Kadaň – Benátky n/J 7:2 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 3:4 (po pr.)
Beroun – Chomutov 0:3 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:0 (kon.)
Hr. Králové – Ústí n/L 2:4 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 18.12.2010, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Lvi právě vstřelili branku!
    Už je to jasné, hosté si dnes odvezou výhru. Od vlastní modré se do prázdné brány neomylně trefuje DAVID POJKAR. Asistence: Lukáš Handlovský.
     
    52:06
    Lvi právě vstřelili branku!
    Nenasytné šelmy tuto výhodu využívají. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ dostal napříč pásmem přihrávku a ve výstroji Filipa Luňáka našel mezírku, kterou dostal puk do brány. Hosté přebírají vedení. Asistence: Jan Kloz, David Pojkar.
     
    27:41
    Lvi právě vstřelili branku!
    Teď už se ale hosté radují. Marek Hovorka vyslal na Luňáka celkem běžnou střelu, jenže Martin Klement ji srazil vedle a puk se následně od zadního mantinelu odrazil k úplně volnému ZBYŇKU HAMPLOVI. Filip Luňák se sice natahoval jak široký, tak dlouhý, ale vyrovnání nezabránil. Asistence: Jiří Zeman, Marek Hovorka.
     
    22:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí motali ústeckým obráncům hlavy a jejich kolotoč nakonec vyústil v druhou branku. Pod ní jsou podepsaní takřka stejní muži jako v prvním případě - Jan Hruška bojoval před bránou společně s PATRIKEM MOSKALEM, kterému se podařilo z dorážky skórovat. Asistence: Jan Hruška.
     
    18:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí důležitou brankou ještě před koncem první třetiny srovnávají krok. Jan Hruška našel napříč pásmem PATRIKA MOSKALA, který se přes svého obránce prosadil ke střele i následné dorážce, která už byla úspěšná. Puk propadnul Orctovi mezi betony do branky. Asistence: Lukáš Chmelíř, Jan Hruška.
     
    07:22
    Lvi právě vstřelili branku!
    Dopředu tak ujeli zase hosté. Martin Šagát vystřelil na Luňáka, který puk jen vyrazil před sebe, a na dorážku byl připravený RICHARD DIVIŠ. Ústecký forvard prázdnou klecí nepohrdnul a jeho tým jde do vedení 1:0. Asistence: Martin Šagát.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 19. Moskal (Chmelíř, Hruška J.), 23. Moskal (Hruška J.) - 8. Diviš (Šagát), 28. Hampl (Zeman, Hovorka), 53. Handlovský (Kloz, Pojkar), 60. Pojkar (Handlovský)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Klement, Čáp, Vágner, Višňák, Chmelíř, Popela - Jindřich, Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Hruška J., Moskal, Hruška O. - Berger, Čermák, Kubica - Macháň.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Fiala) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, P. Hořava - Janků, Čurilla, Ludvík - Šagát, Mikulík, Diviš - Hovorka, Pajič, Hampl - Kloz, R. Hanzl, Handlovský.

    Rozhodčí: Svoboda - Brejcha, Suchánek.
    bahis siteleri