Frýdek-M. – Kometa Úvoz 2:7 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:3 (1:0, 1:2, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 26.09.2010, 14:00Liga juniorů
Partner:
     
    58:20
    Vsetín nyní propásl obrovskou příležitost. Nejprve Jakub Martyčák tváří v tvář brankáři minul, o pár vteřin později už už zvedal ruce Ondra, jeho pokus ale zastavila tyčka, za již překonaným Konvičkou.
     
    53:51
    Tyralík vyloučen za faul kolenem, hostům se naskýtá velká příležitost k obrácení skóre.
     
    51:47
    Ferenc při snaze o průnik přes domácího beka zvedl ruce až příliš vysoko a rozhodčí jej posílá na trestnou lavici. Jeho zákrok je navíc klasifikován jako úder do oblasti hlavy a krku, díky čemuž obdržel Ferenc trest na 2+10 minut. V dnešním utkání už si tedy nezahraje.
     
    46:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    A manko Porubských je opět smazáno. Nahození od modré sklepl Jasiok přímo na hůl ADAMA MOTYKY a ten z blízka bez problémů uklidil touš do odkryté branky. Poruba tak využívá svou početní výhodu. Asistence: Robin Jasiok, Patrik Odsedek.
     
    45:30
    Hrozící brejk Poruby zastavil Zbranek pouze za cenu faulu - dvě minuty, hákování.
     
    42:27
    Přesilovka Vsetínu dlouho nevydržela. Za porubskou brankou si Vítek zahrál na dřevorubce a odměnou mu je dvouminutový pobyt na trestné lavici za sekání.
     
    42:21
    Mládenka podrazil pronikajícího útočníka VHK a putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    41:42
    Vsetín vstřelil branku!
    Důrazný TOMÁŠ MARTYČÁK se s pukem protlačil až do střelecké pozice a jeho zakončení z blízka prošlo hostujícímu brankáři mezi betony. Asistence: Tomáš Motloch.
     
    35:06
    Martin Ferenc putuje na dvě minuty za katr, po faulu vysokou holí.
     
    34:31
    Chybělo málo a Poruba mohla jít znovu do vedení. Po zmatku před domácí brankou se nakonec touš dosta až k Barčákovi, ten ale v tísni nedokázal usměrnit puk do zcela odkryté branky.
     
    33:50
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínu se podařilo vyrovnat. Od mordé čáry vyslal utěšenou střelu PETR HRADIL, hostující brankář puk neviděl a když jej konečně spatřil, bylo již pozdě. Puk zapadl přesně k levé tyči. Asistence: Ondřej Lechner.
     
    30:23
    Až těsně po polovině zápasu zde máme první vyloučení. Dominec přehnal svou tvrdost u mantinelu a odchází si odpočinout na dvě minuty za vražení na ohrazení.
     
    28:41
    Lechner si vybruslil s pukem před brankou, smála se na něj odkrytá branka a v ní bezmocně sedící Konvička. Lechner ovšem z bezprostřední blízkosti vypálil mimo.
     
    24:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba bleskově otáčí zápas. Ihned po vyhraném vhazování se do kotouče opřel LUKÁŠ KOFROŇ a jeho pokus prošel nad Šenkovou lapačkou do sítě. Asistence: Jakub Peslar.
     
    23:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    A z časta jasna máme na Lapači vyrovnáno. Porubští ujeli do přečíslení dva na jednoho, Peslar se rozhodl pro střelu a touš proklouzl pod Šenkovým betonem do sítě. Bez asistence.
     
    15:50
    Zcela sám na brankáře uháněl vsetínský Motloch. V koncovce se rozhodl pro střelu mezi betony, Konvička však s úspěchem zatarasil cestu puku do sítě.
     
    13:21
    Jakub Martyčák z bezprostřední blízkosti neprostřelil Konvičku.
     
    4:59
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetínští se přeci jen prosazují. Pokus MÁRIA POKUSE zapadl k pravé tyči ostravské svatyně. Brankář Poruby natahoval svůj beton marně. Asistence: Petr Studený, Ondřej Lechner.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 5. Pokus (Studený, Lechner), 34. Hradil (Lechner), 42. Martyčák T. (Motloch) - 24. Peslar, 25. Kofroň (Peslar), 47. Motyka (Jasiok, Odsedek)


    VHK ROBE Vsetín: Šenk (Bača) - Ondra, Studený, Urban, Zbranek, Stupka, Skýba, Klimek, Romanov, Vítek, Pokus, Gromus, Tyralík, Hradil, Žabčík, Lechner, Martyčák, Valigura, Motloch, Martyčák J.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Konvička (Hanuska) - Dusík, Ferenc, Hudeček, Jasiok, Mládenka, Odsedek, Peslar, Barčák, Bystroň, Dominec, Kameníček, Kofroň, Kurovský, Motyka, Sovadník, Vidlák, Zuber.
    bahis siteleri