Chomutov – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Znojmo – Hr. Králové 3:5 (kon.) | Jihlava – Beroun 4:0 (kon.)
Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:3 (kon.) | Chrudim – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC Tábor
Středa 15.09.2010, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    56:05
    Hovorka bekhendem přistrčil na Pajiče, který jel sám na Čecha. Blafák do forhendu slovinskému štírku nevyšel, a tak se Ústí ještě musí strachovat o výsledek.
     
    53:02
    Zdeněk Šperger (TAB) - 2 min. hákování.
     
    50:10
    Havran ve velké šanci. Z levého kruhu pálil a Orct reflexivním zákokem rukou puk vyrazil nad sebe.
     
    49:15
    Jan Klobouček (UNL) - 2 min. nedovolené bránění.
     
    48:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Za 13 vteřin přesilovky hosté snižují. A dost kuriózním způsobem. Nepovedenou střelu Havrana vracel na branku RADIM HEŘMAN. Trefil Orcta, který se s pukem zakutálel za brankovou čáru. Asitence: Martin Havran, Milan Kostourek.
     
    48:24
    Dominik Boháč (UNL) - 2 min.
     
    47:29
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústecké mládí má předchozí slova naprosto vyvrátilo. Diviš od hrazení posunul hru na Roda, který v dobré pozici nestřílel a u tyčky našel úplně volného ROBINA HANZLA, jemuž stačilo jen nastavit hůl. Pěkná akce. Asistence: Richard Diviš, Tomáš Rod.
     
    42:59
    Aleš Ježek (TAB) - 2 min. hákování.
     
    39:56
    Další pokus o střelu se hostům nevyvedl. Šagát puk srazil před sebe a uháněl do brejku. Zakončil střelou po ruce, jenže mimo. Zřejmě ho limitovala nastřelená noha.
     
    39:40
    Hosté kombinují na malém prostoru, přibližují se brance. Zatím jim nevyšli kombinace skruz brankoviště. Pak se snažili o střelu obránci. Činný byl především Zíb, který to zkoušel snad čtyřikrát a kvylita jeho pokusů rostla. Zvlášt ten poslední už z hrany kruhu vytěsnil Orct se štěstím. Hostům utíká puk do středního pásma a Šagát skáče na led.
     
    38:00
    Marek Hovorka (UNL) - 2 min. faul kolenem.
     
    38:00
    A znovu pět na tři. Nyní 1:37!.
     
    37:38
    Martin Šagát (UNL) - 2 min. zdržování.
     
    35:48
    Jan Klobouček (UNL) - 2 min. držení.
     
    33:41
    Martin Havran (TAB) - 2 min. hákování
     
    33:30
    Šagát si to od hrazení namířil před branku. Do kličky mu v poslední chvíli šáhl padající Čech. A festival zamřených ústeckcých šancí pokračoval. Velké měli Hovorka, který pálil z pravého kruhu, pak Hanzl, jemuž byla po kličce mimo brankáře zablokována hůl. V největší na brankovišti promáchl Diviš před prázdnou brankou pas od Roda.
     
    31:40
    Havran v obranném pásmu hrozivě chyboval a poslal puk na hokejku Mikulíka. Ten sám před Čechem ve stoprocentní šanci mířil střelou po ruce mimo branku.
     
    27:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Už podruhé se Ústečtí prosazují v početní výhodě a trestají tak záchranou brzdu Kudrny. Mikulíkovu střelu odraženou od zadního hrazení vrátil do odkryté branky ONDŘEJ HOLOMEK. Ze svého premiérového zásahu v A mužstvu má nefalšovanou radost. Asistence: Milan Mikulík, David Ludvík.
     
    26:46
    Jan Kudrna (UNL) - 2 min. hákování.
     
    26:46
    Až v samotném konci přesilovky si domácí vytvořili zajímavou pozici. Příhru od zadního hrazení dostal Diviš. V dobré pozici branku netrefil. Do plných útočil Kanko a ujel hostující obraně po pravé straně. Po kličce mu překazil zakončení zase Kudrna faulem. Jinak domácí forvard mířil do prázdné branky,
     
    24:05
    Jan Kudrna (TAB) - 2 min, hákování.
     
    23:20
    Hanzlův útok se držel dlouho v útočném pásmu. Střelu však nevyslal. Pak dvěma výpady hrozil Luvík. Zleva branku minul. Zprava se pokusil na brankovišti o kličku a puk břinkunul o tyčku!
     
    12:00
    Několikrát byli domácí blízko dalšímu úspěchu. Zeman zprava pálil. Puk se odrážel před branku. Pak Mikulík a jeho kumpáni točili s pukem kolem brankoviště. Chybělo jen důraznější zakončení. Hosté se zuby nehty ubránili.
     
    10:21
    Lvi právě vstřelili branku!
    MAREK HOVORKA je prvním ústeckým střelcem nové sezony. První pokus slovenského forvarda ještě nebyl úspěšný. Z hranice brankoviště, kde byl zcela sám, se mezi tyče jeho bekhend nevešel. Reparát už ano. Tentokrát mu na stejné místo už na forhend naservíroval puk Rok Pajič. Hovorka zamířil nad padajícího Čecha. Asistence: Rok Pajič.
     
    5:57
    Rudolf Červený (TAB) - 2 min. hákování.
     
    5:57
    Po krásné kombinaci byl sám u branky Gureň, byl však příliš z úhlu a na přihrávku si nikdo nenajížděl. Při kličce do středu mu sklouzl puk z hole. Pak hosté vyhodili a jsou kompletní. Jenže po chvíli zase faulují.
     
    3:18
    Jan Kanov (TAB) - 2 min. držení.
     
    3:38
    Janků zprava hrnul puk do branky. Lepší zakončení mu znemožnil faulem Kanov. Dorážku Pazourek na brankovišti přes klubko těl neprocpal za čáru.
     
    0:55
    Martin Šagát (UNL) - 2 min. hákování.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 11. Hovorka (Pajič), 28. Holomek (Mikulík, Ludvík), 48. Hanzl (Rod, Diviš) - 49. Heřman (Havran, Kostourek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, Hořava, Gureň, Boháč, Holomek - Janků, Alinč, Pazourek - Hovorka, Pajič, Šagát - Diviš, Hanzl, Rod - Kanko, Mikulík, Ludvík.
    HC Tábor: Čech – Kudrna, Petráček, Kanov, Havran, Černý, Zíb, Koktan – Nedorost, Šperger, Kocar –Vild, Kostourek, Štrba – Mrkvička, Padělek, Krätzer – Heřman, Červený, Ježek.
    bahis siteleri