Třinec – Olomouc 2:3 (po s.n.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 6:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Havířov 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 17.09.2010, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Mladá Boleslav se v úvodu třetí periody dostala do vedení a poté byla jednoznačně aktivnějším celkem, ale domácím se povedlo vyrovnat a následně také dostat do vedení. Hosté se již na další branku nezmohli a z města pod Ještědem odjíždí bez bodu. Děkuji za pozornost.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Hostující klec znovu prázdná, domácí však svůj náskok kontrolují.
     
    59:10
    Sejpal byl již napůl cesty ven ze své svatyně, ale Tygři ve stejný moment sebrali svému sokovi kotouč, a tak mladoboleslavský muž s maskou mezi své tyče znovu hbitě zacouval.
     
    58:15
    Nepříjemný moment, David Protivný zůstal před střídačkami nehybně ležet. Sudí přerušuje hru a jsou přivolání lékaři hostujícího týmu.
     
    57:42
    Středočeši jsou z průběhu zápasu mírně zaskočeni a nemohou se dostat do útočného pásma, jejich soupeř naopak hraje uvolněně a nešetří na ofenzivních výpadech.
     
    56:07
    Liberec právě vstřelil branku!

    DAVID KNAP vrací svému celku vedení, domácím se povedl barání obrat! Knap si počkal před brankovištěm na odražený kotouč a poté jej se štěstím došťoural za Sejpala - 5:4.
     
    55:52
    Tygři jsou při chuti, Kouba znovu zaměstnal Sejpala. Ten má poslední minuty plné nohy a ruce práce.
     
    54:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři se dočkali vyrovnávací branky a zápas je znovu otevřený! Mikyska vrátil puk po kolotoči přihrávek zpět na modrou čáru, kde úspěšně napřáhl ADAM JANDEJSEK. Asistence: Mikyska - 4:4.
     
    53:05
    Liberečtí přidávají na obrátkách a budou hrát přesilovku, na trestné lavici již sedí Zet - hákování.
     
    51:41
    Dobře nyní zapracoval Jakub Mrázek, nejprve sám vypálil na Sejpala a při soupeřově přečíslení se stihl včas vrátit a zamezit pohromě.
     
    50:58
    Hloušek trefil břevno, i kdyby však hostujcí forvard zamířil o kus níže, branka by pro předchozí ofsajd nebyla uznána. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:34
    Klíma dokonce zahrozil, když se dostal ke střele přes obránce, černá pryž ale rozezvučela pouze mantinel za Sejpalem.
     
    49:11
    Boleslav plném počtu, modrobílí se ale dokázali ihned osvobodit.
     
    48:25
    Tygři sice svého soka mačkali před vlastní klecí, avšak posléze uprchl domácím zadákům Teubner. Pouze za cenu faulu jej dokázal zastavit Pálek a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    47:11
    Liberec bude hrát přesilovku, Chalupa si jde odpočinout za nedovolené bránění.
     
    46:44
    Málem přišlo vyrovnání, Jandejskovo nenápadné nahození od modré čáry se od klubka hráčů před brankou odrazilo do protipohybu brankáře, ale ten i přesto dokázal puk zastavit.
     
    45:31
    Na opačné straně hřiště se pokoušel individuálně uspět Simandl, leč přes tři mladoboleslavské zadáky neprošel.
     
    44:57
    Další pohledný zákrok libereckého gólmana, tentokrát musel od modré čáry vytěsnit do ochranné sítě pokus Ladislava Holady.
     
    44:27
    Hosté jsou zatím ve třetí části jednoznačně aktivnější a svého soka svírají ve vlastní třetině, další střelecký pokus si připsal Teubner, brankář Krejčí však zatím naděje svého družstva drží nad vodou.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 1. Mikyska (Dlouhý), 6. Mikyska, 26. Mikyska (Urban, Dlouhý), 55. Jandejsek (Mikyska), 57. Knap - 5. Bartoš (Brandejský), 27. Šimek (Štěpánek), 27. Teubner (Protivný), 41. Bičiště (Chalupa)


    Bílí Tygři Liberec: Krejčí (Blažek) - Mrázek, Jandejsek, Najman, Beránek, Plutnar, Klíma, Beníšek, Knap, Simandl, Mikyska, Dlouhý, Psota, Špakov, Kouba, Žďárský, Urban, Pokorný, Procházka.
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Novák) - Budín, Zet. Chalupa, Valentík, Holada, Serbus, Bartoš, Teubner, Marek, Brandejský, Kalfiřt, Semirád, Hloušek, Ficek, Bičiště, Štěpánek, Šimek, Protivný.
    bahis siteleri