     
    10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia po ďalšej krídelnej akcii, keď si center z pravého krídla na zadnej žrdi našiel voľný NAPTHLANE APPIAH a nemal problém trafiť odkrytú časť brány.
     
    6
    Liptovský Mikuláš sa mohol dostať do vedenia. Center zľava Pečarka pred päťkou netrafil ideálne, ale lopta sa odrazila a voľný Bartoš krížne doslova o milimetre minul bránu.
     
    3
    Yirajang dostal prihrávku na hranicu pokutového územia, kde bol úplne sám. Technicky chcel namieriť na zadnú žrď, mieril tesne nad.

    Matej Kubove

    Branky: 24. Juritka – 10. Appiah

    Karty:   53. Giuliano (LMI)


    FK Železiarne Podbrezová: Danko – Oravec, Smékal, Grešák, Paraj, Talakov, Yirajang, Juritka, Depetris, Macej, Masaryk
    Náhradníci: Bajza – Mrva, Šilhart, Chyla, Horvát, Laktionov, Kambi

    Trenér: Roman Skuhravý

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Húska – Voško, Staš, Gerát, R. Bartoš, Apiah, Pečarka, Slaninka, Jakubík, Ewerton, M. Bobček
    Náhradníci: Kojš – Giuliano, Krajčí, Jurčo, Valjent, Lehotský, Kucharčik, Laura, F. Mráz, Macejko, Capko

    Trenér: Ľuboš Reiter