Vsetín – Karviná (Baník) 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HK Baník Karviná
Sobota 06.11.2010, 17:30Liga juniorů
Partner:
     
    54:47
    Vsetín vstřelil branku!
    Střelu od modré společnými silami tečovali Kubo s ONDŘEJEM LECHNEREM a brankář hostí byl proti této teči bezmocný. Asistence: Martin Kubo, Michal Ondra.
     
    54:18
    Vsetín vstřelil branku!
    Tak toto bylo ukázkové. Valigura se protlačil přes dvojici soupeřových hráčů, následně ještě dokázal přihrát najetému DAVIDU VÍTKOVI a ten zblízka zavěsil pod břevno. Asistence: Martin Valigura.
     
    37:53
    Vsetín vstřelil branku!
    Kubo poslal od modré přesnou přihrávku před branku a ONDŘEJI LECHNEROVI stačilo pouze nastavit hůl, od které se černý nesmysl odrazil přesně mezi betony Žídka. Asistence: Martin Kubo.
     
    36:34
    Vsetín vstřelil branku!
    MICHAL ONDRA dostal šikovnou přihrávku na brankoviště, zela před ním odkrytá svatyně a ležící brankář hostí, pro domácího útočníka tak nebylo těžké vyrovnat. Asistence: Martin Kubo.
     
    31:44
    Orlová právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování vypálil od modré PATRIK GANČAŘÍK a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Szajter.
     
    28:53
    Vsetín vstřelil branku!
    Ve skrumáži před brankou se ke kotouči dostal MARTIN KUBO, který zachoval chladnou hlavu, vybruslil si do výhodnější pozice, a následně i s trochou štěstí prostřelil ležícího brankáře Orlové. Asistence: Ondřej Zbranek.
     
    27:33
    Orlová právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ MALÍK vypálil z pravého křídla na branku a jeho pokus se zastavil až v síti domácí svatyně. Asistence: Jakub Bazgier.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 29. Kubo (Zbranek), 37. Ondra (Kubo), 38. Lechner (Kubo), 55. Vítek (Valigura), 55. Lechner (Kubo, Ondra) - 28. Malík (Bazgier), 32. Gančařík (Szajter)


    VHK ROBE Vsetín:
    HK Baník Karviná:
    bahis siteleri