Kometa Brno – Zlín 2:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Plzeň 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 7:0 (kon.) | Znojmo – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
AZ Havířov
Pondělí 11.10.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    41:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nepolevují ze svého mohutného brankostroje ani v závěrečném dějství, když tentokrát překonal gólmana Zelenku hezkou ranou další bek ONDŘEJ ŠÍMA! Bez asistence.
     
    32:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po přituknutí Filipa Ondráčka vystřelil od modré čáry RADEK NOVOTNÝ, proti jehož tvrdému a přesnému projektilu měl gólman Zelenka zcela zakrytý výhled, a kotouč od jeho pravého betonu skončil až v síti havíčovské branky! Asistence: Filip Ondráček.
     
    31:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V situaci 2 na 1 Jan Milfait vyslal nepovedenou nahrávku z levého kruhu na MICHALA ZDRAŽILA, ke kterému se nakonec od hole havířovského hráče odrazil puk a z bezprostřední blízkosti v těsném souboji nastřelil kousek před sebou stojícího gólmana Zelenku, od kterého se kotouč šťastně odrazil až za brankovou čáru! Asistence: Jan Milfait.
     
    17:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hokejisté nabídnutou přesilovku brzy využili ve svůj prospěch. Po přiťuknutí Jana Milfaita pálil z velkého nápřahu na modré čáře JIŘÍ MUSIL a svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jan Milfait.
     
    10:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Nahozený puk ze středního pásma dobruslil rozjetý MICHAL ZDRAŽIL a z pravé strany do něj v úhlu doslova plácnul bekhendem, puk však poslal přesně ke vzdálenější tyčce mimo dosah gólmana Matouška! Asistence: Jan Milfait.
     
    7:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hynek Zohorna poslal puk mezi kruhy, kde se do krkolomé pozice v obležení havíčovských beků dostal kapitán JAN MILFAIT, z těžké pozice však zakončil a prostřelil gólmana Matouška! Asistence: Hynek Zohorna.
     
    1:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dostávají do rychlého vedení. Po vyhraném vhazování se dostal kotouč od Pavla Blažka na hůl FILIPA ONDRÁČKA, jehož razantní a přesná rána z protoru mezi kruhy zapadla do sítě za zády překonaného gólmana Matouška! Asistence: Pavel Blažek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Ondráček (P. Blažek), 8. J. Milfait (Zohorna), 11. Zdražil (J. Milfait), 18. Musil (J. Milfait), 32. Zdražil (J.Milfait), 33. Novotný (Ondráček), 42. Šíma


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    AZ Havířov:
    bahis siteleri