Poruba 2011 – SHK Hodonín 6:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
SHK Drtiči Hodonín
Pátek 24.09.2010, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    Domácí si připisují do tabulky zasloužené dva body, když byli po celé utkání lepším týmem, soupeře přestříleli jednoznačně 52:25 a radují se tak z výhry 6:2. (19:40:07)
     
    Střely na branku ve 3. třetině: 21:9.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    56:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Při hře čtyři na čtyři se trefuje přesně mezi Konvičkovy betony LUKÁŠ VRBA. Asistence: Radim Juránek.
     
    53:46
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to, co teď předvedl ADAM MOTYKA, byla skutečně parádička, za kterou by v extralize byl mezi žhavými adepty na Zlatou helmu. Projel přes celé kluziště, z hráčů Hodonína si udělal doslova přihlížející kužely a dokázal ještě puk i s gólmanem dostat za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    50:06
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kameníček si šikovně objel branku soupeře a poslal touš k druhé tyči na odkrytého TOMÁŠE BYSTRONĚ, který se nemohl mýlit. Asistence: Dalibor Kameníček.
     
    49:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté se přece jen dokázali prosadit. V přesilové hře pálil od modré Zháňal a LUKÁŠI KONEČNÉMU stačilo jen před Konvičkou změnit směr puku. Asistence: Radek Zháňal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: 14:9.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    Odsedek vyhrál buly, poslal puk na modrou k DAVIDU HUDEČKOVI a ten krásnou technickou střelou trefil přesně růžek branky. Asistence: patrik Odsedek.
     
    27:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Drtivý tlak Poruby a z něj pramenící další gól v hodonínské síti. Odsedkovu střelu dorážel přesně za záda gólmana LUKÁŠ KOFROŇ. Asistence: Patrik Odsedek.
     
    25:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    V přesilové hře dorážel Motykovu střelu z těžkého úhlu přesně do branky VLASTIMIL ZUBER. Asistence: Adam Motyka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině: 17:7.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    05:39
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vidlák našel před brankou zcela volného DALIBORA KAMENÍČKA, který trefil odkryté místo u pravé tyče a poslal tak Porubu do vedení. Asistence: Martin Vidlák, Tomáš Bystroň.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hezké odpoledne z Poruby. V pátém kole ligy juniorů se mimo jiné představí na porubské půdě hráči Hodonína. Oba celky proztaím mají na svém kontě poiuhé dva body. Kdo dokáže rozšířit svůj bodový zisk? To se dozvíme až po odehrání zápasu, z něhož budeme přinášet pouze změny stavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 6. Kameníček (Vidlák, Bystroň), 26. Zuber (Motyka), 28. Kofroň (Odsedek), 35. Hudeček (Odsedek), 51. Bystroň (Kameníček), 54. Motyka - 50. Konečný (Zháňal), 57. Vrba (Juránek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Konvička (Hanuska) - Svoboda, Jasiok, Dusík, Ferenc, Mládenka, Hudeček - Motyka, Barčák, Dominec - Bystroň, Kameníček, Vidlák - Kofroň, Odsedek, Zuber - Kurovský, Otawa, Sovadník.
    SHK Drtiči Hodonín: Rajčák (Jež) - Vrba, Lenkovič, Kulyk, Koubek, Mokráň, Miklík, Nekoranec, Juránek, Ivan, Běloch, Bilický, Přikryl, Blažek, Konečný, Zháňal, Navrátil, Smetana.

    Rozhodčí: Šeděnka - Hrubec, Moravec
    bahis siteleri