Plzeň – Kladno 3:2 (kon.) | Zlín – Motor ČB 5:3 (kon.) | Litvínov – Sparta 2:1 (kon.)
K. Vary – Třinec 3:2 (po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 5:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Slavia Praha
5:4 (1:1, 1:0, 2:3 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 19.11.2010, 18:15 • O2 arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vítězný nájezd si připsal TOMÁŠ SVOBODA.
     
    53:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Adam Svoboda chtěl pomoci svým obráncům a vyhodil puk přesně na hůl Doležalakterý okamžitě vypálil. Před brankou ještě puk tečoval DMITRIJ JAŠKIN a kotouč se nakonec doslovat došoural za brankovou čáru. Asistence: Jiří Doležal.
     
    50:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Před brankou Slavie bylo horko hodně dlouho, ale Kopřiva odolával zejména Kolářovým pokusům. Při signalizované výhodě ale Kolář přihrál puk před branku a houštinu těl propálil JAN STARÝ. Asistence: Jan Kolář.
     
    48:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vondrkovo nahození dorazil do odkryté branky VLADIMÍR RŮŽIČKA a srovnal tak stav na 3:3. Asistence: Michal Vondrka.
     
    42:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nakonec se tak opravdu děje. Další ztrátu puku v pásmu Slavie hosté trestají. Přímo z hole jednoho z beků trefil přesně růžek branky JAN BUCHTELE.
     
    41:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po chybě obránce Žižky za vlastní brankou se k puku dostal RASTISLAV ŠPIRKO a překvapivým manévrem dokázal protlačit kotouč do sítě. Asistence: Martin Bartek.
     
    27:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vondrka zavezl puk do útočného pásma. Zasekl, počkal si až mu najedou spoluhráči a poté přihrál přesně TOMÁŠI ŽIŽKOVI, který se přesnou střelou z levého kruhu nemýlil. Asistence: Michal Vondrka a Petr Kadlec.
     
    14:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Holec pálil z vrcholu kruhu, po několika odrazech se puk dostal k MARKU TOMICOVI, který zblízka nedal střelou pod víko brankáři šanci. Asistence: Miroslav Holec.
     
    07:34
    Pardubice právě vstřelily branku!
    ALEŠ PÍŠA se dostal ke střele od modré, Kopřiva příliš mnoho neviděl, a tak pouze vyrazil kotouč do stínících hráčů, od jejichž nohou se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Martin Bartek.
    Marken.cz

    Patrik Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Tomica (Holec), 28. Žižka (Vondrka, Kadlec), 49. Růžička (Vondrka), 54. Jaškin (Doležal), 65. Svoboda - 8. Píša (Bartek), 42. Špirko (Bartek), 43. Buchtele, 51. Starý (Kolář)


    HC Slavia Praha: Kopřiva - Kadlec, Kuboš, Žižka, Roth, Vašíček, Kolařík, Špelda, Žejdl - Vondrka, V. Růžička ml., Pospíšil - T. Svoboda, Holec, Tomica - Jaškin, Micka, Krenželok - P. Jelínek, Endál, Doležal.
    HC Dynamo Pardubice: Svoboda - Nakládal, Kaberle, Píša, Kočí, Jillson, Mezei, Kolář II - Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Zohorna, Pivko - Pineault, Špirko, Somík - Rákos, Radil, Buchtele - Nahodil.

    Rozhodčí: Hradil, Minář - Bryška, Novák

    Diváci: 6902
    bahis siteleri