Vítěz: Německo
konec
S konstatováním, že Německo odstartuje do běžecké části z prvního místa se s vámi loučím a u dalších onlajnů z MS ve Falunu nashledanou.
Vítězové: Norsko (Ž) a Norsko (M)
konec
Pomalu se z Falunu loučíme, nezapomeňte samozřejmě, že další závody z tohoto šampionátu probíhají i nadále v rychlém sledu. Čeká nás ještě běžecká část severské kombinace a také závod ve skocích na lyžích mixovaných týmů.
Vítěz: Německo
konec
Díky za pozornost a mějte se fajn. Jdeme na skoky mixovaných týmů.
Vítěz: Německo
konec
Díky za pozornost, končí čtvrtý den mistrovství světa ve Falunu. To má zítra volno a přihlásíme se opět v úterý. Mějte se fajn.
1. Matthias Brändle (IAM Cycling)
konec
Ománske dobrodrúžstvo je teda za nami. Videli sme týždeň plný zaujímavých dojazdov, jednú kopcovitú etapu so súbojom najlepších vrchárov a dokonca aj zrušenú piatu etapu pre nepriaznivé počasie. Peter Sagan nedokázal získať vytúžené prvé víťazstvo a musel sa skloniť pred perfektným Kristoffom. Nechýbalo mu však veľa a tak verme, že najbližšie preteky mu už vyjdú tak ako si on sám a jeho tím predstavuje. To je už odo mňa všetko. Ďakujem za pozornosť a teším sa pri ďalších cyklistických podujatiach s účasťou slovenských borcov.
Vítěz: Mikaela Shiffrinová (USA)
konec
První kolo tedy nejlépe zvládla Američanka Mikaela Shiffrinová, která vyjede do druhého kola jako poslední.

Z českého a slovenského pohledu to bylo vynikající první kolo! Šárka Strachová dojela na druhém místě se ztrátou 68 setin a ve druhém kole bude útočit na umístění na stupních vítězů. Veronika Velez Zuzulová také nezajela špatně a umístila se na osmém místě. Ztráta na Shiffrinovou činí 1,32 sekundy. Do druhého kola se dostala i mladá Petra Vlhová, který se umístila na 29. pozici se ztrátou 2,67 sekundy.

Velké překvapení je Kanaďanka Erin Mielzynskiová, která se po vynikající jízdě zařadila na třetí míst za Strachovou a ve druhém kole bude útočit na medaili.

Z mé strany je to vše a budu se na vás těšit u druhého kola, které začíná již na necelou hodinu a půl! Zatím nashledanou!
Vítěz: M. Mayer (AUT)
konec
Konečné pořadí:
1. MAYER Matthias (AUT) 1:31.53
2. THEAUX Adrien (FRA) – +0.23
3. JANSRUD Kjetil (NOR) – +0.27
4. JANKA Carlo (SUI) – +0.45
5. PINTURAULT Alexis (FRA) – +0.51
6. MARSAGLIA Matteo (ITA) – +0.66
7. KILDE Aleksander Aamodt (NOR) – +0.76
8. ROGER Brice (FRA) – +0.78
9. GANONG Travis (USA) – +0.94
10. PUCHNER Joachim (AUT) - +1.05
Vítěz: Mikaela Shiffrinová (USA)
konec
S konstatování, že Šárka Strachová obsadila třetí místo ve slalomu žen v Mariboru, se s vámi loučím a u dalšího onlajn přenosu brzy nashledanou!
bahis siteleri