Chomutov – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Znojmo – Hr. Králové 3:5 (kon.) | Jihlava – Beroun 4:0 (kon.)
Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:3 (kon.) | Chrudim – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Tábor
Středa 15.09.2010, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    Ve třetí třetině si už Ústečtí vedení zkušeně hlídali a v poklidu dovedli utkání do vítězného konce. O nulu na kontě přišel brankář Orct kuriózním gólem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:45
    Další dva výpady dua Hovorka - Pajič a zase chybělo jen lepší zakončení.
     
    57:00
    Další brejk domácích. Hanzl zleva se zkoušel natlačit do kličky. Puk ho neposlechl. Jeho spoluhráč byl pro přihrávku pokrytý.
     
    56:05
    Hovorka bekhendem přistrčil na Pajiče, který jel sám na Čecha. Blafák do forhendu slovinskému štírku nevyšel, a tak se Ústí ještě musí strachovat o výsledek.
     
    55:15
    Ústí přesilovka moc nevyšla. Mikulík akci překombinoval a pak se domácí do pásma s pukem na holi nepodívali. Naopak, jen co naskočil Šperger, na led už pelášil v brejku společně s Kocarem. Ten mu adresoval na brankoviště pas, do nějž ale vložil hůl domácí brankář.
     
    53:02
    Zdeněk Šperger (TAB) - 2 min. hákování.
     
    53:02
    V útočném pásmu při napadání hosté faulují.
     
    51:20
    Zbytek oslabení už sehráli domácí koncentrovaně a Tábor do šance nepustili.
     
    50:10
    Havran ve velké šanci. Z levého kruhu pálil a Orct reflexivním zákokem rukou puk vyrazil nad sebe.
     
    49:15
    Jan Klobouček (UNL) - 2 min. nedovolené bránění.
     
    49:15
    A Tábor možnost další přesilovky po nedisciplinovasti ústeckých hráčů.
     
    48:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Za 13 vteřin přesilovky hosté snižují. A dost kuriózním způsobem. Nepovedenou střelu Havrana vracel na branku RADIM HEŘMAN. Trefil Orcta, který se s pukem zakutálel za brankovou čáru. Asitence: Martin Havran, Milan Kostourek.
     
    48:24
    Dominik Boháč (UNL) - 2 min.
     
    47:29
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústecké mládí má předchozí slova naprosto vyvrátilo. Diviš od hrazení posunul hru na Roda, který v dobré pozici nestřílel a u tyčky našel úplně volného ROBINA HANZLA, jemuž stačilo jen nastavit hůl. Pěkná akce. Asistence: Richard Diviš, Tomáš Rod.
     
    47:00
    Přehršel nepřesných přihrávek a střetů hokejek nyní znamenal menší koncentraci těl před brankami. Ústečtí se již narozdíl od prvních dvou třetin tak dravě neženou do útoku a atraktivnost hry tím strádá.
     
    45:00
    V přesilovce měli domácí jedinou vážnější situaci. Do střelecké pozice si vybruslil Mikulík. Jeho střelu Čech viděl a vyrazil mimo.
     
    42:59
    Aleš Ježek (TAB) - 2 min. hákování.
     
    42:00
    Janků před brankou promáchl. Pak Pajič přečetl úmysl hostů a postupoval zleva na branku, ještě přihrával, ale na Hovorku byl puk příliš dlouhý. Orct se zahřál na druhé straně po avoizované střele Vilda. Jinak se pokračuje v nižším tempu než v první čtyřiceti minutách.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 11. Hovorka (Pajič), 28. Holomek (Mikulík, Ludvík), 48. Hanzl (Rod, Diviš) - 49. Heřman (Havran, Kostourek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, Hořava, Gureň, Boháč, Holomek - Janků, Alinč, Pazourek - Hovorka, Pajič, Šagát - Diviš, Hanzl, Rod - Kanko, Mikulík, Ludvík.
    HC Tábor: Čech – Kudrna, Petráček, Kanov, Havran, Černý, Zíb, Koktan – Nedorost, Šperger, Kocar –Vild, Kostourek, Štrba – Mrkvička, Padělek, Krätzer – Heřman, Červený, Ježek.
    bahis siteleri