Juan Ayuso(UAE Team Emirates)
konec
S konštatovaním, že Juan Ayuso sa stal víťazom poslednej etapy Okolo Švajčiarska, ale celkové poradie ovládol a žltý dres dokázal v dramatickom závere uhájiť Mattias Skjelmose, sa s Vami lúčim a prajem ešte príjemný zvyšok dňa!
Vítěz: Langer
konec
Novým prozatimním šampionem polotěžké váhy se stává Pavol Langer! Kdo by to ještě před několika měsíci řekl?!
Viděli jsme vyrovnaný duel, kdy se dva rozhodčí rozhodli dát tři z kol Langerovi. Jeden z bodových viděl vyhrát tři kola Poppecka.
Pavol Langer duel ve svůj prospěch rozhodl prvním, čtvrtým a pátým kolem, kde tahal za delší konec. Klíčové bylo to, že přežil kritické druhé kolo a tvrdé okopávání své přední nohy, kdy už to chvílemi vypadalo, že mu levá spodní končetina totálně odejde.
Nový šampion v rozhovoru s narážkou na pozápasovou oslavu říká, že před sjednocovacím duelem s Karlosem Vémolou ho čeká ještě jeden soupeř, a to Jack Daniels.

Děkuji vám všem za pozornost, toto je z Oberhausenu pro dnešek vše a nezapomeňte kolem druhé hodiny sledovat v UFC českou zástupkyni Terezu Bledou, jejíž duel taktéž přineseme v textovém komentáři.
Vítězka: Bledá
konec
Tereza Bledá získává své první vítězství na půdě slavné UFC a nutno dodat, že pořádně vydřené! Fernandesová nebyla žádné snadné sousto a Bledá musela investovat hodně sil do svých takedownů, aby se dostala z oblasti, kde jí od Brazilky hrozilo velké nebezpečí. Jakmile se souboj dostal na zem, viděli jsme už dominantní představení a skvělou práci Terezy!

Děkuji vám za pozornost!
bahis siteleri