Havlíčkův Brod – Kadaň 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 4:1 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:1 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Znojmo – Jihlava 3:1 (kon.) | Tábor – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Chrudim 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (-:-, -:-, -:-)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 02.10.2010, 17:00 • Petružálek - Zavřel, Svoboda • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Havlíčkův Brod nakonec těsné vedení i přes kadaňský nápor ubránil, připisuje si tak 3 body za těsné vítězství 3:2. Severočeši se domů vrací s prázdnou. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního on-line přenosu a přeji vám příjemný zbytek dne. (19:31:31)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Hosté sáhli ke hře bez brankáře, hrají v 6 bruslařích a s prázdnou bránou!
     
    59:37
    Všetečka napřáhl na vrcholu levého kruhu, gólman Suchan měl však nekrytý výhled a tvrdou ránu bez větších problémů lapil do nastavené náruče. Po odpískání si Kadaň vyžádala oddechový čas.
     
    59:02
    Kadaň drží hru v útočném pásmu a snaží se probít do dobré pozice, jež by jí zajistila vyrovnání.
     
    58:00
    Bursík tvrdě vypálil z jízdy na vrcholu levého kruhu, jeho rána jen těsně minula vzdálenější horní růžek Suchanovy branky!
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po tvrdé ráně z hole Mariána Moravy dotlačil zblízka kotouč za Jarinova záda JIŘÍ ONDRÁČEK, jenž se pohotově zorientoval v nepřehledné situaci před brankou a posílá Rebely do vedení! Asistence: Marián Morava, Jan Knotek.
     
    56:34
    Vypjatá atmosféra přerostla v pořádnou bitku, jež se odehrála v rohu kadaňského pásma. Gólman Jarina zajel dost nevybíravě do havlíčkobrodského útočníka v blízkosti zadního mantinelu a k následné šarvátce, do níž se zapojila spousta hráčů, rázem nebylo daleko.
     
    55:51
    Vše je již v pořádku a může se začít opět hrát.
     
    55:51
    Světelná tabule na chvíli vypověděla poslušnost a rychle se měnící údaje na ní se s nadsázkou mohou rovnat světelným efektům osvětlení na zimním stadionu v Kotlině.
     
    54:28
    Balász si nabruslil do útočného pásma a v ideální palebné pozici z levého kruhu ostře vypálil zápěstím těsně vedle pravé tyčky Suchanovy branky.
     
    53:57
    Meidl využil svých dlouhých rukou v blízkosi kadaňské branky, když nejdříve naznačil pohybem pokus o její objetí, následně se však vrátil zpět a k bližší tyčce zasouval puk bekhendem neúspěšně. Brankář Jarina byl na místě a navíc přišel o masku.
     
    52:56
    Tvrdou střelu od modré čáry zlikvidoval Suchan svým pravým betonem a Rebelové založili hbitý brejk, na jehož konci stál Švaňhal. Ten se s pukem na holi prokličkoval až do předbrankového prostoru, v tísni však nedokázal nebezpečně zakončit.
     
    52:40
    Po několika nepřesnostech na obou stranách barikády vyhodili Rebelové kotouč na zakázané uvolnění, po kterém proběhne buly po levé ruce gólmana Suchana.
     
    51:48
    Kadaň vytrvávala v tlaku, jenže Rebelové jí při kombinaci nedopřáli dostatek potřebného prostoru a záhy se puku sami zmocnili. Při rychlém protiútoku střílel z mezikruží M. Ondráček, gólman Jarina neudržel v náručí puk a havlíčkobrodský útočník neuspěl ani z následné dorážky.
     
    50:38
    Útočník Rohan postupoval kolem brodských beků do Suchanovy blízkosti, při přechodu přes modrou čáru se však dostal do postavení mimo hru.
     
    49:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Marián Morava, JAN KNOTEK vložil mezi kruhy puku do cesty svou hůl a jemnou tečí usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Jariny! Asistence: Marián Morava, Michal Kempný.
     
    49:18
    Herecký kousek nám teď předvedl mezi kruhy jeden z kadaňských hráčů, po němž putuje Voj. Němec (HBR) na trestnou lavici v rámci osobního desetiminutového trestu za nesportovní chování kvůli protestům.
     
    48:47
    Kadaň se svědomitě brání a daří se jí přerušovat brodský tlak častými vyhozeními.
     
    48:00
    Všetečka (KAD) vyfasoval 2 minuty za hrubost.
     
    47:39
    Dvojice Meidl - Třetina byla hodně aktivní v dorážení před kadaňským brankovištěm a několikrát prověřila betony gólmana Jariny, poté se odehrál za brankou hostů dlouhý a tvrdý souboj o kotouč, z nějž nakonec vyšli vítězně domácí hráči. Na lavici hanby usedli Šenkeřík (HBR) za hrubost, Mazanec (KAD) za hru vysokou holí a Radulay (KAD) za hrubost.
     
    47:10
    Po Jelínkově ráně od modré čáry se kototouč odrazil v mezikruží na hůl Zábranského, jenž v záklonu z těžké pozice nastřelil před brankou nohy svého spoluhráče J. Ondráčka.
     
    46:29
    Agilní Eiselt se znovu objevil ve střelecké pozici, z protoru mezi kruhy a tísně brodského obránce však nevyzrál na připraveného brankáře Suchana.
     
    45:20
    Šenkeřík zakončoval z vrcholu kruhů, když měl dostatek času i prostoru k nebezpečnému zakončení, nepropálil však mlýnici hokejistů před Jarinovou brankou.
     
    43:42
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Kadaň vytvořila kolem brodské branky obrovský závar, když na brankáře Suchana dorážela v bezprostřední blízkosti a její důraz nakonec přinesl kýžené ovoce, když se kotouč ze skrumáže před brankou odrazil na hůl osamoceného VÁCLAVA EISELTA, jenž už měl lehkou úlohu zblízka zasunout puk do poloprázdné brány! Asistence: Libor Hlubuček, Stanislav Mikšovic.
     
    43:28
    Hosté sevřeli svého protivníka pod mohutný nápor, gólman Suchan čelil spoustě nebezpečných projektilů a zneškodnil také jednu dorážku zblízka. Naposledy vychytal z levého kruhu zakončující Balásze, jehož ránu vytěsnil koncem betonu do ochranné sítě.
     
    42:43
    Rozhodčí vyloučili Zohornu (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    42:00
    M. Hlinka si nabruslil do útočného pásma, kde v pravém kruhu zpoza kadaňskjého beka tvrdě vypálil zápěstím, brankář Jarina však pobýval ve svém brankovišti na dobrém místě a kotouč poslal mimo svou bránu vyrážečkou.
     
    41:06
    Mikšovic dojel k nahozenému puku a z velkého úhlu zkoušel překvapit gólmana Suchana, ale ten byl u své pravé tyčky připravený k zásahu. Rebelové se záhy nadýchli k rychlému protiútoku, ztroskotali však na útočné modré čáře, kde se provinili postavením mimo hru.
     
    40:19
    Balász zakončoval po rychlém vybruslení do levého kruhu k bližší tyčce, havlíčkobrodský bek, jenž stihl ke kadaňskému forvardovi včas přistoupit, zblokoval jeho střelecký pokus do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyzněla příznivěji pro hosty ze severočeské Kadaně, jimž se podařilo s Rebely srovnat krok po trefě obránce Libora Hlubučka. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 18:43, platí v Kotlině vyrovnaný stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Nejdříve se vyznamenal několika skvělými zákroky zblízka pohotový gólman Suchan, následně Rebelové vyvezli kotouč do útočného pásma, kde vyvinuli na osobu brankáře Jariny neuvěřitelný tlak. Kolem strážce kadaňské svatyně létala jedna nebezpečná rána za druhou a je nutné dodat, že především z ideálních palebných pozic. Nechyběla rovněž zakončení zblízka, jež Jarina skvělými zákroky zpacifikoval!
     
    38:42
    Knotek po zisku pozic v útočném pásmu střílel od modré čáry, kotouči však zkřížil cestu bránící hráč Kadaně a zblokoval ho do bezpečí.
     
    37:10
    Nejdříve pálil zblízka do Jarinových betonů Třetina, brzy přispěl se svou troškou do mlýna také Fiedler, jenž z první střílel po přiťuknutí zpoza branky mezi kruhy a ztroskotal na betonu gólmana Jariny, jenž předvedl skvělý reflex.
     
    36:11
    Severočeši si cestu zpět do útočného pásma nenašli, jejich nepřesná a dlouhá nahrávka z obranného pásma skončila jen na zakázaném uvolnění, po němž se bude vhazovat v Jarinově blízkosti.
     
    35:35
    Po vytrvalém obléhání brankáře Suchana vše řeší sám brodský muž s maskou, jenž ukryl pod svou lapačkou puk a přerušil tímto způsobem hru.
     
    34:30
    Voj Němec těžil z Třetinovy práce, když od něj v rohu kadaňského pásma převzal nahrávku, nabruslil si do střelu levého kruhu a zápěstím zakončil k bližší tyčce jen do Jarinovy vyrážečky.
     
    33:27
    Domácí v plném počtu.
     
    33:16
    Sám faulovaný hráč však neuspěl, když zblízka poslal svou střelu po ledě jen do Jarinových nastavených betonů.
     
    33:16
    Kadaň měla tlak, ale gólman Suchan vyrazil kotouč do středního pásma, kde se ho ujal J. ondráček a v samostatném nájezdu byl hákován, rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    31:50
    Fiedler měl před sebou u pravého mantinelu spoustu volného prostoru a poslal ideální pas do jízdy J. Ondráčkovi, jehož rána z levého kruhu a bez přípravy skončila jen v Jarinově náruči!
     
    31:27
    Knotek (HBR) rozkmital své rychlé nohy a probil se přes kadaňského obránce až do zakončení, z úhlu však střílel v tísni bekhendem a brankář Jarina neměl moc práce jeho projektil zlikvidovat. Po odpískání je sám potrestán za držení protihráče.
     
    31:00
    Mužík nabral na útočné modré čáře rychlost a neohroženě si to namířil až do Suchanovy blízkosti, v levém kruhu poslal zadovkou šikovnou zpětnou nahrávku, jíž však žádný z jeho spoluhráčů nezasáhl.
     
    29:20
    Hosté jsou kompletní, domácí ještě v posledních sekundách přesilovky zaměstnali gólmana Jarinu sprškou projektilů od modré čáry, jenže účinný recept na něj nenašli.
     
    28:40
    Jelínkova rána byla mezi kruhy ještě skrumáží hráčů tečována, svůj cíl však nezasáhla, když proletěla nedaleko vedle levé tyčky kadaňské brány.
     
    28:00
    Kepmný střílel z mohutného nápřahu na modré čáře a tvrdou ranou nechal vyniknout vystrčený beton brankáře Jariny, jenž vytěsnil kotouč jen do prostoru levého kruhu, odkud dorážel do jeho náruče volný Meidl!
     
    27:52
    Havlíčkův Brod se rozmístil do postavení velkého čtverce v útočném pásmu, nepřesnou nahrávkou se však sám vytlačil z blízkosti gólmana Jariny.
     
    27:20
    U levého mantinelu kadaňského pásma zalehl kotouč Fiala (KAD), který si odnesl 2 minuty za zdržování hry.
     
    26:58
    Havlíčkobrodští si sice probili cestu do útočného pásma, odtud jsou však rychlostí blesku kadaňským vyhozením vykázáni do Suchanovy blízkosti.
     
    26:30
    Dvouminutový trest za hru vysokou holí vyfasoval J. Bauer (KAD).
     
    26:06
    Kempný se nemazal s kotoučem na modré čáře a tvrdě ho vyslal směrem ke kadaňské brance, ovšem neměl seštelovaná dobře mířidla, když jeho projektil letěl těsně vedle.
     
    25:54
    Rebelové mohli rychle odpovědět, jenže dlouhé přihrávce na rozjeté útočníky u útočné modré čáry chyběla troška přesnosti k úspěchu. Takto končí kotouč jen na havlíčkobrodském zakázaném uvolnění.
     
    24:48
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Kadaň sevřela Rebely pod mohutný tlak a raduje se z vyrovnání. Kotouč putoval po ose Stanislav Mikšovic, Ladislav Boušek - LIBOR HLUBUČEK, posledně jemnovaný napřáhl na vrcholu poravého kruhu a propálil tvrdou ranou vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ladislav Boušek, Stanislav Mikšovic.
     
    23:29
    Po havlíčkobrodském vyhození se tlačil zpět do Suchanovy blízkosti rozjetý útočník Balázs, jenže ho zastavil důsledně bránící bek Morava, po jehož zákroku brodský gólman odpálil holí puk do bezpečí.
     
    23:02
    Na lavici hanby po souboji v rohu brodského pásma zamířil obránce Vošmik (HBR), který dostal 2 minuty za hru vysokou holí. Hostům se nabízí přesilovka 5 proti 4.
     
    22:08
    Kadaň vyhodila kotouč na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat v kruhu po levici jejího brankáře Jariny.
     
    21:42
    Hezký obranný zákrok předvedl u vlastní modré čáry obránce Sova, když tělem odstavil soupeřova útočníka a pustil k puku své spoluhráče.
     
    21:03
    Kadaň je kompletní, přečkala dvouminutové oslabení bez úhony a při hře 5 na 5 může sama pomýšlet na přínos práce pro brodského brankáře Suchana.
     
    20:30
    Rebelové pokračují v přesilové hře 5 na 4 z první třetiny, hosté se však po vhazování ujali kotouče a vyhodili ho do pro ně bezpečných míst hřiště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali na začátku drtivý tlak Rebelů, kteří se chopili vedení záslouhou skórujícího obránce Petra Šenkeříka. Hosté se postupně začínali osmělovat, brankář Suchan měl plné ruce práce, ovšem uhájil čisté konto. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 17:52, vede Havlíčkův Brod nad Kadaní 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Po rychlé kombinaci v útočném pásmu střílel z levého kruhu volný M. Hlinka, jeho dělovka se však mezi tyče Jarinovy svatyně nevešla, proletěla těsně vedle levé tyčky.
     
    19:03
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil v ochranné síti za brankou Kadaně, rozhodčí uděluje dvouminutový trest J. Bauerovi (KAD), jenž se provinil zdržováním hry.
     
    17:55
    Schmidt nahodil kotouč před branku, který zasáhl jen Suchanovy připravené betony, k následným dorážkám se však tlačili číhající kadaňští útočníci, přes důsledné brodské beky si ale nenašli volnou cestu.
     
    17:13
    Domácí hokejisté ustáli oslabení bez úhony, již jsou v plném počtu hráčů na ledě a pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    16:55
    Do samostatného úniku se teď dostal Boušek a z bezprostřední blízkosti poslal střelou zápěstím kotouč vysoko nad horní tyčku havlíčkobrodské branky!
     
    16:11
    Severočeši si zatím hledají cestičku přes havlíčkobrodský obranný val marně, protože ten funguje kompaktně a daří se mu vyhazovat puky do uctivé vzdálenosti od svého gólmana.
     
    15:17
    Bojovníci z Kotliny zvládli vhazování ve svém pásmu lépe a okamžitě se osvobodili dlouhým vyhozením po ledě až do panství kadaňského gólmana Jariny.
     
    15:13
    Hosté nepolevují a jejich útočná snaha pokračuje. Od modré čáry po dlouhém obléhání branky střílel Szakal, prověřil však jen pevnost Suchanových betonů. Po odpískání je na lavici hanby sudím vykázán Morava (HBR) za nedovolené bránění.
     
    13:32
    Rebelové jsou v plném počtu, ustáli severočeský nápor, když na gólmana Suchana létala jedna střela za druhou. Strážce havlíčkobrodské svatyně si ale počínal bezchybně a v těžké chvilce podržel svůj tým.
     
    13:16
    Dvakrát zakončoval od modré čáry tvrdě po ledě Mikšovic, v obou případech však úřadovaly připravené scuhanovy betony. Po tečovaném projektilu Hlubučka z druhé strany pásma zaduněl puk jen o zadní mantinel.
     
    12:03
    Hosré se zabydleli v útočném pásmu, zaujali přesilovkové pozice a probili se ke střele. Z vrcholu levého kruhu to zkoušel obránce Všetečka, brankář Suchan měl zakrytý výhled, přesto puk dokázal vytěsnit betony do rohu brodského pásma.
     
    11:46
    Domácí hráči vyhráli důležité vhazování ve svém obranném pásmu a po získání kotouče se okamžitě osvobodili rychlým vyhozením přes všechny čáry až do blízkosti gólmana Jariny.
     
    11:32
    Havlíčkův Brod špatně střídal a je potrestán dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká obránce Soldán (HBR).
     
    10:51
    Kadaň je v plném počtu, pokračuje se ve hře 5 na 5. Havlíčkobrodští hokejisté si sice vytvořili územní převahu, jenže až na dva nebezpečnější projektily, které brankář Jarina zlikvidoval, se do vážnější situace neprobili.
     
    10:49
    Přece jenom se gólman Jarina dostal do akce, nejdříve zneškodnil Třetinovu ránu z levého kruhu betonem, poté si poradil i s Jelínkovou dělovkou od modré čářry, jíž ukryl v lapačce.
     
    10:12
    Rebelové se opět s nažili v útočném pásmu rozhýbat kadaňskou obranu a provětrat zatím málo vytíženého brankáře Jarinu, jenže nepřesná nahrávka zpět na modoru čáru je vyhnala do středního pásma.
     
    9:25
    Rebelové zamkli svého soka v hloubi jeho obranné pásma a tlačili ho do úzkých, po nepřesné střele ale Kadaň vybojovala puk a vyhodila do bezpečí.
     
    8:51
    Hra se velice vyrovnanala, výpady Severočechů už rozhodně nejsou ojedinělým jevem. Své spoluhráče však přibrzdil zbytečný útoční faul. Na trestnou lavici je vykázán Mužík (KAD) za nedovolené bránění.
     
    7:45
    Teď se pokoušejí o něco podobného rebelové, jejich forčeking zatím zadáky Kadaně pořádně trápí, ale soupeřovy forvardy nepouštějí k puku a k případné nebezpečnější šanci.
     
    7:01
    Boušek se dostal k puku po nepřesné nahrávce při domácí rozehrávce, okamžitě vypálil od modré čáry a v prostoru před brankou ještě zkoušel tečovat puk osamocený Eiselt, gólman Suchan se však roztáhl ve svém území a betony nepustil puk za svá záda!
     
    5:20
    Na druhé straně kluziště zkoušel štěstí střelou z levého vrcholu kruhu Hájek, gólman Suchan byl však ve svém brankovišti na správném místě a včas. Zasáhnul svými betony, jimiž vyrazil puk do bezpečí.
     
    4:48
    Z práce svých spoluhráčů mohl profitovat brodský bek A. Jelínek, k němuž se odrazil kotouč, ale z vrcholu kruhů nastřelil jen před sebou bránícího hráče, gólman Jarina zasahovat nemusel.
     
    3:55
    Osmělovat se pozvolna začíná také Kadaň, podařilo se jí držet hru za havlíčkobrodským gólmanem Suchanem. Dále se ale neprobili, protože domácí hráči zalehli u mantinelu kotouč a přerušili hru.
     
    3:28
    Útočné choutky Rebelů neberou konců, hosté se však na chvíli osvobodili z velkého tlaku, když vytlačili kotouč ze svého obranného pásma a jejich soupeř byl následně zastaven postavením mimo hru.
     
    3:00
    Severočeši se na chvíli vymanili z havlíčkobrodského objetí a další pokus o návrat do útočných pozic domácích končí postavením mimo hru, jež neuniklo pozornosti čárového sudího.
     
    2:16
    Rebelové jsou při chuti a drží se v útočném pásmu, kde kombinují a hledají si ideální palebnou pozici k ohrožení gólmana Jariny, zatím však neúspěšně.
     
    0:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A hned první akce Rebelů končí gólem! Třetina vybojoval za brankou puk, poslal jej Šenkeříkovi, který se nemýlil střelou do růžku branky. Asistence: Třetina, Ondraček Martin.
     
    0:08
    První akce hostů končí postavením mimo hru
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči již vjíždí na led. Vše je připraveno na začátek dnešního zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:

    Suchan (Opršal) - Kempný, Šekeřík, Sova, Morava, Vosmik, Jelínek, Soldán, Zítka - Meidl, Třetina, Němec Voj., Hlinka, Knotek, Ondráček M., Ondráček J., Zábranský, Švaňhal, Hadrava, Fiedler, Zohorna.

    Sportovní klub Kadaň:

    Jarina (Kaššák) - Schmidt, Szakal, Všetečka, Hlubuček, Trefný, Mazanec, Hájek - Balázs, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Boušek, Rohan, Fiala, Radulay, Ton K., Freiberg, Mužík

    Rozhodčí: .
     
    Dobrý den, z Kotliny vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - SK Kadaň v rámci 6. kola 1. hokejové ligy. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Šenkeřík (Třetina, M. Ondráček), 50. Knotek (Morava, Kempný), 58. J. Ondráček (Morava, Knotek) - 25. Hlubuček (Boušek, Mikšovic), 44. Eiselt (Hlubuček, Mikšovic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Kempný, Šekeřík, Sova, Morava, Vosmik, Jelínek, Soldán, Zítka - Meidl, Třetina, Němec Voj., Hlinka, Knotek, Ondráček M., Ondráček J., Zábranský, Švaňhal, Hadrava, Fiedler, Zohorna.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (Kaššák) - Schmidt, Szakal, Všetečka, Hlubuček, Trefný, Mazanec, Hájek - Balázs, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Boušek, Rohan, Fiala, Radulay, Ton K., Freiberg, Mužík
    bahis siteleri