Třinec – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 6:5 (kon.) | Hr. Králové – Písek 2:1 (kon.)
Plzeň – Chomutov 9:1 (kon.) | Vsetín – Havířov 6:3 (kon.) | K. Vary – Sparta 3:4 (po pr.)
Liberec – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:5 (3:0, 2:0, 1:5)
HC Dukla Jihlava
Sobota 20.11.2010, 12:15 • Hokejová hala dětí a mládeže • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (14:42:04)
     
    57:41
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští hráči jsou nezdolnými bojovníky a snižují zdánlivě beznadějné skóre na rozdíl jedné branky! Střecha zavezl puk před bránu, tam jej přiťukl na JANA ŠTĚPÁNA a ten skóruje. Asistence: Tomáš Střecha.
     
    56:30
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlava využívá další přesilovku 5 na 3. Po střele od modré zůstal puk ležet v brankovišti a chvíli nikdo nevěděl, kde je. Jako první se zorientoval TOMÁŠ STŘECHA, skočil po něm a v leže skóruje. Asistence: Martin Brabec, Jan Štěpán.
     
    53:37
    Kometa právě vstřelila branku!

    ADAM ZBOŘIL najížděl na jihlavskou bránu a rozhodčí nekompromisně ukázal trestné střílení. To jel sám faulovaný hráč a s touto situací si poradil výborně. Pouze na penaltu se vrátil do brány brankář Krejčík, ale nebylo mu to nic platné, brněnský útočník provedl kličku do forhendu a po ledě zakončil. Čtvrtá branka pro Zbořila a zároveň uklidnění pro Kometu. Krejčík jen smutně odklouzal na střídačku.
     
    48:38
    Trenéři Komety si vzali oddechový čas, aby svůj tým uklidnili.
     
    48:38
    Dukla právě vstřelila branku!

    Tak možná, že to dnes ještě bude drama. Jihlava totiž neuvěřitelně zabrala. Při hře 4 na 4 se usídlila v pásmu Komety. Brabec přihrál na modrou JIŘÍMU PEROUTKOVI, jenž vyslal bombu na bránu a Klimešova lapačka máchla do prázdna. Asistence: Martin Brabec.
     
    45:29
    Dukla právě vstřelila branku!

    Že by záblesk naděje pro Jihlavu? Hosté pokračovali přesilovkou 5 na 4. Usadili se v pásmu Komety a rozjeli klasický zámek. Ke střele z kruhu se nakonec odhodlal MAREK LUPAČ a střelou nad rameno Klimeše dává druhý gól Dukly těsně po sobě. Asistence: Hynek Tobola.
     
    44:45
    Dukla právě vstřelila branku!

    Přeci jen nějaká útěcha pro Jihlavu. Při přesilovce 5 na 3 si JAN ŠTĚPÁN počkal na střelu dobrovolného, kterou Klimeš pouze vyrazil. Jihlavský útočník kotouč bleskově vrátil zpět a tentokrát byl brněnský brankář bez šance. Asistence: David Dobrovolný, Hynek Tobola.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jméno Adam po dnešku v kabině Jihlavy moc oblíbené nebude. ADAM ZBOŘIL pokračuje ve svém koncertu a ve vlastním oslabení kompletuje hattrick. Z vlastního pásma se nadechl ke skvělému průniku a unikl hráčům Dukly. Následné zakončení neuspěchal, položil si brankáře Hlávku a střelou pod víko zakončil svou akci. Asistence: Jan Boček.
     
    32:08
    Obrovská šance Dukly Střecha se ocitl sám mezi kruhy a vypálil. jeho střela těsně minula pravou tyč brněnské brány. Dukla je teď lepší.
     
    23:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    JAN BOČEK přečetl rozehrávku hostí, nabruslil si mezi kruhy a našel dokázal střelou na vyrážečku překonat brankáře Hlávku. Vedení Komety je tak již čtyřbrankové. Bez asistence.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    10:12
    Třetí branka Brna vyhnala z jihlavského brankoviště Krejčíka, kterého nahradí Hlávka.
     
    10:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Takový vstup do utkání si rozhodně jihlavští hráči nemalovali. Opět jim zatopil Adam, ale tentokrát to byl ADAM RAŠKA. Po buly vznikla před brankářem Krejčíkem pořádná mlýnice, ve které se nejlépe orientoval právě brněnský útočník. Našel si puk a poslal jej mezi betony jihlavského gólmana do sítě. Bez asistence.
     
    09:06
    Kometa právě vstřelila branku!

    Adam Zbořil má dnes opět svůj den. Velkou zásluhu na jeho druhé brance měl Adam Raška, který obkroužil branku a našel přesně hůl svého parťáka z útoku, jenž už měl jednoduchou práci. Asistence: Adam Raška
     
    07:20
    Hra se odbývá před jihlavskou klecí. Hosté pouze vyhazují na icing.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 1. Zbořil (Vašíček), 10. Zbořil (Raška), 11. Raška, 24. Boček, 37. Zbořil (Boček), 54. Zbořil - 45. Štěpán (Dobrovolný, Tobola), 46. Lupač (Tobola), 49. Peroutka (Brabec), 57. Střecha (Brabec, Štěpán), 58. Štěpán (Střecha)


    HC Kometa Brno: Klimeš (Šťastný) – Mytiska, Šidák, Sedlák, Máša, Jaroch, Vojáček, Lamač, Štancl - Mrázek, Pospíšil (C), Fusek, Raška, Boček, Zbořil, Buhaj, Vašíček, Klíma, Vágner, Chudý
    HC Dukla Jihlava: Krejčík od 11 min. Hlávka – Peroutka, Ščerban, Tobola, Vítek, Čurilla, Kohout – Svobodník, Kříž, Březka, Lupač, Štěpán, Dobrovolný, Vlček, Brabec, Střecha, Gregar, Vantuch, Hošek, Kovářů, Mandát

    Rozhodčí: Kubičík - Klein, Skopal
    bahis siteleri