Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 6:5 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:1 (kon.) | Slavia – Litvínov 5:1 (kon.)
Liberec – Zlín 6:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 17.09.2010, 17:30 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Partner:
     
    54:19
    Hosté sice v plném počtu, ale ne na dlouho. Holí do obličeje trefil Šmacha Boris Žabka.
     
    52:44
    Velká nevole. Vyloučen je nakonec jen kladenský hráč. Jakub Valský za nedovolené bránění. Hodně přísné vyloučení, ale rozhodnutí sudích už nikdo nezmění.
     
    52:17
    Drtina udržel pásmo pro Kladno a ze všeho resultuje faul. Eberleho trefil do obličeje Esa Lehikoinen. Další šance pro Kladno.
     
    48:16
    Kladenský tlak však bude přerušen. Rozhodčí si všimli šesti kladenských borců na ledě a Boleslav bude hrát přesilovku.
     
    47:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tady opět rozdíl jediné branky. Pavel Patera se dostal do přečíslení 2 na 1 s Eberlem. Patera nakonec nahrával a JAN EBERLE snížil na 3:4! Asistence: Pavel Patera.
     
    44:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se vrací na dostřel dvou branek. Kalla ve středním pásmu prodloužil do jízdy na JAKUBA VALSKÉHO, který se trefil přesně pod "víko". Asistence: Jaroslav Kalla, Milan Toman.
     
    42:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav přidává čtvrtou branku a Kladenští už budou mít hodně těžké otáčet vývoj. DAVID VRBATA přejel modrou čáru a nenápadnou střelou překonal zaskočeného Cikánka. Asistence: Darell Hay.
     
    41:02
    To nám to hezky začíná. Kalla se dostal před Schwarze, kterého zblízka nepřekonal. Na hranici faulu ho Boleslavští ubránili.
     
    40:23
    Obrovské šance Fabušovy formace. Boháč měl největší šanci, ale netrefil ve velké šanci branku.
     
    36:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže Kladno opět chybuje a hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek. Na brankovišti se dostal k puku nikým nekrytý LUKÁŠ PABIŠKA, který překonal Cikánka. Asistence: Peter Fabuš, Michal Macho.
     
    34:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovku a zaslouženě snižuje! Střela Libora Procházky se zamotala hráčům mezi nohy, nejrychlejší reakce měl ale JIŘÍ KUCHLER, který doslova dotlačil puk do branky. Asistence: Libor Procházka.
     
    33:31
    Knotek hledal před brankou křížnou přihrávkou Gengela, kterého podrazil Bahenský. Šance pro Kladno.
     
    32:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Kladnu se opět nepovedlo vyhození z pásma. Divíšek od mantinelu vystřelil před branku a jeho střelu usměrnil za bezmocného Cikánka DANIEL BOHÁČ. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    30:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po obrovských šancích Kladna jdou do vedení hosté. Gajovský z brankové čáry nahrával před branku, tam se puk odrazil smolně od brusle jednoho z kladenských hráčů přímo na hůl ZDEŇKA BAHENSKÉHO, který neměl problém překonat Cikánka. Asistence: Nikola Gajovský.
     
    29:31
    Kladno se celou přesilovku drží v pásmu Boleslavi. V největší šanci Tomanův pokus tečoval Melka, Schwarz zázračně zasáhl.
     
    28:30
    Nikola Gajovský vyloučen za hákování na dvě minuty.
     
    27:31
    Kamešovu střelu vyrazil před sebe Schwarz. Eberle se pak dostal ke dvěma dorážkám. Následně najížděl po chvíli na Schwarze Patera, ale také neuspěl. Obrovské šance Kladna!
     
    26:16
    Boleslavský obránce při rozehrávce zlomil hůl. Kalla se tak zadarmo dostal k puku, střílel ale jen doprostřed branky. K odraženému puku se ale dostal Kotrla. Trefil ho však špatně. Kotouč tak obloučkem spadl jen vedle branky!
     
    24:01
    Toman vyhodil puk až do hlediště. Po krátkém pohledu rozhodčí usoudili, že bez teče a hosté si tak zahrají přesilovku.
     
    17:07
    Radek Bělohlav míří na trestnou lavici za podražení. Spíš než rozhodčímu by však měl vynadat Procházkovi, který nahrál mizerně a ztratil tím puk.
     
    11:39
    Poprvé se vylučuje na kladenské straně. Za hákování odchází za katr Libor Procházka.
     
    10:33
    Bahenský nejprve promarnil správný čas na střelu. Na druhé straně Kladno přečíslilo hosty, Bělohlavova přihrávka však byla moc prudká, Knotek jí nezachytil.
     
    7:57
    Žabka zahákoval Gengela, Kladno dostává další šanci v početní převaze.
     
    5:26
    Knotek, ač faulovaný, stihl posunout puk na Tomana, který bekhendem zakončoval dobře. Schwarz ale chytá. 2 minuty za hákování dostává Bahenský.
     
    3:33
    Toman uvolnil Látala, který poslal přihrávku na brusle Paterovi, Kladno se nakonec dostalo až ke třem střelám, ani jedna však neprošla ani ke Schwarzovi. První zajímavý moment dnešního utkání.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 35. Kuchler (Procházka), 45. Valský (Kalla, Toman), 48. Eberle (Patera) - 31. Bahenský (Gajovský), 33. Boháč (Divíšek), 37. Pabiška (Fabuš, Macho), 43. Vrbata (Hay)


    Rytíři Kladno: Cikánek - Drtina, Kameš, Toman, Procházka, Šmach, Mnatsyan, Piskáček, Platil - Látal, Patera, Eberle - Valský, Kalla, Gengel - Bělohlav, Stieler, Kuchler - Knotek, Melka, Kotrla.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz - Jindra, Lehikoinen, Hay, Marušák, Macháček, Duben, Žabka - Milroy, Matějovský, Handlovský - Vrbata, Nouza, Bahenský - Divíšek, Macho, Loskot - Boháč, Fabuš, Gajovský - Pabiška.

    Rozhodčí: Hrubý, Šindler - Jelínek, Pešek.

    Diváci: 3124
    bahis siteleri