Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:10 (kon.) | Šumperk – Olomouc 1:12 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:10 (1:2, 0:7, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 26.09.2010, 10:15ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Dnešní utkání má zaslouženého vítěze, jímž se staly České Budějovice. Svému soupeři nasázely deset branek a radují se z vysokého vítězství 10:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek neděle. (12:33:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Dvěma minutami je oceněn prohřešek Valy (HBR).
     
    59:18
    Jihočechům přechod do útočné fáze nevyšel, na útočné modré čáře byli zastaveni hvizdem sudího kvůli jejich postavení mimo hru.
     
    58:32
    Hosté drží v těchto chvílích puk na svých holích a v závěru utkání se pokoušejí přehoupnout počet vstřelených branek přes magickou desítku. Zatím neúspěšně.
     
    57:00
    Krajcigr si nabruslil do útočného pásma a z vrcholu kruhů zápěstím vyslal ze své hole razantní střelu, brankář Dvořák však zareagoval včas a vyrazil ji levým betonem mimo svou svatyni.
     
    54:50
    Obrovský závar před brodskou svatyní gólem neskončil, gólman Vaněček předvedl několik výborných zákroků a také za vydatného přispění paní Štěstěny, když budejovický forvard přestřelil břevno, neinkasoval.
     
    54:13
    Obránce Lobo vystřelil od modré čáry, gólman Dvořák jeho střelu zápěstím vyrazil ramenem do rohu pásma hostů.
     
    52:46
    Smejkal s Vopelkou si v útočném pásmu narazili puk, druhý jmenovaný pálil zblízka před odkrytou brankou vysoko nad horní tyčku!
     
    51:03
    Ruova rána z vrcholu kruhů si cestu do branky nenašla, stopku jí vystavil gólman Vaněček, jenž chytil puk do náruče a přerušil hru.
     
    50:22
    Útočná akce Jihočechů je zastavena kvůli postavení mimo hru, kterého se hosté na útočném modré čáře dopustili. Buly ve stedním pásmu.
     
    49:20
    Rebelové si sice vytvořili značnou územní převahu, České Budějovice se však ubránily bez úhony a jsou už v plném počtu.
     
    47:47
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Potupná desítka je na světě. Gólman Vaněček vyrazil střelu Radka Prokeše jen do prostoru vedle sebe, kam si najel pro ležící puk VÁCLAV PAŠEK a přes brodské obránce zblízka zasunul kotouč k bližší tyčce do odkryté branky! Asistence: Radek Prokeš.
     
    47:20
    Domácí mají k dispozici dvouminutovou přesilovku, za katr usedl kvůli podražení Malovec (CEB).
     
    46:29
    Rebelové drží soupeře pod tlakem, zblízka dorážel útočník Mašek, ovšem jeho bekhendový pokus gólman Dvořák ukryl pod lapačkou a přerušil hru.
     
    45:53
    Zohorna zkoušel štěstí tvrdou ranou z pravého kruhu, těsně však minul vzdálenější tyčku a kotouč doletěl jen do rohu pásma.
     
    44:43
    Poměr sil na ledové ploše se na chvíli vyrovná, dvouminutový trest vyfasovaly České Budějovice od sudího za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Žáček (CEB).
     
    44:23
    Havlíčkobrodští se osvobodili dlouhým vyhozením až k Dvořákově bráně a aktivní obranou nepouštějí Jihočechy do souvislejšího tlaku nebo nebezpečnějšího zakončení.
     
    43:28
    Vyloučen je za podražení na 2 minuty Ludvík (HBR).
     
    42:14
    Smejkal si sjel do pravého kruhu a stihl zakončit, gólman Vaněček byl ve svém brankovišti na správném místě a lapil kotouč do náruče, čímž později přerušil hru.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Vlček (Hlídek) - 1. Pašek (Prokeš , Samohejl), 12. Samohejl (Prokeš, Pašek), 23. Pícha (Ruda ), 25. Pašek (Prokeš), 26. Vácha (Macháček), 26. Prokeš, 34. Smejkal (Kutiš, Malovec), 38. Ruda (Vopelka), 39. Prokeš (Pašek, Samohejl), 48. Pašek (Prokeš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Banes Motor České Budějovice:
    bahis siteleri