Benátky n/J – Beroun 6:1 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Tábor 4:3 (po s.n.) | Chrudim – Kadaň 4:3 (kon.) | Olomouc – Třebíč 4:5 (kon.)
Písek – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
6:1 (2:0, 4:0, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
Středa 10.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:19
    Beroun právě vstřelil branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru. Střelu z kruhu vyrazil Vošvrda pouze vedle sebe, kde stál zcela volný JIŘÍ HAŠEK, pro kterého nebyl problém doklepnout puk bekhendem do odkryté branky. Asistence: Jan Látal.
     
    29:52
    Benátky právě vstřelily branku!
    U levé tyčky si počíhal na puk TOMÁŠ URBAN a nadvakrát překonal ležícího Furcha. Asistence: Petr Kica.
     
    29:38
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté udělali chybu při střídání. Na útočné modré se chopil puku MAREK LOSKOT a i když byl zezadu obtěžován Nedvědem, dokázal perfektní kličkou vykoupat Furcha a pak trochu se štěstím dostat puk do branky. Asistence: Martin Rýgl.
     
    26:53
    Benátky právě vstřelily branku!
    Nepřesné rozehrávky Berouna se ve středním pásmu chopil JOSEF SKOŘEPA a vyrazil ze strany vstříc Furchovi, toho zmátl naznačením střely. Furch udělal pohyb do levé strany své branky, Skořepa si puk stáhl a z téměř nulového úhlu trefil opuštěnou branku. Bez asistence.
     
    25:58
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté se ale po vyhození puku nestihli pořádně zformovat v obraně. Domácí podnikli rychlý protiútok, na jehož konci Klimenta oslovil přesnou přihrávkou JANA PLODKA, který z hranice brankoviště doklepl puk do opuštěné části branky. Asistence: Tomáš Klimenta, Petr Kolmann.
     
    2:58
    Benátky právě vstřelily branku!
    Na levém křídle se uvolnil PETR KICA, vřítil se do útočného pásma a přesnou střelou z kruhu možná trochu zaskočil Dominika Furcha, který si na puk sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil. Asistence: Tomáš Urban.
     
    1:03
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tentokrát z druhé strany si klestil cestu MAREK LOSKOT směrem na Furcha, kterého střelou po ledě překonal. Asistence: Petr Kica, Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 2. Loskot (Kica, Urban), 3. Kica (Urban), 26. Plodek (Klimenta, Kolmann), 27. Skořepa, 30. Loskot (Rýgl), 30. Urban (Kica) - 42. Hašek (Látal)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Nedvídek) - Kolmann, Drábek, Vála, Pavlů, Rýgl, Mrkvička, Kajínek - Kica, Weiss, Loskot, Bárta, Kopic, Víšek, Plodek, Klimenta, Urban, Pabiška, Skořepa, Jech, Krejčík.
    Medvědi Beroun 1933: Furch (30. Kareš) - Jebavý, Husák, Nedvěd, Látal, Malý, Růžička - Žalčík, Besser, Pavel, Švagrovský, Karpov, Kupec, Rudovský, Hašek, Hafenrichter, Vlček, Novotný, Kafka.

    Rozhodčí: Jebavý - Arazimová, Špringl

    Diváci: 344
    bahis siteleri