Kometa Brno – Zlín 4:2 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Vítkovice – K. Vary 2:1 (po s.n.)
Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Kladno – Třinec 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 2:1 (kon.)
Slavia – Sparta 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 31.10.2010, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Stejně jako při vyrovnávající brance se prosazuje podobně nečekanou ranou z úhlu ADAM PINEAULT. Asistence: Rastislav Špirko.
     
    54:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Místní specialita dvou slepených branek v závěru třetí třetiny je znovu k vidění v ČEZ Areně. ADAM PINEAULT sice byl ve velmi těžkém úhlu, ale přesto se pokusil zakončit a to domácím vyšlo. Dosud bezchybný Hübl se musí červenat, protože ho domácí forvard nachytal nečekanou ranou nad vyrážečku. Asistence: Branislav Mezei.
     
    54:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton ještě neříká poslední slovo a vrací se do utkání. Koukal našel Koláře I, který od zadního mantinelu našel v předbrankovém prostoru volného LIBORA PIVKA, a ten snižuje prudkou ranou pod lapačku Hübla na 2:3 z pohledu domácích. Asistence: Jan Kolář I a Petr Koukal.
     
    49:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvoubrankový rozdíl. Mezei ve vlastní třetině nepochopitelně rozehrál na hůl FRANTIŠKA LUKEŠE, který v úniku zakončuje přízemní ranou bezchybně k pravé tyčce. Bez asistence.
     
    28:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení až teď. Krásnou nahrávku Kracíka do středu hřiště proměnil dvě vteřiny před vypršením trestu Jillsona pěknou tečí MAREK ČERNOŠEK. Asistence: Jaroslav Kracík.
     
    22:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton proměnuje přesilovou hru a z kraje druhé třetiny vyrovnává. Špirko krásně projel až k brance, kde našel DANIELA RÁKOSE, který i s trochou štěstí tvrdou ranou propasíroval touš mezi betony Hübla. Asistence: Rastislav Špirko a Jakub Nakládal.
     
    19:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velký závar před Růžičkou končí první brankou dnešního duelu. Dnes zatím velmi aktivní JAROSLAV KRACÍK se zjevil před domácím brankářem a vypálil. Ten si puk poté nešťastně srazil za svá záda. Asistence: Peter Jánský.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 23. Rákos (Špirko, Nakládal), 55. Pivko (Kolář I, Koukal), 55. Pineault (Mezei), 64. Pineault (Špirko) - 20. Kracík (Jánský), 29. Černošek (Kracík), 50. Lukeš


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) – Nakládal, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, Kolář II – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Zohorna, Pivko – Pineault, Špirko, Somík – Radil, Rákos, Kousal - Buchtele.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba

    HC VERVA Litvínov: J. Hübl (Franěk) – Černošek, Jareš, Kroupa, Kubát, Kousalík, Skuhrovec – Lukeš, V. Hübl, Černý - Kubinčák, Jenáček, Ručinský - Trávníček, Kracík, Jánský – Majdan, Gerhát, Rindoš – Gula.

    Trenéři: Robert Reichel a Jiří Kučera

    Rozhodčí: Minář, Smitka - Jílek, Jindra

    Diváci: 8852
    bahis siteleri