K. Vary – Ústí n/L 2:3 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 2:4 (kon.) | Znojmo – Kometa Brno 6:1 (kon.)
Vítkovice – Havlíčkův Brod 9:1 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 6:2 (kon.)
Plzeň – Litvínov 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - -:-)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.12.2010, 12:00 • KV Aréna (Karlovy Vary, Tuhnice) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    64:05
    Lvi právě vstřelili branku!
    Bekhendovou střelou pod víko rozhoduje Ústí zápas. Střelcem branky je DRAHORÁD. Asistence: Havlíček, Vávra.
     
    59:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neskutečná euforie na straně domácích. Po tvrdé střele od modré se prosazuje JAROMÍR KVERKA. Puk sklouzl brankáři mezi betony přímo do branky. Asistence: Martin Funk, Michal Vachovec.
     
    30:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté se ve čtyrech proti čtyřem prosazují. Ihned po buly ve středním pásmu zavezla ústecká formace kotouč do svého útočného pásma. Nic složitého nevymýšleli. Vávra pouze přiťukl kotouč na hokejku VILIEMA DARÁŠE, který po rychlém zpracování poslal puk do branky mezi tělme brankáře a brankovou konstrukcí. Nunto dodat, že domácí obrana trochu zaspala. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    18:50
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí si vybírají svoje chvilky smůly. Brankář Petrásek nedovolil Kverkovi dojet si puk a těsně před ním puk dojel a vyhodil. Kotouč skončil na holi Kuchynky, který se snažil dostat do šance, ale domácí obrana jej i s pukem vytlačila mimo. nakonec se uchýlil k výstavní přihrávce doprostřed pole na hůl VOJTĚCHA HOŠKA, který se puku dotkl pouze jednou, a to přesnou tačí pod víko karlovarské klece. Asistence: Štěpán Kuchynka, Michael Petrásek.
     
    10:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak napodruhé už to karlovarské dvojici vyšlo. Lukáš Baar uháněl společně s MIROSLAVEM HUDÁKEM v úniku dva na jednoho. Baar nahrával střelci, který trefil pouzenastražený beton Petráska. Vyražený puk si však Baar znovu dojel a přes Koblasu poslal znovu na Hudáka, který stál jako přikovaný mezi kruhy. Druhou ránu zvolil mezi betony. Ty kotouč pouze "štrejchly" a černá guma se pomalu doklouzala za brankovou čáru. Asistence: Petr Koblasa, Lukáš Baar.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 11. Hudák (Koblasa, Baar), 60. Kverka (Funk, Vachovec) - 19. Hošek (Kuchynka, Petrásek), 31. Daráš (Vávra), 65. Drahorád (Havlíček, Vávra)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Endál) - Valeš, Šik, Troška, Schusser, Tomeček, Funk - Hudák, Daniška, Koblasa, Kentoš, Sýkora, Vaněk, Vachovec "C", Baar, Kverka, Záhora, Půlpán.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Petrásek (Bursa) - Holomek, Drahorád, Hříbal, Bulva, Grin, Novotný, Humpolíček - Krupička, Kuchynka, Hošek, Vávra, Merta, Šetka, Pořický "C", Havlíček, Daráš, Baránek, Racek.

    Rozhodčí: Kostourek - Fiala, Havelec.

    Diváci: 120
    bahis siteleri