Litvínov – Plzeň 0:3 (kon.) | Vítkovice – Slavia 2:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 7:1 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Liberec – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Sparta – Třinec 0:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (0:0, 1:0, 4:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 02.11.2010, 17:40 • Tipsport arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    MARTIN ČAKAJÍK zachytil vyhození Pardubic a nekompromisně napálil puk od modré do prázdné branky. Bez asistence. 4:1.
     
    54:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a jde opět do dvoubrankového vedení. Kudrna se ujal puku v rohu kluziště, nabruslil před Růžičku a nadvakrát doklepl puk pod jeho betony až do branky. Asistence: Podkonický, Čakajík. 3:1.
     
    49:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V Tipsport areně už je to jen o branku! Buchtele se ujal puku za brankou, neunáhlil se a poslal puk místo na Pince přes celé brankoviště na zcela volného LUKÁŠE RADILA, pro kterého už nebyl problém trefit opuštěnou libereckou klec. Asistence: Buchtele. 2:1.
     
    42:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do dvoubrankového vedení. Plodek zavezl puk až před Růžičku, kde ho pardubický brankář vyrazil před sebe. Tam se už zjevil nikým nehlídaný ZDENĚK ONDŘEJ a poslal puk pod víko. Asistence: Plodek. Víšek. 2:0.
     
    28:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí pět vteřin před návratem Pivka přeci jen využívají přesilovou hru! Klimenta naservíroval puk před branku, kde si od modré najel JAN VÝTISK a poslal kotouč do pardubické svatyně. Asistence: Klimenta, Vak. 1:0.
    Marken.cz

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 29. Výtisk (Klimenta, Vak), 43. Ondřej (Plodek, Víšek), 55. Kudrna (Podkonický, Čakajík), 60. Čakajík - 50. Radil (Buchtele)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hunkes, Moravec, Trončinský, Derner, Holub, Výtisk, Rýgl - Kica, Bárta, Dušek, Klimenta, Víšek, Kudrna, Plodek, Hořava, Ondřej, Podkonický, Vak, Nedvěd.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) - Kaberle, Jillson, Kočí, Píša, Mezei, Kolář II., Nakládal - Špirko, Bartek, Pivko, Pineault, Koukal, Buchtele, Kolář I., Rákos, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Somík.

    Rozhodčí: Fraňo, Hodek - Jílek, Jindra.
    bahis siteleri