US Open - muži (Tvrdý povrch)
0:2
4:6
1:6
Pouhých 68 minut se na kurtu zdržel Tomáš Macháč, který po vyrovnaném prvním setu dokázal se soupeřem ve druhé sadě udělat rychlý proces a dotáhnout mač k zaslouženému vítězství.

Lokoliho dnes nepodržel servis, nervy ani žádný jiný klíčový herní faktor a tak si poté, co si Macháč zvykl na některé jeho netradiční údery, nemohl dělat na postup do další fáze dělat velké naděje.

Ve druhém kole kvalifikace bude soupeřem Macháče známý jihoafrický veterán, sedmatřicetiletý Kevin Anderson. Ten si na úvod kvalifikace poradil s Ukrajincem Krutychem 6:3 a 7:5.

I u tohoto zápasu samozřejmě od nás dostanete k dispozici plný onlajn, budu se na vás opět u dalších zápasů z New Yorku těšit! Do té doby přeji top den!
2:0
7:61
6:4
Kolář se ve druhém kole střetne s Brazilcem Seybothem, nebo Bulharem Kuzmanovem.
2:1
1:6
6:1
6:1
To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc.
2:0
6:3
6:3
Vít Kopřiva (198.) se o překvapení na úkor domácího favorita v úvodním kole kvalifikace US Open nepostaral. S americkým ranařem Maximem Cressym (114.) prohrál za 69 minut dvakrát 3:6. Bývalý 31. hráč žebříčku ztratil po prvním podání pouhé dvě výměny a nepustil Kopřivu ani k jednomu brejkbolu.
US Open - ženy (Tvrdý povrch)
2:0
6:3
7:5
Tereza Martincová strávila na letošním US Open jen 87 minut a končí v prvním kole kvalifikace proti Leolii Jeanjeanové (143.) 3:6, 5:7. Trápení české tenistky tak má své pokračování. V utkání hraném na opravdu rychlém povrchu nepodávala Martincová od úvodu vůbec špatně, jenže vůbec ji nevyšel klíčový osmý game a Francouzce stačil jediný brejk k tomu, aby uzmula první sadu. Celkově Jeanjeanová nastřílela v úvodním setu hodně přímých bodů. Z pravé strany si vybírala téčko, zleva především tělo své soupeřky. Procento nezreturnovaných servisů bylo relativně vysoké.

Martincová pak slušně odstartovala druhou sadu a vypracovala si svůj první brejkbol. Otočila i game, ve kterém čelila třem brejkbolům a prohrávala 15:40. Následně se dostala do vedení 4:2 a zdálo se, že přebírá otěže zápasu, načež nepotvrdila brejk a Jeanjeanová a opět chytila. Nakonec otočila jedenáctou hru z 30:40 a zápas dopodávala.
2:0
6:1
6:2
Brenda Fruhvirtová (121.) při své newyorské premiéře vypadla hned v úvodním kole grandslamové kvalifikace, a hlavní soutěž US Open si tak letos nezahraje. Šestnáctiletá Češka, jež vyhrála v srpnu dva turnaje ITF, nezvládla přechod z antuky na beton a musela skousnout ve Flushing Meadows drtivou porážku. Soupeřkou nasazené jednadvacítky byla o šest let starší Mojuka Učijimová (173.) z Japonska. Semifinalistka nedávného podniku WTA 125 ve Stanfordu se po celé utkání prezentovala přesnou a agresivní hrou, a zvítězila tak za hodinu a čtvrt jasně 6:1, 6:2.
ATP Winston-Salem (Tvrdý povrch)
2:1
2:6
6:2
6:3
Jiří Lehečka (35.) vstoupil do podniku ATP 250 v americkém Winston-Salemu vítězně, byť se v utkání 2. kola na postup proti domácímu kvalifikantovi poměrně nadřel. O osm let staršího Mitchella Kruegera (275.) z třetí stovky žebříčku porazil jednadvacetiletý Čech až ve třech setech po výsledku 2:6, 6:2 a 6:3. Lehečka se poměrně dlouho trápil. V prvním setu ztratil dvakrát servis, a když schytal v úvodu druhého dějství další brejk čistou hrou, zdálo se, že je s ním zle. Jenže pátý nejvýše nasazený účastník turnaje nesložil pomyslné zbraně. Lehečka omezil počet chyb, začal na dvorci dominovat a postupně si dokráčel k očekávanému triumfu. V osmifinále jej čeká Němec Dominik Köpfer (78.).
2:0
6:3
6:3
Andrew Paulson potvrdil roli favorita a postupuje do čtvrtfinále! Soupeře dnes ve všech směrech přehrál, a tak se může těšit na souboj s Vacherotem, tedy turnajovou osmičkou z Polska. Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne.
2:0
7:5
6:1
Jakub Nicod nenavázal na včerejší výhru proti Bartoňovi a končí na challengeru v Praze ve druhém kole. Český tenista srovnal v prvním setu z 1:4 na 4:4 a v dalším gamu neproměnil tři brejkboly. Od té doby vyhrál jen dva gamy a Gabriel Debru tak potvrdil roli velkého papírového favorita. Sedmnáctiletý Francouz se střetne s Američanem Kodatem, nebo Švýcarem Laaksonenem.
2:0
6:4
6:1
Vrbenský vyhrál dnes na příjmu jen devět fiftýnů, po prvním servisu soupeře pak jedinou výměnu.
1:2
0:6
6:4
4:6
Jonáš Forejtek rozhodně svým výkonem ve druhém a třetím setu kanára z první sady plnohodnotně odčinil a je obrovská škoda, že se nepodařilo utkání dotáhnout až do vítězného konce. Každopádně šlo o nádhernou bitvu a oba tenisté si rozhodně zaslouží velký respekt a pochvalu
Challenger Ču-chaj (Tvrdý povrch)
1:2
4:6
7:64
4:6
Challenger v čínském Čhu-chaji skončil pro pátého nasazeného Dominika Palána (313.) v osmifinále. Dvaadvacetiletý Čech v něm prohrál 4:6, 7:6(4) a 4:6 s o rok starším Robertem Strombachsem (403.) z Lotyšska. Ten mohl ukončit utkání už ve druhém setu, za stavu 6:5 ale promarnil na příjmu hned čtyři mečboly. Palán následně poslal zápas skrze tiebreak do rozhodujícího setu, v němž šel rychle do náskoku 2:0. Brejk ale nepotvrdil, navíc za stavu 4:4 odevzdal vlastní podání znovu, když zahrál při brejkbolu kuriózně servis spodem. Strombachs ho v pohodě doběhl a kombinací tvrdého křižného returnu z bekhendu a vítězné smeče de facto rozhodl o svém vítězství, neboť Palán v následujícím gemu promarnil rovnou tři šance na rebrejk.
bahis siteleri