Víťaz: Bahník
konec
Jakub Bahník sa teda vrátil do Oktagonu vo veľkom štýle, Ron Becker stále sedí v klietke opretý o sieť, má veľký problém postaviť sa na nohy.
Víťaz: Holota
konec
Víťazom zápasu je Václav Holota!
Víťaz: Fodor
konec
03:06  Je koniec! FRANTIŠEK FODOR doslova vytrestal Fialu za útoky, trafil ho tromi dobrými ranami a tá posledná ľavačkou na bradu bola pre Fialu osudná, ktorý končí na zemi a je to K.O.!
Víťazka: Waliczeková
konec
Víťazkou zápasu je Marta Waliczeková!
Víťaz: Driai
konec
Víťazom zápasu je ABDEL DRIAI!
Víťaz: Paradeiser
konec
Víťazom zápasu je Ronald Paradeiser.
Vítěz: Chochlíková
konec
Monika až od Ondřeje Novotného zjistila, že si nasadila trenýrky opačnou stranou. To ji ale vítězství nesebralo, byť byla většinu času v defenzívě. Italka ale v klinči ani po takedownu příliš mnoho nepředvedla, za to Slovenka mlátila hlava nehlava. Vy se podívejte i na ostatní zápasy a jinak vám přeji hezký večer.
Vítěz: Krištofič
konec
Pirát neukončil Matavaa tak, jak chtěl, ale nakonec slaví výhru a ještě se vztekal, že nedostal 3x30 bodů od sudích. To je ale jedno, výhra jako výhra. Vy sledujte i zbytek naší dnešní práce, napočtenou!
Vítěz: Veličković
konec
Vítěz: Bojan Veličkovič (TKO – zastavení z rohu Dawy)
Vítěz: Ryšavý
konec
Vítěz: Karol Ryšavý (na body – jednomyslně)
Vítěz: Buday
konec
Z dnešního galavečera je to vše! Já doufám, že jste si ho v naší přítomnosti užili a doufám, že s námi vydržíte i na UFC, jehož hlavní karta startuje už v jednu ráno. Do té doby, napočtenou!
bahis siteleri