Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 4:0 (kon.) | Znojmo – Chomutov 4:2 (kon.)
Olomouc – Motor ČB 1:0 (kon.) | Opava – Liberec 8:4 (kon.) | Havířov – Sparta 3:8 (kon.)
Třinec – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Plzeň 0:4 (kon.) | Pardubice – Kladno 7:3 (kon.)
Jihlava – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.11.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:42
    Havlíčkobrodská nedisciplinovanost nebere konců. Na lavici hanby tentokrát musí usednout Ambrož (HBR) na 2 plus 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku. Trestná lavice Rebelů v těchto chvílích připomíná spíše provizorní střídačku.
     
    58:11
    Na trestnou lavici usedl Vác. Němec (HBR) za faul loktem.
     
    54:19
    Dalším potrestaným hráčem se stal za sekání Zdražil (HBR).
     
    52:43
    Plzeňská útočná síla s sebou přivála další hru v početní převaze. Na trestnou lavici musel nuceně zamířit Šíma (HBR) na 2 plus 10 minut za vražení zezadu.
     
    50:12
    J. Milfait (HBR) je potrestán dvouminutovým trestem.
     
    47:57
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzrňské útočné komando opět rozvinulo v útočném pásmu svůj rychlý kolotoč a navyšuje svůj komfortní náskok. Jakub Bernad našel krásnou křížnou nahrávkou v levém kruhu volného JAKUBA LVA, jenž před odkrytou bránou nezklamal, když trefil vzdálenější horní roh, a překonal tak gólmana Krcha! Asistence: Jakub Bernad, Darek Sedláček.
     
    47:18
    Plzeň si zahraje dlouhou dvojnásobnou přesilovku. Na trestnou lavici následuje spoluhráče Zdražila obránce Musil (PLZ) za vysokou hůl.
     
    46:48
    Na lavici hanby zamířil Zdražil (HBR), který se provinil faulem kolenem.
     
    45:48
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni znovu sevřeli svého soka do pevného objetí a mohou se radovat ze třetí vstřelené branky. Po nahrávce Patrika Petrušky dorážel z bezprostřední blízkosti JAN BAXA a bekhendem poslal kotouč do sítě! Asistence: Patrik Petruška.
     
    42:48
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Sullmanna (PLZ), který má na svědomí sekání.
     
    39:58
    Na modré čáře napřáhl při havlíčkobordském tlaku Vác. Němec a tvrdou ranou zazvonil na tyčku Mazancovy svatyně. po odpískání putuje na lavici hanby vyloučený Hucl (PLZ) za držení protihráče.
     
    38:36
    Kotouč se teď rychle stěhoval od jedné branky ke druhé a vše vyústilo ve faul Ruprechta (PLZ), jenž dostal 2 minuty za podražení.
     
    36:27
    Po velice rychlém útočném výpadu zakončoval z bezprostřední blízkosti Hadrava a svou razantní střelou zblízka zazvonil jen na tyčku Mazancovy brány!
     
    32:52
    Na trestnou lavici je vykázán Hadrava HBR), který v obranném pásmu musel za cenu nedovoleného zákroku zastavit uvolňujícího se protihráče. Dostává 2 minuty za hákování.
     
    30:08
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeň se ujímá dvoubrankového vedení. Kootuč objel v útočném pásmu destinace Ondřej Hošťálek - Patrik Petruška - DAN RŮŽIČKA, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu levého kruhu a krásnou ranou poslal puk přesně ke vzdálenější tyčce, kam gólman Krch nedosáhl! Asistence: Patrik Petruška, Ondřej Hošťálek.
     
    20:15
    Na trestnou lavici je vykázán Ruprecht (PLZ), který se provinil držením protihráče.
     
    19:02
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Hosté se přece jen dočkali zaslouženého vedení. Po nahrávce Jakuba Lva napřáhl mezi kruhy z mírného úhlu JAKUB BERNAD a svou přesnou střelou, jíž gólman Krch ještě trochu tečoval betonem, otevřel gólový účet zápasu! Asistence: Jakub Lev.
     
    16:52
    Domácí se opět bránili narůstajícímu tlaku Západočechů a proti zakončujícímu Baxovi musel zatáhnout za záchrannou brzdu J. Doležal (HBR), jenž si odedí 2 minuty za hákování.
     
    10:10
    Na trestnou lavici je vykázán Šplíchal (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním a neminou ho 2 trestné minuty.
     
    07:01
    Za sekání vyfasoval dvouminutový trest Baxa (PLZ).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Bernad (Lev), 31. Růžička (Petruška, Hošťálek), 46. Baxa (Petruška), 48. Lev (Bernad, Sedláček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Škoda Plzeň:
    bahis siteleri