6:8
((2:1 1:2 2:2 1:3))
konec
Chorvatsko nakonec zvládlo velmi důležitý zápas ve skupině hlavně díky skvělému gólmanovi Pavicovi a také závěrečné čtvrtině. Tam chorvatský výběr prodal své zkušenosti a nakonec zvítězil o dvě trefy. Tímto se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dne.
6:14
konec
Utkání tedy končí jasnou výhrou Španělska v poměru 6:14. To bylo po celý zápas daleko lepším celkem, mělo lepšího brankáře, přesnější rozehrávku a střelbu. Kazachstán zatím potvrzuje roli naprostého outsidera a pokud chce v nějakém zápase pomýšlet na body, bude muset hodně přidat. Já se s Vámi tímto loučím a těším se znovu na počtenou.
8:5
konec
Italové nepřipustili ve čtvrté čtvrtině žádné komplikace a došli si pro vytoužené dva body za vítězství 8:5 nad Austrálií.

Je potřeba říci, že vítězství bylo opravdu zasloužené. V útoku i v obraně byli Italové o něco lepší a mohou se tak radovat z úspěšného vstupu do turnaje.

Z mé strany je to prozatím vše a budu se těšit u dalších onlajn reportáží z LOH.
10:14
konec
Máme za sebou nádherné utkání vodního póla, ve kterém se střetli dvě světové velmoci tohoto sportu. Obhájci olympíjského zlata z Pekingu prohráli s třetím týmem minulé olympiády 10:14.

Viděli jsme čtyřiadvacet branek a mnoho z nich bylo opravdu překrásných. Můžeme se jenom těšit na další vystoupení těchto týmů.
Srbové si připisují do tabulky důležité dva body, Maďaři zůstávají bez bodu.

Z mé strany je to prozatím vše a budu se těšit u dalších onlajn reportáží z LOH.
13:4
konec
Rumunsko naprosto ovládlo toto utkání a porazilo domácí Velkou Británii vysoko 13:4. Potvrdilo tak roli favorita a připsalo si první dva body do tabulky skupiny B.

Z mé strany je to pro dnešek vše a budu se těšit u dalších onlajn reporátží z LOH.
7:8
konec
Američané tedy vítězí i ve druhém zápase s tímto soupeřem po sobě a připisují si velmi důležité vítězství v poměru 7:8. Já se s Vámi tímto loučím a těším se znovu na počtenou.