Kadaň – Znojmo 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Olomouc – Písek 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Beroun – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Třebíč – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Hr. Králové – Tábor 5:2 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 7:6 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod naprosto zaslouženě poráží Ústí nad Labem, současného lídra prvoligové tabulky, fotbalovým poměrem 2:0. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního zápasu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:14:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Ústí nad Labem si probilo cestu do útočného pásma, jenže v těchto končinách pobývalo chviličku. Rebelové totiž opět získali puk a pomalým vyhozením ho poslali do soupeřovy třetiny.
     
    58:51
    Stromko se vřítil do útočného pásma jako utržený ze řetězu, vybojoval kotouč a v těžké pozici z mírného úhlu na pravé straně prověřil pozornost gólmana Orcta, jenž málo razantní projektil ukryl u bližší tyčky do náruče.
     
    58:01
    Domácí stále drží svého soupeře v uctivé vzdálenosti od svého gólmana Suchana, jenž se v tuto chvíli stal ve svém brankovišti spíše nezúčastněným divákem.
     
    57:35
    Fiedler se zmocnil kotouče, naznačil střelu a rychle obkroužil branku, po čemž přihrál přesně na hůl v levém kruhu číhajícího Švaňhala, který tvrdou ranou k bližší tyčce nechal vyniknout jen brankáře Orcta, jenž ukryl puk ve své nastavené náruči.
     
    57:18
    Domácí Rebelové se v těžké situaci dokázali ubránit přesile svého soupeře, je v plném počtu a pokračuje ve hře 5 na 5. Ústí nad Labem následně zastavil při přechodu do útočného pásma odpískaný ofsajd.
     
    56:37
    Havlíčkobrodští bojovníci pokračují v nastolené tradici častých vyhození, čímž vůbec nepouštětí Lvi z Ústí nad Labem do souvislejšího tlaku nebo nebezpečnějšího zakončení.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod dvakrát vyhodil kotouč z obranného pásma a vyhnal Severočechy až ke své brance, jenže ti si prokousali cestu zpět do přesilovkového postavení, kde kombinují.
     
    55:12
    Vysokou holí se proti pravidlům provinil Třetina (HBR) a odsedí si 2 minuty na lavici hanby.
     
    55:03
    Havlíčkův Brod stále drží hru daleko od svého brankáře Suchana v útočném pásmu a za skvělé divácké atmosféry ho za to provází skandovaný potlesk.
     
    54:14
    Dlouhý pas obdržel za ústeckou obranou utěšeně číhající útočník Zohorna, ale k puku mu chybělo pár kroků. Gólman Orct si trochu povyjel z brankoviště a před brodským mladíkem ukryl puk pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    53:36
    Šagát nebezpečně střílel z vrcholu kruhů, jenže trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče. Havlíčkův Brod následně založil rychlý brejk, na jehož konci se však k Orctovu ohrožení nedostal.
     
    53:03
    Havlíčkův Brod narušil tlak Ústí nad Labem jen za cenu dlouhého vyhození přes všechny čáry. Po krátké přestávce rozhodčí vhodí puk zpět do hry v kruhu po levé ruce brankáře Suchana.
     
    52:21
    Havlíčkův Brod teď trochu uklidnil ze svého pohledu nepříjemnou situaci, když vyvezl kotouč do útočného pásma a nechal tímto způsobem odpočinout svojí zatíženou obranu s gólmanem Suchanem.
     
    51:39
    Ústí nad Labem začíná Rebely tlačit v hloubi jejich obranného pásma. Nejdříve hledal z pravého kruhu šikovnou nahrávkou v přebrankovém prostoru Hampla, jenže ten trefil špatně puk a gólmana Suchana neohrozil. Strážce havlíčkobordské svatyně poté zakročil proti střele z velkého úhlu a u bližší tyčky ukryl puk pod lapačkou.
     
    50:45
    Havlíčkův Brod po zmaření ústeckého útoku vyhodil vybojovaný kotouč jen na zakázané uvolnění. Dnešnímu utkání přihlíží 1021 diváků.
     
    49:57
    Havlíčkův Brod stále pevně třímá otěže zápasu ve svých rukou, když nepolevuje v náporu na ústeckou defenzívu, v jejímž čele má gólman Orct plné ruce práce s nebezpečnými střelami.
     
    49:03
    Nahrávku mezi kruhy chytře přenechal Fiedler zakončujícímu Stromkovi, jehož prudká a poměrně přesná střela proletěla kousek vedle levého horního rohu Orctovy svatyně!
     
    48:33
    Zohorna se Stromkem si dělali prostor v útočném pásmu, jenže ústecká obrana jim včas vystavila stopku a vyhnala Rebely s pukem až do středního pásma.
     
    48:02
    Severočeši místo vydatného náporu na havlíčkobrodskou branku, z něhož by se snažili snížit, sami čelí útočné snaze soupeře. Dvakrát v krátkém časovém sledu teď vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    47:00
    Ústí nad Labem se také nenechalo zahanbit a protlačilo se k zakončení. Z vrcholu kruhů však nepřesný projektil skončil jen v rohu havlíčkobrodského pásma. Hrát mohou opět domácí Rebelové.
     
    46:29
    Rebelové se probili přes ústeckou obranu ke dvěma krásným střelám. Nejdříve zahrozil z mezikruží Švaňhal, jenž těsně minul pravou tyčku, a vzápětí si vylámal na pozorném brankáři Orctovi z podobné pozice zuby i Stromko.
     
    45:20
    Obránce Sova se nerozpakoval s pukem na holi a od modré čáry zkusil štěstí, gólman Orct si však našel mezi skrumáží před brankou dobrý výhled a po ledě letící puk ukryl pod svou lapačkou.
     
    45:00
    Hra se nám rychle přelévá ze strany na stranu, přičemž oba soupeři se snaží o co nejčastější střelbu. Oba gólmani tak nemají čas na odpočinek a jsou prakticky neustále v permanenci.
     
    43:54
    Poživil vyslal od modré čáry nepříjemnou a razantní ránu, jenže ta neproletěla hustou skrumáží těl v přebrankovém prostoru. Rebelové vzápětí založili rychlý kontr, při němž pílil s pukem na holi do Orctovy blízkosti z pravého kruhu Třetina, jenže byl zastaven ústeckou obranou.
     
    43:00
    Havlíčkův Brod se usadil v útočných pozících, z nichž několikrát nebezpečně prověřil gólmana Orcta. Ten však náporu na svou osobu odolal, když si poradil se střelami z obou kruhů.
     
    42:33
    Ústí nad Labem zodpovědně brání střední pásmo, přičemž pořádně zatápí Rebelům neustálým napadáním při rozehrávce. Tato kombinace činí Havlíčkobrodským v těchto okamžicích značné problémy.
     
    41:34
    Lvi chviličku dobývali havlíčkobrodskou obranu v útočném pásmu, jenže domácí hráči se zmocnili kotouče a vyhnali Severočechy pryč z nebezpečného prostoru u své branky.
     
    40:30
    Od levého mantinelu utěšeně napřáhl bek Kempný, ale vyprodukoval opravdu nebezpečnou ránu, s níž si gólman Orct u bližší tyčky poradil za pomoci svých betonů.
     
    40:23
    Hosté odrazili havlíčkobrodský výpad ke své brance, jenže následně se jim nepovedl přechod do útočné fáze, když podél mantinelu poslali puk jen na zakázané uvolnění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také v prostřední části byli úspěšnější domácí Rebelové o jednu branku, při níž se šťastným střelcem stal útočník Václav Meidl. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 18:43, vede Havlíčkův Brod nad Ústím nad Labem 2:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Ústí nad Labem na dlouhý časový úsek zdrželo hru v útočném pásmu a dokonce se probilo k zakončení, když Handlovského ránu z pravého kruhu lapil u bližší tyčky připravený brankář Suchan.
     
    39:15
    Další úmysl Rebelů v útočném pásmu Severočeši dokonale přečetli a vyhodili kotouč přes všechny čáry až do soupeřova pásma. Havlíčkův Brod zakládá nový útok.
     
    38:18
    Hosté odpálili kotouč až do blízkosti gólmana Suchana, ale Rebelové založili rychlý kontr, při němž se ocitl na levé straně hřiště osamcený Třetina, který naznačil střelu a následně zápěstím nastřelil jen Orctovy betony!
     
    37:59
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma, kde vytrvale ohrožoval brankáře Orcta, jenž v této zkoušce obstál. Hosté si počínali několikrát za hranicí pravidel a po zásluze za to v jednom případě pykají. Za držení protihráče dostal 2 minuty Pajič (UNL).
     
    37:14
    Havlíčkobrodští hokejisté jsou po dalším vyhození přes všechny čáry již v plném počtu a hosté vzápětí vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    36:51
    Gólman Suchan si mohl vyrýt další dvě čárky na svou pažbu za povedené zákroky. Nejdříve zneškondil pravým betonem tvrdou Kloboučkovu ránu od modré čáry a poté si poradil i s pokusem Šagáta z mezikruží, který lapil do náruče a přerušil hru.
     
    36:02
    Domácím se daáiřlo držet hru v útočném pásmu a vůbec nepouštěli hosty ani na Suchanův dostřel, teď už jsou ale Severočeši seskupeni kolem brodské brány.
     
    35:25
    Havlíčkův Brod chvilku po bvhazování vyhodil kotouč do útočného pásma. Hosté rychle sprintují zpět ke své brance, od níž založí další útok.
     
    35:11
    V útočném pásmu předvedl nedovolený zákrok Pavlík (HBR) a jde za katr kvůli faulu kolenem.
     
    34:51
    Voj. Němec si nabruslil do pravého kruhu a krásnou nahrávkou hledal před brankou dobře najetého Třetinu, jenže ten v dobré palebné pozici netrefil letící puk!
     
    34:25
    Hostům se podařilo vyhodit puk z obranného pásma, až do Suchanova hájemství, domácí si tak hledají cestu zpět do útočných pozic.
     
    34:12
    V útočném pásmu se provinil proti hokejovým pravidlům Čurilla (UNL), jemuž sudí udělil 2 minuty za podražení.
     
    34:04
    Severočechům se stále nedařilo najít účinný recept na obranu Rebelů, kteří důsledně bránili střední pásmo. Nakonec jim svou chybou pomohli sami domácí, když vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    33:21
    Tvrdou Hořavovu ránu od modré čáry vyrazil gólman Suchan nad svou bránu, když si přes zakrytý výhled lehl k ledu a poslal kotouč od svých zad do bezpečí.
     
    33:02
    Ústečtí Lvi vybojovali ve středu hřiště puk a okamžitě si co nejrychleji hledali cestu do útočného pásma, jenže při této snaze se ocitli v odpískaném postavení mimo hru.
     
    32:24
    Hosté jsou v plném počtu, když se během oslabení ubránili na výbornou. Poté vyhodili na zakázané uvolnění, po němž proběhne buly před gólmanem Orctem.
     
    32:16
    Severočeský soubor stále drží hru v uctivé vzdálenosti od svého gólmana Orcta a Rebelové si s aktivním napadáním své rozehrávky nevědí moc rady.
     
    31:29
    Ústí nad Labem dvakrát vystihlo úmysl Rebelů při kombinaci v přesilovkových pozicích a po zisku kotouče okamžitě vyhodilo přes všechny čáry až k brankáři Suchanovi.
     
    30:42
    Od modré čáry vypálil Šenkeřík, jehož střelu ještě jemně tečoval mezi kruhy útočník Meidl, jenže nasměroval puk po ledě těsně vedle levé Orctovy tyčky.
     
    30:24
    Bojovníci z Kotliny jsou při chuti a vynutili si další faul soupeře. Handlovský (UNL) dostává dvouminutový trest za vyoskou hůl.
     
    29:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův brod se ujímá dvoubrankového vedení. Před brankou se probil ke dvěma střelám těsně před brankovištěm urostlý VÁCLAV MEIDL a se štěstím propasíroval po ledě puk za betony gólmana Orcta! Bez asistence.
     
    29:26
    V těchto okamžicích sledujeme úpornou snahu Severočechů, kteří si trpělivě hledají cestu přes havlíčkobrodskou obranou hráz na modré čáře do útočného pásma. .
     
    28:55
    Ústí nad Labem zamklo svého soka z Vysočiny pod spolehlivý zámek, ze kterého po chvíli přesné kombinace zahrozil Hanzl, jenž si vybruslil mezi kruhy a ostrou ranou nastřelil dobře postaveného gólmana Suchana.
     
    28:05
    Domácí hráči sice strávili konec přesilovky v útočném pásmu, jenže k zakončení se přes zformovanou defenzívu Severočechů už neprobili. Hosté jsou kompletní a pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    27:15
    Havlíčkův Brod si proklestil cestu zpět do přesilovkových pozic a dvakrát zahrozil. Nejdříve zblízka dorážel těsně vedle Meidl, poté od modré čáry nechal vyniknout gólmana Orcta bek Kempný, jehož ránu kryl ústecký strážce svatyně do nastavené lapačky.
     
    26:25
    Okamžitě po vyhraném vhazování zkoušel štěstí střelou zápěstím z pravéhio kruhu Voj. Němec, ale gólman Orct jeho projektil z mírného úhlu betony u bližší tyčky vyrazil do bezpečí. Hosté následně vyhodili.
     
    26:05
    Za sekání dostal 2 minuty faulující Pajič (UNL).
     
    25:59
    Ústí nad Labem se skvěle brání, když vyhazuje puky z obranného pásma až do hájemství gólmana Suchana a nepuští Rebely do souvislejšího tlaku.
     
    24:50
    Po střele Voj. Němce z levéhé kruhu, jíž vyrazil gólman Orct betony jen do prostoru před sebe, zblízka natřikrát dorážel Meidl, jenže na ústeckého muže s maskou nevyzrál a vyšel z tohoto souboje jako poražený.
     
    24:23
    Hosté okamžitě po vyhraném vhazování vyhodili kotouč až do útočného pásma, Havlíčkův Brod musí založit zcela nový útok.
     
    24:12
    Havlíčkobrodský útok sklidil úspěch v podobě přesilové hry. Za vysokou hůl vyfasoval dvouminutový trest Diviš (UNL).
     
    23:39
    Rytnauer se ve středním pásmu chopil puku a dlouhou nahrávkou o mantinel hledal Knotka, jenže ten měl ke kotouči daleko. Hrát mohou hosté z Ústí nad Labem.
     
    23:20
    Domácí zachytili ústecký útok a vybojovali kotouč. Nepovedla se jim ale vůbec následná rozehrávka, když Stromko ze středního pásma vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    22:38
    Z bezprostřední blízkosti zakončoval útočný tendem ve složení Zábranský - Švaňhal, jenže gólman Orct se proti oběma pokusům vyznamenal, když je vyrazil betony, a podržel svůj tým.
     
    21:30
    Ústí nad Labem se usadilo v útočném pásmu, ale kromě dvou zblokovaných střel od modré čáry toho víc nevytěžilo. Naopak Rebelové vystihli soupeřovu rozehrávku prostřednictvím Knotka, jenže ten místo nebezpečné stely z volného prostoru zbytečně přihrál zaskočenému Švaňhalovi, jenž o puk přišel.
     
    20:40
    Oba týmy pokračují ve hře 4 na 4 a snaží se dobýt na delší časový úsek útočné pásmo, ale zatím neúspěšně. Obě obrany pracují velice spolehlivě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetimintuovka nabídla fanouškům v ochozech prochladlé Kotliny atraktivní a útočný hokej. Nakonec odcházejí do kabin spokojeněji domácí Rebelové, kteří po přesné trefě Hynka Zohorny vedou. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:51, vede Havlíčkův Brod nad Ústím nad Labem 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:54
    Karta se dokonale otočila. V tuto chvíli důrazně buší do obranného bloku Ústí nad Labem Rebelové. Hru přerušil až gólman Orct, jenž u své bližší tyčky přikryl pod lapačkou odražený puk. Po odpískání na hřišti zaplály vášně, když se do sebe pustili Voj. Němec (HBR) a Klobouček (UNL). Oba si odnesli 2 minuty za hrubost.
     
    19:06
    Havlíčkův Brod opět čelil mohutnému ústeckému tlaku, ze kterého se po zisku kotouče vymanil vyhozením až do středního pásma. Severočeši si musejí znovu hledat cestu do útočných pozic.
     
    18:11
    Lvi stále dobývají havlíčkobrodské obranné pozice, jenže defenzíva domácího souboru zatím pracuje kompaktně a bezchybně. Hosté se do zakončení dosud nedostali.
     
    17:32
    Hosté si začali vynucovat značnou územní převahu, na což zareagovali domácí Rebelové po zisku kotouče dlouhým vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    17:07
    Mikulík rychle obkroužil branku a bekhendem nahazoval puk do brodského brankoviště, v jehož blízkosti číhali hostující forvardi na dorážky, ale gólman Suchan si ztlumil betonem puk a ukryl ho rychle pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    16:27
    Havlíčkův Brod se pokouší odpovědět stejnou mincí. Nejdříve se Rebelové neprobili k dorážkám zblízka, poté při přečíslení 3 na 2 zakončoval z levého kruhu Meidl jen do náruče připraveného brankáře Orcta.
     
    15:38
    Ústí nad Labvem se snaží na obdrženou branku co nejrychleji zareagovat. Zvýšili agresivitu a tlačí se přes pevný brodský val do zakončení, jenže obrana Rebelů zachytává jeho útoky jako hustá síť.
     
    14:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do vedení. Nahrávku Aleše Sovy prodloužil Jan Knotek mezi kruhy na volného HYNKA ZOHORNU, jenž si sjel do ovlného prostoru před brankou a rychlou kličkou se snažil položit na zem gólmana Orcta, jehož následně nastřelil pouze do betonů, po čemž se dostal k další dorážce a se štěstím propasíroval kotouč za brankovou čáru! Asistence: Jan Knotek, Aleš Sova.
     
    13:55
    Severočeši se usadili v útočném pásmu a hledali si postupnými krůčky cestu k Suchanovu ohrožení, jenže z pásma je rozhodčí vykázal pro přihrávku rukou.
     
    13:30
    Švaňhal si nabruslil do pásma a cloněn ústeckým obráncem elegantní zadovkou sklepl puk do kruhu na najíždějícího Sedláka, který však rovněž měl za zády protihráče a nedokázal se probít k puku. Po rychlém brejku hostů zakončoval tvrdě z levého kruhu Zeman nad beton brankáře Suchana, ale ten vymrštil vzhůru svou lapačku a ukryl v ní letící kotouč.
     
    12:55
    Ústí nad Labem se vymanilo z pevného objetí havlíčkobrodského souboru jen za cenu dlouhého vyhození přes všechny čáry, po němž se píská jeho zakázané uvolnění. Buly proběhne po pravé ruce gólmana Orcta.
     
    12:30
    Na druhé straně nebezpečně zahrozil tvrdou střelou z vrcholu kruhů Fiedler, brankář Orct však i přes zakrytý výhled puk vyrazil betony ke svým spoluhráčům.
     
    12:00
    Rebelové teď měli obrovské štěstí. Z levého kruhu nahrával přes rozhozenou obranu do předbrankového prostoru Ludvík, ovšem Janků jeho prudký pas nezachytil. Vzápětí se hosté snažili dostat zpět do pásma, jenže ocitli se v postavení mimo hru.
     
    11:00
    Oba týmy se znovu probily k zakončení. Nejdříve trefil od modré čáry jen Suchanovu hruď obránce Zeman, poté nepropálil betony gólmana Orcta z levého kruhu Třetina.
     
    10:25
    Z vrcholu levého kruhu mohutně napřáhl obránce Pojkar a gólman Suchan vyrazil rychle letící puk betonem do ochranné sítě. Hra je přerušena.
     
    10:11
    Pajič ostře vypálil z prostoru levého kruhu a našel u bližší tyčky hruď připraveného gólmana Suchana, od kterého se puk odrazil na hole Rebelů. Ti ho poté odpálili až na zakázané uvolnění.
     
    09:24
    V závěru přesilovky ještě pálil z mezikruží rozejtý Zohorna, jehož ránu zápěstím gólman Orct ukryl ve své náruči a přerušil hru. Hosté jsou v plném počtu, pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    9:00
    Tvrdá Šenkeříkova rána těsně minula branku gólmana Orcta. Severočeši se následně zmocnili kotouče a bez velkých okolků ho razantně odpálili ze svého pásma.
     
    08:35
    Až nyní se havlíčkobrodská družina nastěhovala do přesilovkových pozic, z nichž ohrozila brankáře Orcta. Od modré čáry ostře vypálil Šenkeřík, jehož projektil se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyčce branky, kde ústecký muž s maskou trošku zaváhal, ale Rebelové nedopravili volně ležící puk do branky.
     
    08:07
    Děj hry se stále odvíjí v blízkosti gólmana Suchana, hosté velmi aktivně brání a napadají havlíčkobrodské útoky hned v jejich zárodku.
     
    07:47
    Hostům se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu dostat kotouč až do útočného pásma. Nejdříve dlouhým vyhozením, poté jeho vyvezením z Orctovy blízkosti.
     
    07:24
    Rebelové drželi hru za ústeckou brankou a vynutili si faul hostů. Na trestnou lavici míří Pojkar (UNL) na 2 minuty za hákování.
     
    06:50
    Morava se v meziktruží doslova zaklínil do uvolňujícího se Čurilly, jenž stihl v tísni zakončit, jenže jeho projektilu scházela potřebná razance. Gólman Suchan si povyjel z brankoviště a po ledě klouzající puk ukryl pod lapačkou, čímž přerušil hru.
     
    06:00
    Šagát nepříjemně vypálil od modré čáry, gólman Suchan ale jeho ránu dobře viděl a betony ji vyrazil do rohu brodského pásma, kde mohou hrát domácí Rebelové.
     
    05:42
    Vošmik získal puk v obranném pásmu a od modré čáry hledal dlouhým pasem po ledě rozjeté útočníky, jenže poslal kotouč přesně mezi ně až na zakázané uvolnění.
     
    05:19
    Ústí nad Labem drží puk ve své moci poblíž svého gólmana Orcta, jenže přes aktivní napadání své rozehrávky se mu nedaří vyvézt kotouč alespoň do středního pásma.
     
    04:00
    Havlíčkův Brod i nadále držel Severočechy pod mohutným náporem, když se s obrovskou vervou a důrazem tlačil do zakončení, ale gólman Orct byl pozorný a vše ve svém brankovišti ustál bez úhony.
     
    03:35
    Třetina obdržel mezi kruhy přesnou nahzrávku a ocitl se v tomto prostoru úplně sám, následně si sjel před branku, jenže při dlouhé kličce do bekhendu mu utekl puk z hole a skončil v rohu pásma.
     
    03:00
    Fiedler se nejdříve tlačil k nahozenému puku přes ústeckého beka marně, jenže potom nepříjemně vypálil z mezikruží těsně vedle Orctovy branky.
     
    02:32
    Další útočný výpad Lvů havlíčkobrodská obrana zachytila, jenže z obranného pásma poslala velmi nepřesnou nahrávku, jež skončila až na odpískaném zakázaném uvolnění.
     
    01:56
    Po chvilkovém náporu hostů se podívali do útočných pozic také domácí Rebelové, jenže kromě několika přesných přihrávek v soupeřově pásmu nevymysleli nic zajímavějšího.
     
    01:00
    Dlouhou nahrávku zachytil ve středním pásmu volný Handlovský, rozkmital své rychlé nohy, najel si do útočného pásma a přiťukl kotouč na rozjetého Čurillu, jehož projektil z levého kruhu vyrazil gólman Suchan ramenem těsně nad horní tyčku!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Neruda) - Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán, A. Jelínek - Meidl, Třetina "A", Zohorna, Voj. Němec "A", Rytnauer, Knotek, Sedlák, Švaňhal, Zábranský, Zítka, Stromko, Fiedler.

    HC Slovan Ústečtí Lvi:
    Orct (Salfický) - Němeček, Pojkar "A", Klobouček "C", Zeman, Poživil, Hořava - Sklenička, Hovorka, Čurilla, Diviš, Janků, Mikulík "A", Ludvík, Šagát, Pajič, Hampl, Kloz, Hanzl, Handlovský.

    Rozhodčí:
    Jiří Dvořák - Jiří Flegl, Martin Šperl.
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Slovan Ústečtí Lvi v rámci 27. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se v krátkosti na výsledky obou dnešních soupeřů v minulém kole. Rebelové se představili v Krakonošově revíru, kde prohráli s Vrchlabím 2:3. Ústí nad Labem v domácím prostředí udolalo Třebíč 3:2 po samostatných nájezdech. A jak dopadlo první vzájemné měření sil? Po bohatých gólových hodech se radovali domácí Lvi, kteří zdolali havlíčkobrodskou družinu 8:4. Jak vše dopadne dnes? Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Zohorna (Knotek, Sova), 30. Meidl


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Slovan Ústí nad Labem:

    Diváci: 1021
    bahis siteleri