Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.) | Tisková konference Kateřiny Siniakové (kon.)
konec
Tisková konference Kateřiny Siniakové

Pondělí 15.07.2024, 18:30Tiskové konference
     
    Já se odsud z pražského hotelu Continental s Vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního večera. (18:35:22)
     
    Oficiální tisková konference tímto skončila, Kateřina Siniaková bude dále k dispozici novinářům na individuální rozhovory.
     
    Kateřina Siniaková: Těším se moc na Olympiádu, samozřejmě ten přechod z trávy bude těžký. Ale chci opět nasávat tu atmosféru. Bude to náročné, bude tam hodně kvalitních týmů, ale snad to klapne.
     
    Kateřina Siniaková: Ve finále se nám dařilo a bylo jen otázkou času, kdy to přepadne na naší stranu. Oba zápasy, jak semifinále, tak finále ovšem byly náročné. Jsem ráda, že jsem znovu mohla zažít radost z výhry grandslamu. Navíc moje parťačka to doslova obrečela, jakou měla radost.
     
    Kateřina Siniaková: Bylo to s jinou parťačkou odlišné oproti Paříži. Odehrály jsme těžké zápasy, avšak na trávu mi seděl více styl této parťačky.
     
    Kateřina Siniaková: Mám obrovskou radost, že se to povedlo. Bylo to náročných čtrnáct dní.
     
    Tisková konference začala předáním květiny za společnost TK Plus
     
    Start tiskové konference se o malou chvíli protáhne, stále se čeká, až Kateřina Siniaková dorazí sem do pražského Bubenče z nedalekého Letiště Václava Havla.
     
    Zdravím Vás z pražského hotelu Continental u příležitosti tiskové konference vítězky ženské čtyřhry Wimbledonu Kateřiny Siniakové bezprostředně po jejím návratu z Londýna. Česká hráčka ovládla turnaj na trávě v Old England Clubu společně s Američankou Taylor Townsendovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

    Vít Trubička