Chrudim – Zlínsko 1:7 (kon.) | Bohemians 1905 – Trenčín 4:0 (kon.) | Hr. Králové – Táborsko 0:0 (kon.)
konec
MFK Chrudim
1:7 (0:2)
FC Zlínsko
Neděle 14.07.2024, 11:00 • Ústí nad Orlicí • Přípravný zápas
    90. 1:7
     
    90
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Tak na závěr duelu ještě jedna trefa! Celá souhra byla provedena s velkým štěstím, ale končí gólem. Ten obstaral HRÁČ S ČÍSLEM 2, který nejprve udělal kličku obránci a i brankáři Tlustému a do prázdné branky se nemýlil. – 1:7.
    84. 1:6
     
    84
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Tenisový výsledek právě pronikl do tohoto zápasu! HRÁČ S ČÍSLEM 10 dostal ideální přihrávku do náběhu a dokázal předběhnout všechny obránce. Samostatný únik následně vyřešil klidnou střelou k první tyči. – 1:6.
    80. 1:5
     
    80
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Velká demolice je už na světě! Obětavá práce jednoho z hráčů vynesla jeho přízemní míč do vápna. Štěstí v něm měl HRÁČ S ČÍSLEM 22, jenž z otočky překonal okolo nohy natahujícího se Tlustého. – 1:5.
     
    75
    Jako bych to zakřikl a Zlínsko mělo další šanci! Jakub Tlustý ovšem v tváří tvář uspěl proti soupeři a nadvakrát kryje tvrdou ránu do svých rukavic.
     
    73
    Chytře rozehraný signál a velká tutovka! Denis Holub po přízemní přihrávce vypálil prudce k bližší tyči. Střelu dobře viděl brankář Zlínska a skvělým skokem ji vyrazil do strany. Následnou dorážku Chrudim mezi tři tyče neposlala.
    63. 1:4
     
    63
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Tříbrankové vedení je zpět ve hře! Zlínsko je velice silné v kombinacích na pravé straně, což se znovu ukázalo. Po rychlé kličce přišla přízemní přihrávka před prázdnou svatyni, kterou do sítě uklidil HRÁČ S ČÍSLEM 2. – 1:4.
    57. SEDLÁK - 1:3
     
    57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    MFK ovšem rychle odpovídá a snižuje! Rychlá souhra hned po rozehrávce vedla až k centru z levé strany. Na něj si nejvýše vyskočil ŠIMON SEDLÁK a na povedenou hlavou k tyči gólman jen přihlížel. – 1:3.
    56. 0:3
     
    56
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Přichází už třetí trefa pro modrobílé! Z nouze už poslal přihrávku na svého spoluhráče Ondřej Vintr. HRÁČ S ČÍSLEM 14 si těžký míč zpracoval a následným lobem přehodil bezmocného Šeráka. – 0:3.
     
    51
    Fantastický zákrok opět předvedl Jáchym Šerák! Přetažený centr napálil totiž hned z první jeden z hráčů Zlínska a mířil na přední tyč. Jenže brankář Chrudimi nataženou rukou posouvá na roh.
    43. . - 0:2
     
    43
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasem tu máme dvoubrankové vedení! Pohledná souhra byla dovedena až k centru z pravé strany. Mezi několika obránci si našel balón HRÁČ S ČÍSLEM 14 a okamžitě z první překonal bezradného Šeráka. – 0:2.
    39. 0:1
     
    39
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Zasloužené vedení je na světě! Zlínsko rozehrávalo výbornou standardní situaci. Tu dokázal Vondrouš odvrátit pouze na kraj velkého vápna. Odsud napálil z první HRÁČ S ČÍSLEM 20 a chladnokrevně k tyč nedal Šerákovi šanci. – 0:1.
     
    38
    Zde už hráči Zlínska zvedali ruce nad hlavu! Po aktivním napadání mohl vypálit už ve velkém vápně Lukáš Vychodil. Přízemním pokusem už překonal Šeráka, jenže Chrudim zachraňuje branková konstrukce.
     
    33
    Na velké možnosti máme srovnáno! Všem obráncům dokázal uniknout Aleksandar Sekulič, aby následně pálil z ostrého úhlu na zadní tyč. Jáchym Šerák s tímto počítal a reflexivně vyráží.
     
    30
    Velká možnost také pro Zlínsko! Lukáš Vychodil poslal výbornou přízemní pobídku do náběhu na malé vápno. Zde netrefil úplně ideálně balón jeden z útočníka, a tak zblízka nevyzrál na Šeráka.
     
    22
    Za ostrý a nevybíravý skluz také Radim Dostál vidí žlutou kartu.
     
    18
    Další velká šance na změnu skóre! Po rohovém kopu přišel velký zmatek na malém vápně hostujícího týmu. Toho využil k hlavičkovému zakončení Shobowale Ademola, jehož skvělým reflexem vychytal brankář Zlínska.
     
    11
    Obrovská šance na druhé straně! Chrudimský David Vácha rychle napadal rozehrávku soupeře a následně i ze střední vzdálenosti vypálil. Plachtící nepříjemný pokus dokázal s námahou brankář vyrazit před sebe.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 57. Sedlák – 39. ., 43. ., 56. ., 63. ., 80. ., 84. ., 90. .

    Karty:   22. Dostál (OTR)


    MFK Chrudim: Šerák – Dalecký, Tlapák, Vondrouš, Gerhart – Vácha, Sekič – Hromek, Holub, Sotorník – Ademola
    Náhradníci: J. Tlustý – Sedlák, Skohoutil, Straka, T. Tlustý

    Trenér: Jaroslav Tichai

    FC Zlínsko: