Havlíčkův Brod – Tábor 4:5 (kon.) | Třebíč – Beroun 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:3 (po s.n.)
Kadaň – Hr. Králové 2:1 (po s.n.) | Litoměřice – Vrchlabí 0:4 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Písek – Znojmo 9:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
HC Tábor
Pondělí 29.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Brankář Suchan zůstává v brance, Havlíčkův Brod sází vše na jednu kartu a hraje power-play!
     
    55:18
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor se ujímá těsného vedení. David Nedorost adresoval přihrávku do pravého kruhu VOJTĚCHU MKRVIČKOVI, který se rychle zorientoval a zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu, za což sklidil úspěch, protože brankář Suchan puk vyrazil hodně špatně a ten se doklouzal až za jeho záda! Asistence: David Nedorost.
     
    52:06
    M. Ondráček naservíroval z rohu pásma krásnou nahrávku na hůl Knotka, jenž zblízka a bez přípravy vystřelil těsně vedle. Byl však faulován a sudí na trestnou lavici za hákování vykázal Hartmanna (TAB).
     
    46:13
    Sedlák se prezentoval hezkou individiuální akcí, když v útočném pásmu dlouho kličkoval s pukem na holi a vynutil si táborský faul. Na lavici hanby usedl Mrkvička (TAB), jenž se provinil držením protihráče.
     
    45:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Kuriózní situace přinesla Rebelům vyrovnání, naopak brankář Čech se musí ve svém brankovišti červenat. Nahozený puk neudržel ve své náruči a důrazný PETR VOŠMIK dorazil ležící puk před brankovištěm, těsně před Čechovými betony, za záda táborského muže s maskou! Bez asistence.
     
    42:36
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a ze své snahy vytěžil přesilovou hru. Ve výhodě před ní ještě vystřelil po nahrávce zpoza branky Zábranský, jehož ránu bez přípravy zneškodnil gólman Čech u bližší tyčky betony. Po odpískání je na 2 minuty za podražení vyloučen Kostourek (TAB).
     
    41:07
    Tábor právě vstřelil branku!

    V útočném pásmu vypálil z levé strany a mírného úhlu Jaroslav Kocar, jeho projektil gólman Suchan jen ztlumil betony, od nichž se puk odrazil před prázdné brankoviště, a ZDENĚK ŠPERGER měl snadnou úlohu dopravit puk do sítě! Asistence: Jaroslav Kocar, Jan Kudrna.
     
    39:49
    Rebelové jdou do tří. Zábranský (HBR) je vyloučen na 2 minuty za držení hole.
     
    39:30
    Za nedovolené bránění vyfasoval dvouminutový trest Morava (HBR).
     
    38:26
    Při rychlém brejku Rebelů, kdy se do zakončení z mezikruží probil Šenkeřík, ale pálil vysoko nad, zatáhl za záchrannou brzdu Lukáč (TAB) a odnáší si 2 minuty za hákování.
     
    36:08
    Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se probíjeli hosté k nebezpečným střelám zblízka a jejich snaha sklidila úspěch. Török střílel z mírného úhlu a vyprášil Suchanovy betony, od nichž se puk odrazil do rohu pásma, kde se provinil krosčekem kapitán Morava (HBR).
     
    32:50
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor narozdíl od rebelů svou šanci využil. Ivan Padělek při obléhání brodské brány naservíroval krásnou nahrávku napříč předbrankovým prostorem na hůl KAMILA ČERNÉHO, jenž se zblízka rychlou střelou nemýlil! Asistence: Ivan Padělek, Jan Horáček.
     
    32:51
    Rozhodčí se dostávají do hlavní role. Lukáč (TAB) vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    31:36
    Havlíčkův Brod okamžitě vyhodil kotouč z obranného pásma, ale Kohouti se protloukli zpět a vynutili si další faul. Na trestnou lavici míří M. Ondráček (HBR) za sekání. Také Jihočeši mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 proti 3.
     
    31:09
    Na lavici hanby usedl Meidl (HBR) za držení protihráče.
     
    27:56
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Špergerovi (TAB) za nedovolené bránění a v témže čase je Tábor potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kostourek (TAB). Havlíčkův Brod bude hrát i přes neustálé protesty hostů dvě minuty dvojnásobnou početní převahu.
     
    25:20
    Po odpískání putují na lavici hanby Meidl (HBR) za hákování a Kudrna (TAB) za nafilmovaný pád.
     
    24:06
    Brankář Suchan zneškodnil betony ostrou střelu Horáčka (TAB) z vrcholu levého kruhu, domácí založili rychlý kontr a ten skončil faulem právě již zmiňovaného táborského beka, který zatáhl za záchrannou brzdu v podobě hákování.
     
    21:38
    Na trestnou lavici usedl za hákování Stromko (HBR).
     
    21:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají znovu těsného veddení. Tvrdou ránu Mariana Moravy, jíž gólman Čech vyrazil do prostoru pravého kruhu, dorážel HYNEK ZOHORNA a zblízka skóroval! Asistence: Marian Morava.
     
    20:14
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tak to je raketový nástup Jihočechů. Do útočného pásma si najel s pukem na holi Zdeněk Šperger a z levého kruhu našel přesnou nahrávkou před bránou osamoceného MILANA KOSTOURKA, který střelou bez přípravy překonal přesouvajícího se gólman Suchana! Asistence: Zdeněk Šperger, Jaroslav Kocar.
     
    18:55
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Soldána (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil sekáním.
     
    15:59
    Po odpískání se do sebe pustili M. Ondráček (HBR) a Nedorost (TAB). Prvně jmenovaný dostal dvoumintuový trest za krosček, druhý za hrubost.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do zaslouženého vedení. Po rychlém přechodu do útočného pásma se ocitli domácí v přečíslení 2 na 1, Miroslav Třetina adresoval z vrcholu levého kruhu přesnou nahrávku mezi kruhy na hůl VOJTĚCHA NĚMCE, jenž svou střelou zápěstím trefil skulinku mezi Čechovými betony! Asistence: Miroslav Třetina, Václav Meidl.
     
    11:38
    Z prostoru pravého kruhu pohotově za tvrdě zakončoval zápěstím Kostourek, jenže z dobré pozice mířil nepřesně a poslal puk vedle vzdálenější tyčky!
     
    10:58
    V závěru přesilovky zakončoval z levého kruhu tvrdou ranou Třetina, brankář Čech vyrazil puk jen do prostoru před sebou, kde pálil z otočky Voj. Němec, ale minul odkrytou bránu! Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    07:58
    Na trestnou lavici je za hákování vyloučen na 2 minuty Kostourek (TAB).
     
    06:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Rebelové si na chvilku vynutili výrazný tlak, který sice Kohouti přerušili ziskem kotouče, jenže ten vybojoval zpět pro havlíčkobrodské barvy v levém kruhu ONDŘEJ ŠVAŇHAL a vpádu našel střelou po ledě mezeru mezi Čechovými betony! Bez asistence.
     
    05:20
    Tábor právě vstřelil branku!

    Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš teď krutě ztrestalo Rebely. Po nahrávce Jaroslava Töröka zpoza branky se ocitl před brankou osamocený MILAN KOSTOUREK a střelou bez přípravy zblízka poslal puk přesně k tyčce! Asistence: Jaroslav Török.
     
    02:28
    Červený (TAB) se v útočném pásmu prvinil hákováním a dostal dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Švaňhal, 13. Voj. Němec (Třetina, Meidl), 22. Zohorna (Morava), 46. Vošmik - 6. Kostourek (Török), 21. Kostourek (Šperger, Kocar), 33. Černý (I. Padělek, Horáček), 42. Šperger (Kocar, Kudrna), 56. Mrkvička (Nedorost)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Tábor:
    bahis siteleri